Hogy jelentsük fel? Oda megyünk mert akarunk valamit amit nem szerenénk ha mások tudnának most már meg híreszteljük hogy ezért feljelentettünk valakit?
Hogy jelentsük fel? Oda megyünk mert akarunk valamit amit nem szerenénk ha mások tudnának most már meg híreszteljük hogy ezért feljelentettünk valakit?
Sziasztok! A zegi 22 éves Barbinál járt valaki? Ha igen legyen szíves ossza meg a tapasztalatait! Köszönöm!
Nincsenek beszámolók. Már senki nem jár lányokhoz, vagy mindenkit befenyítenek a hirdetők itt a fórumon? Please, osszátok meg a tapasztalataitokat. Tegyétek ezt diszkréten, intelligensen, hogy ne legyen sértő, de a lényeget ki lehessen érteni belőle.
Régebben nem voltak ilyen hirdetői letámadások. Azzal foglalkoztak, hogy a kedves vendég elégedett legyen. Nem ezekhez a lányokhoz járunk vissza szívesen?
B.
Én Ivett (18)-tel és Vivien (20)-nel találkoztam, ők egyazon leányt jelentenek. Nekem nem jött be, de ez egyszeri alkalom volt, másnak lehet jobb tapasztalata. Egyébként egész csinos pici lány.
Tisztelt szerkesztőség!
Érdeklődnék, ha az adatlapomon módosítást végzek az mennyi idő múlva kerül jóváhagyásra, ugyanis a hirdetésemet nem látom az oldalon.
Ezenkívűl csak megjegyezném segítő szándékkal, hogy ha a Mozillán nyitom meg az oldalukat valamiért nem ugrik fel ez az ablak amibe az üzenetemet gépelem éppen.
Üdv!
Tisztelt zoé38!
Ön nem várhatja 22 órája az aktiválást, mivel a feladás óta nem telt el annyi idő. A hirdetése engedélyezve is volt, majd a módosítását követően vissza került aktiválásra. A hirdetése elutasításra került, mivel az oldal szabályzatát Önnek is be kell tartania
fiúk!ha ez a Dalma ezt csinálja jelentsétek föl a rendörségen! ő mindent megcsinálhat? ne hagyjátok magatokat!
TAKARODJ EL DALMA!!!!! A KÖRNYÉKRŐL!!!!!! MERT RONTOD MÁS IMIDZSÉT! MÁSOK IS LAKNAK ITT AKIK BECSÜLETESEK! LE JÁRATOD A KÖRNYÉKET!!! TAKARODJ EL!!!!
helló!.4 napos ingyenest szeretnék feladni.De már 22 órája várom hogy jóváhagyják....ez miért van??mire jóváhagyják lassan letelik a 4 nap
Üdv és 'cakát.
Drága.
Mára. :)
Jóccak, drága.
Nem tudom, nem élek vele.
Amikor először jött, még nem tudtam, hogy drogozik. Amúgy zongorista. Egyedül voltam, szokásos péntek este. 7 körül jött, nem éjszaka, normálisan hívott, fogadtam. Még az 1.emeleten laktunk, az a kéró jobb volt, nagyobb is, előszoba rattan bútorokkal, üvegasztallal.
Cigivel jött, ott lehetett dohányozni, aztán masszázs. Utána elővett egy füvest, és erőszakolta belém, hogy próbáljam ki. Elég agresszív volt addigra, nem nagyon mertem ellenkezni. Egyet-kettőt beleszívtam, hamar kifújva, de így is rosszul lettem, másnap estig szenvedtem.
Ezért jó a fű??
Na?
Javaslom, hogy tegyük el magunkat holnapra.
Na te szegény.
Nem, volt egy drogos vendégem, most írt, hogy ő az. Kikapcsoltam. Biztos megint be van tépve. Nem tud aludni.
Lehet szegény olvassa itt a fórumot.
HAHÓ. Ha itt vagy, írj!
Újra hív. Reménykedik, hogy miatta van bekapcsolva.
Kis étkű vagyok.