Sziasztok,
tudtok olyan lányt ajánlani, aki kifejezetten szereti az arcraélvezést?
Köszönöm előre is!
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok,
tudtok olyan lányt ajánlani, aki kifejezetten szereti az arcraélvezést?
Köszönöm előre is!
Ez a kinyomás-kikapcsolás nem délelőtt történt, de azért megbocsájtok :)
Szia, igen, megvagyok én mindig, csak belekezdtem egy hülye tanfolyamba, és jól elvettem ezzel magamtól az időt....és a masszázstól. De amennyit tudok, vagyok, csakhát ahogy írod, a vendégek, akik megszoktak, nem szeretik, ha hívnak és épp nem vagy fél napot vagy akár 2 óra hosszát...és amúgy meg tudom érteni őket az ő szemszögükből nézve. Első a vendég. :)
Jajaja, mostmár eszembejutott a kinyomás-kikapcsolás is!
Szóval délelőttönként egy tanfolyamon vagyok minden nap, és egyszer véletlenül bekapcsolva hagytam a telót, és ekkor hívott valaki, ami kínos volt, és muszáj volt kinyomnom, kikapcsolnom, ezer bocsánat. :(
Kedves Huntelar, Köszönöm. :)
Még csak nyárelő...
Van még rá több, mint 2 hónapom.
Bocsi, de tényleg mennem KELL :-)
Valamelyik este majd dumcsizunk.
Üdv és 'cakát.
Kedves enemy, nagyon örülök hogy itt sikerült elérni téged (nem úgy mint telefonon) ! Sose hívtalak rejtett számról azért is volt fura, hogy nem vetted fel vagy kinyomtad,és utánna kikapcsoltad a telót. Úgy látszik rosszul időzítettem, de sebaj azért nem adom fel ilyen könnyen...
Én is lépek, holnaptól dolog van. Majd megszokják az új rendet.
Semmi gond, kakilt már be más is. :D
Na, szia, jóccak!
Itt is sz@r idő volt. Majdnem egész nap esett, de ez engem semmiben nem zavart.
Mikor is látogatsz meg? Nyár van már.
Sziasztok!Holnaptól ismét elérhető leszek ,de csak június 30 ig.Mindenki eldöntheti,hogy ez jó vagy rosszhír,nekem beváltotta a külhoni munka a hozzáfűzött reményeket.Viszont nem szeretném elhanyagolni az itthoni vendégkört sem ezért reggel 8 tól várok mindenkit szeretettel.Szép estét!puszi:Zsuzska
Nemsokára mind a 2...
Remélem nem reggel 6-kor kakálok, aztán meg 7-kor kelek :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Lassan tényleg megyek, nem nagyon vagyok jó passzban.
Én 3x eszem egy nap, mint 3 felnőtt kutya :-)))
Szombat lazulás, lötyögés, ma itthon kínlódás, még az idő is sz@r volt, de este 5-6-ra összeszedte magát.
Házimunkázni nem szoktam, barátnőm meg nincs...
:-)))
Alszol, vagy kakálsz?
Én egy nap egyszer eszem, mint a felnőtt kutya. Ellentétben veled.
Mi újság? Hogy telt a hétvége? Én házimunkáztam, meg elvoltam, meg beszélgettünk barátnőmmel telefonon.
Van a bótban.
Chilis bab, mi? Más meg éhezik!
Nincs több alkohol itthon. Ma úgy éreztem, kell egy kis lazulás. A chilis babra meg amúgyis jó.
Ebben látom a koromat: egy bizonyos ételfajta már bánt.
Jobb lesz, ha még 2-3 sörcsi, ami a 2-3 pályinkát öblítette le...
Mi van a te koroddal?? Fiatal vagy még. Majd 50 fölött. :)
Úgy döntöttem, hétvégén nem vagyok, kivéve, ha kedvem van.
Benyaltam egy pattintós sörikét a szájban diszpergálódó "cukorkára". Ezt se kéne, de jó.
Tiszta sor. Köszi a többiek nevében is.
Üdv
Az én koromban már vannak bizonyos ételek, amik feladhatják a leckét...