Látom, Enikő előkerült. Eszébe se jut a sok elvárosnak, hogy akármiért is nem lehet elérni egy ideig. De látom, válaszolt mindenkinek.
Látom, Enikő előkerült. Eszébe se jut a sok elvárosnak, hogy akármiért is nem lehet elérni egy ideig. De látom, válaszolt mindenkinek.
Mondtam már, hogy ne zabálj, hanem egyél! Most itt van. Szenvedj! :)
Mi na?
Mizujs? Ma csak nagyon rövid ideig leszek, megyek dögleni. Bánatos a gyomrom, egy napja kínlódok, meg az éjszakám is olyan volt, hogy csak az ellenségemnek kívánnám...
Na?
QCp, QCp jelentkezz! :)
:)
igen, minden okay, a jelzett időpontokban hívható vagyok, a felsorolt kizáró okokat kivéve. :)
Helló
Az "elveszett" enemy jelentkezik :-)
Régóta nincs fenn hírdetésed. Amúgy gondoltam, hogy fogsz reagálni, mert tudom, hogy olvasod a fórumot. Ezek szerint rendben lement a költözés?
Üdv
átírja a gép a d.o.l.g.o.z.o.m. szót, ezért néhány helyen értelmetlen mondatokat hozott létre helyettem, bocs.
kedves dv8, bocsi, még nem csináltam képeket az új helyről, amit kértél, ezért nem jelentkeztem.
ennek ellenére hívhatsz, jöhetsz bármikor, csak tudom, hogy neked nem mindegy hová. :)
szóval mondom a ház 42 éves, nem mai darab, kívülről eléggé nagymamás, nekem sem tetszik, de ez van, viszont belülről próbáltam kihozni belőle a maximumot, aminek az adott helyzetben értelme volt.
de dolgozom a képeken. :)
kedves huntelar, először is nem szoktam a vendégeimet f@sznak tartani. nem baj? :)
továbbá ha nem veszem fel a hívásod, illetve hívását bárkinek, akkor vagy éppen maszírozok, vagy rejtettel hívsz, és valszeg ezért nem veszem fel, mert a rejtettek 98%-a lefoglalja az időpontot és nem jön el.
kedves gubanc, neked is mondom, vagyok, dolgozom, csak nem nonstop és nem mindennap, ez tény.
hétköznap 13 órától este 9-10 ig, ahogy sikerül, illetve hétvégén 10től 6ig kb.
de
szia, bocsi, vagyok én, csak valszeg pont olyankor hívtál, amikor éppenpont nem dolgoztam pillanatnyilag, ne hari.
Nyíregyháza- Friderika ÁTVÁGÁS !!!
Sziasztok,
miost voltam Nyíregyházán Friderikánál, aki itt hirdet fénykép garanciával.
Telfonon kedvesnek tűnt, de átvágás volt az egész, itt most megadom a címét is, ne hogy valaki más is ebben a csapdában lépjen. Beérkezés után elmondta hogy a másik szobaájtó be van zárva, mert ott a pitbul kutyája.
Előre kérte a ***moderálva*** és küldött zuhanyozni. Ő azt mondta hogy már zuhanyzott, így ott maradt törölközőben. A szobában adott nekem egy gumit hogy azt huzzam fel, és majd utána felállítja. Ellenkeztem, de azt modta hogy ezt mindenkivel így csinálja. felhuztam, utána kezdte rángatni a farkomat (nem nevezném huzogatásnak. Amikor kértem hogy vegye már le a törölközőt, akkor majd feláll, megsértődve felállt és kiabált hogy ez mindenkivel így megy. Akkor a "pitbull" verte a falat és átkiabált. Szép csendben visszafeküdtem mert nem akartam hogy a cigánycsávó kijöjjön engem megverni. Erre a csaj közölte hogy megnézni az órát, mert már régóta vagyok ott. Közölte hogy amióta telefonáltam, már fél óra elmúlt, úgyhogy eljárt az időm. Értettem hogy nem lesz ebből semmi. Ránéztem a telefonomra, 11 perc múlt el amióta a kapúcsengőnél telefonáltam.
Fogtam magam, felöltöztem és kimentem. Az életem végül többet ér ***moderálva***
***moderálva*** Kerüljetek !
Sokkal de sokkal jobb volt a régi....lehet hogy szebb a háttér,de a régebbin jobban el lehetett igazodni..
Sziasztok! Tegnap voltam Kittinél! Még mindíg nagyon csodálatos, kedves és aranyos!Úgyhogy egyáltalán nincs kiégve!Kérek mindenkit vigyázzunk rá, és viselkedjünk vele rendesen, hogy sokáig legyen még nekünk!Őa best győrben!
Klaudia(26)-hoz menjél nyugodtan,jó nő,jó a műsora is.Kár,h csak augusztusig rendel.Esetleg Kicsi Laurát is merem ajánlani.Edinacicánál volt valaki?Esetleg infó róla?Előre is köszi!
Természetesen bevállal!
Benne nem fogsz csalódni!
Számkijelzéssel hívd!
Rendes normális ***moderálva***keresek egerben kinek van valami tapasztalata?
Sziasztok! Én is úgy tudom,hogy Szendy végleg befejezte. Szerintem már hiába keressük és nem is érdemes. Szerintem Debrecenben ő volt az egyik legmegbízhatóbb szolgáltató. Ideje más után nézni.