Csak lehuzasra megy!Becstelen , és drogos .Nem ajánlom!
Csak lehuzasra megy!Becstelen , és drogos .Nem ajánlom!
"TinaLiza" páros újra itt van. Vigyázzatok velük, átvernek.. Mindent ígérnek élőben meg nulla. *** moderálva *** hirdetnek.
Mi történt? Miért?
Szegeden Vigyázzatok Helenaval! Nem ajánlom senkinek!
Nilla nevű hirdeto fake… koze nincs a képeken lévő hölgyhöz… aki jot akar maganak kerulje!! Csaló nem a saját képeivel hirdet plusz a másik szobában ott a felvigyázója….
Popsifaló · Újonc · Igen,az meglehet!Köszi a választ!
Popsifaló · Újonc · Köszi szépen!Meg is néztem a térképen de nem adta be,cím alapján meg pláne!
Sziasztok
Amanda (37) érdekel. Van tapasztalatotok vele?
76B · Újonc · Fanni 20.... Kettő hirdetés, kamu!! Vigyázzatok vele, az országban mindenhol atvag mindenki is.
Kb százszor próbáltam hivni. Csak kicsöng és kicsöng.....komoly dolog ez?
Én is kivákívá vagyok rá hogy ki mit ,tud mert én tudom a legjobban a választ rá
Nagyon sokan kérdeznek privátban, hogy a 20-as korosztályból miért nincs vagy miért ennyire kevés az arra érdemes helyi lány. A rövid válaszom, egy "nem tudom", de azt nem értem, hogy Bellini kisasszonyt, azaz Anitát, miért nem veszitek észre!? Nagyon tömény a nő, eszméletlenül arányos, csinos, bevállalós is és ő is az a típus, akivel egyre jobb a szex. Érdemes a lehetőséget kihasználni, amikor itthon van.
Nándi · Őstag · Fostalicska reg, a bejegyzés meg rekontrával az!
MILFHUNTER · Tag · lehet ugyanaz az illető, mert több éve egy főként debreceni hirdetőtől már hallottam ezt a sztorit személyesen :)
Nándi · Őstag · Ki ne feljtsem a Mester biztatására nem adtam fel! És milyen jól tettem! :D
Nándi · Őstag · Ékszer Vikinél ez tuti így van! Elsőre nagyon sok hívás után tudtam vele egyeztetni, mostmár vissza csörget ha per pill nem érem el. Szóval a kitartás eredményre vezet! És nagyon tuti a Nő!! Szóval kitartás kollegák!
Sziasztok ! Megtaláltam a hölgyet !
Sajnos mégis itt van ! Egyre többen vagytok ! Nem elek ilyen életet !
Ami még szerintem segítség lehet ilyen nőknél, ahogy Ékszer Viki esetében is, hogy érdemes egy olyan sim kártyát tartani, amiről csak ilyen jellegű hívásokat engedsz el. Ezt a számot pedig nyugodtan megadhatod az ilyen nőknek, ha még mennél hozzá a későbbiekben, hogy mentse el és pl.ul itt Helena esetében több bajod nem lesz a hívással. Ugyanis az első tali után, amikor hívtam, már vagy felvette, vagy visszacsörgött, hogy hívhatom. Helena esetében sok a kamu hívása és csak azokat veszi komolyan, aki vagy kellően rámenős, vagy aki már elmentett számról hívja.
Igen, elég kínlódás hívni, mert napközben már fullon van. Reggel hívjátok, elég korán is akár, mert vonaton zötyög ide. Akkor még szabad mind a két keze. Nekem is csak akkor sikerült hívni, reggel 8-9 között a legjobb, hívd többször. ..Ha felveszi és kérdeznél pár sikamlós dolgot, majd ő erre azt mondja, hogy nem tud úgy beszélni ilyen dolgokról, mert ülnek mellette, akkor kérd meg, hogy menjen ki a peronra, csak fél perc. Nagyon komoly a szex, a nő igazi farokrajongó! Tabu nem sok van, nincs idétlen bohóckodás a szexben! Aki valóban bejutott hozzá, annak felejtős lett a többi grand milf hancúrpajti. Az apanázs sincs elszállva és atom bevállalós a menü, ami a fentebb írtakból következik. Fontos számára a jó megjelenés és az intim higiénia a részedről.
Szia, tudsz esetleg bővebb infót?