Korina tényleg egy minőségi lány, itt kéne kezdődnie egy szolgáltatásnak.
A fehérvári mezőnyben meg pláne kiemelkedő, ismerve az itteni színvonalat. Nagyon kevés pozitív kivétel van.
Korina tényleg egy minőségi lány, itt kéne kezdődnie egy szolgáltatásnak.
A fehérvári mezőnyben meg pláne kiemelkedő, ismerve az itteni színvonalat. Nagyon kevés pozitív kivétel van.
szájvíz? én olyat nem találtam
vagy az egy korábbi hozzászólásában van?
meg az is túlzás hogy 10ezer HIV fertőzött van Mo-on, vagy nem?
Hi!
Ha érdekel vkit, volt itt régebben egy kamus hirdetés Sexygina26 néven. Látom még a hszok közül is törölték, hát lehet hogy én is közreműködtem benne, mert tök véletlenül megtaláltam, hogy kihez tartoznak a képek. Pesti csaj, voltam is nála amúgy, és a hirdetése 2 különböző névvel is fenn van több oldalon. Plen is többek közt.
Ha vki kíváncsi ott megtalálhatja...
Sziasztok
Úgy látom, hogy Dalma vagy a managerei minden negatív hozzászólást moderálásra küldenek.
Az igazságot mért kell moderálni???????
Simán ki kell írni, hogy melyik szám alatt dolgozik és az messziről kerülni kell!!!!!!!!!!!!!
További jó ribizlizést mindenkinek, ja és DALMÁT KERÜLJÉTEK.
Hi!
Én nem voltam nála (merthogy Nyíregyháza nem a közelben van:D), de ha alaposabban megnézed a képeit, teljesen egyértelmű, hogyinkább 30on túl, mint innen. Csak mondjuk van, aki nem titkolja ezt. Nézd meg a kezét és a lábait, tiszta sor.
Ja, és ez a szájvizes hülyeség csak megmosolyogtatott. :) Sőt, az egész, amit írt. NE FÉLJ! Vigyázz TE!
Szia!
Figyelj, nálam a műsor más, mint máshol, és megválogatom a partnereimet, ha a hirdetésemet elolvasod, érthető.
Alexnek igaza van, a lányok használnak óvszert, ami a privát életben is tanácsos lenne mindenkinek egy alkalmi kapcsolatnál.
Mégsem teszik sokan, pedig a mai lányokat ismerve több félni való van a civil életben.
Az óvszer sok mindentől megvéd (mindentől nem, pl. rühatka, az ellen már szkafander kell). Ha félsz, a franciát is óvszerrel kérd!
Amúgy minimális az esélye, hogy pont náluk szedsz össze bármit.
Élvezd az életet, és vigyázz Te magadra! :)
Szia Katónéni!
kikerestem, amit írtál!
arra a részre gondolsz, amikor Alex34 a végén ezt írja: Még nem találkoztam hivatásossal aki óvszer nélkül vállalta a szexet. Akkor hol vállaltam nagyobb kockázatot ??
mert ez valóban igaz!
az lenne még a kérdésem, hogy az orális részt gumi nélkül csinálják ugye? attól nem kell tartanom?
elnézést ha hülyeségeket kérdezek, de jobb félni, mint megijedni...
ez aztán a kielégítő válasz! kösz :)
QCpassed, köszi szépen az infókat! Sajnos mostanság elég elfoglalt vagyok, így nem sokszor tehetem meg, hogy szabadon, gyakran felhívjam a lányokat, de mindenképp szeretném összehozni, nagyon vágyom az együttlétre!
Fogok még próbálkozni!
Viki (18)-ról annyit tudok, hogy nagyon szép, és meg akarom majd látogatni. Ha te úgy döntesz, hogy elmész hozzá előbb, írd már le légyszi majd az élményeidet. :-)
Nekem megvolt, de nála volt egy gumiszakadásos balesetem. Akkor még nem vittem saját gumit, ők pedig márkátlan vackot használnak. Az incidens után kitöröltem a számát sajnos.
Én ritkán engedhetem meg magamnak, hogy meglátogassak ilyen foglalkozású hölgyeket, de mikor alkalomadtán mégis megteszem, bizony nagyon tartok ettől!
Antibakteriális szájvíz mostmár mindig van nálam. Natúrfrancia előtt mindig megkérem az illető hölgyet, hogy a kedvemért és a megnyugtatásomra öblögessen már előtte. Saját óvszert viszek, megbízható márkájut, ha mégis rosszul alakulnának a dolgok, és történik egy szakadás, röhejes vagy nem, én nem vagyok rest azonnal lemosni a farkamat a szájvízzel (ez csíp, de nem számít, elmúlik!). A szolgáltató hölgyek természetesen minden esetben "tiszták",de azért ez jó eséllyel megöli mind a bacikat, mind a vírusokat, ha esetleg tévedésből mégiscsak akad ezekből 1-2. Továbbá van nálam olyan antibiotikum is, amit régebben írtak fel nekem, amikor még nem voltam ilyen előrelátó. (Az adott antibiotikum nem speciális, hanem általános, olyankor írják fel, amikor még a dokik nem is tudják mit szedtél össze, de egyelőre laborvizsgálatra még nem is akarnak küldeni. (Ezt csak akkor veszem be megelőzésképpen, ha utólag neccesnek érzem az aktust, és úgy ítélem meg, hogy a fertőzésre az esély reális.
Továbbá gombaölő krémem is van, amivel szintén mindig bekenem a farkam aktus után. Ártani ez nem árt semmit.
Íly módon nagyon jó eséllyel tudok védekezni a baktérium, vírus és gombaalapú fertőzésekkel szemben is. Másfajta fertőzések pedig nem léteznek. Amióta ilyen elővigyázatos vagyok, én nem járom a Bajcsit. Meg amúgyis elég idegesítő volt, hogy a pultos nénik már úgy köszöntöttek mindig mint egy régi ismerőst. :D
Ez már nyilván több, mint puszta elővigyázatosság a részemről, de megjártam már a Hadak Útját! Ha rám hallgatsz, te is felkészülsz, mielőtt egy ilyen "fába" vágod a "fejszédet". :-)
Szia!
A piroslámpa fórumán menj be Székesfehérvárba, és olvasd el Alex34 hsz-ét. Ő írta meg a tutit. :)
Szia!
Én sem. :)))
Én hírdető vagyok! 1 normális nőnek tartom magam, nem vagyok lehúzos és hasoló, én is a***moderálva***téren vagyok! Ezért kérlek benneteket, hogy ezt a környéket ne 1 hülye picsa után itéljétek meg! Dalma! neked meg annyit mondanék, hogy nem kellett volna erre a környékre költöznöd ha ***moderálva***!! Sok normális lány probál ***moderálva***.***moderálva***
zandras · Tag · TÉVES!!!!! Vanessa tényleg itt van és ö van a fotókon.
zandras · Tag · Üdv! Vanessa20 csini csak nem tudtam hogy leköltözött a 11.ker-böl és nevet is változtatott ................. :D
Szia!
Nem.
Sziasztok!
Én még sosem voltam egyik lánnyal sem, de gondoltam ki kéne próbálni, csak félek hogy valamilyen betegséget kapok el! Ti nem tartotok ettől?