Ennyi... Megmondtad a tutit.
Timur · Újonc · Ennyi... Megmondtad a tutit.
Felejtsd el szerintem.
Loránál szex? Az miben merült ki?
Akik pedig a Helena52/Melissa49 testének
természetes mivoltáról és annak aktualitásáról kérdeznek, azok nézzék meg az Anya lánya54 duó hirdetésben a szőke fürdőkádas képeit, ugyanaz a nő, csak más hajjal. Fergeteges,..szerintem! Mivel ezt már anno is éreztem, ezért szinte mindig felkeresem.
Hát igen,volt szerencsém még régebben hozzá.Azt hiszem mázlim volt,mert a szexben is ugyanolyan odaadó nő.
Nekem is anno egyből feltűnt, hogy kivételesen csinos ez a Lora, de az adatlapját olvasva le is fagytam, hogy a nuni használata tabu! Akkor fogtam fel-amikor már a fejbe is került vér-hogy ő is felült erre a masszázs vonatra. Ekképpen pedig fizikai fájdalommal felérne, hogy teljesen meztelenül ott van egy ilyen nő és én meg nem adhatom át neki azt, amit a természet mesterien kitalált.
Na tessék! A nemrég említett Csenge/Helena52 most Melissa49 lett, bárány göndör hajjal. Az őszre fordulva rendesen besűrít a kéjenc grand milf.
Lora 37
Preambulum:
Egy korábbi etapjában látogattam meg. Aki nem tudná, nincs folyamatosan. Néha kell egykis szünet.
A helyszin elegáns kultúrált környezet jó parkolási lehetőséggel.
Ajtónyitás után egy valóban csinos lánnyal találtam szembe magam. Nekem úgy tűnt, hogy a 37 nem igaz. Valamiért fiatalabbnak tűnik. Ilyen is ritka.
Érkezés után beszélgettünk kicsit, szerintem sikeresen egymásra hangolódtunk. Jól állt neki a köntös, feszes cickója azért kikandikált itt ott.
Az esemény:
Fürcsit követően irány az ágy. Nála nincs erre a célra speciális masszázságy.
A masszázs része alapvetően feledhető, inkább olajos simogatás, ami nem kellemetlen, de nem masszázs.
Igaz, ágyon masszírozni nem is igazán lehet.
A rám bízott megfordulás után már izgalmasabb dolgok történtek. Élvezetes a csúszka, ha nem vagy egy idióta engedi magát simogatni( kár hogy AZ nincs de ezt már megbeszéltük korábban)
Csók mániások élvezhetik. Popsi cici rendben. Sőt!
Viszont a kígyó bűvölését fergetegesen végzi. Akár taníthatná is. Ami hiányzott masszázs oldalról be lett pótolva a szaxival.
Tulajdonképpen ha Dolce-val kereszteznénk fergeteges lenne.
Ha jól emléxem Spray kolléga hozott hasonló összehasonlítást korábban.
Ujabb fürcsi után az elsz@molas, majd távozás.
Remélem semmi megbántót nem írtam...
Talán még találkozunk...
Fanni 19 ről van valakinek valami infója?
Mondtam én, hogy jó. Nagyon szép és nőies.
Sziasztok! Molly 29 mit lehet tudni róla? Tetszenek a képei,vannak a fórumba vegyes hozzászólások. De valami friss infó?
Érdeklődtem nála én is. Utalj előre, aztán házhoz megyek. Sima átverés szerintem.
Szia. A diszkréció milyen a leánynál? Megfelelő?
Köszönöm szépen a kimerítő beszámolót! Valóban dohányfüst-mentes a leányzó, ahogy hirdeti?
Tupac · Újonc · Kedves kollégák!
Izabella 22 nevű versenyző, rózsát kér előre egy látogatásért, gondolom a videojáért is..
Csak óvatosan, ne legyetek balekok!!
Üdv.
Ma voltam Nilunál Kaposváron. Valami eszméletlen a hölgy. Egyedi és bájos kisugárzás, igéző szemekkel nagyon korrekt hozzáállás és nem utolsó sorban hibátlan test és szépség. Aki teheti keresse meg de vigyázni rá mert egy páratlan igazi Kincs!Ui:Csak óvatosan mert nagyon könnyen belelehet szeretni!
Kétszer voltam Nála,kedves,beszédes...tenyeres kis vidéki Hölgyemény.37 kb 15 éve lehetett. Futószalag feeling valóban nincs,de nagyon más se. Inkább eltűrő magatartás,de amit kérsz megteszi. Képekhez képest 15kg-t kb még képzelj rá,és akkor nem lepődsz meg...
Egyébként a kötekedő kolléga Dubai-t pont benézte, mert a lányok kezében pont ott van a legtöbb "hivatalos" lehetőség a bosszúra, ha a kedves vendég nem tenne eleget az önként vállalt kötelességének! Nagyon macerás procedúra szokott kikeveredni belőle, amiből egyre kevesebb van, vélhetően a folyamatról szerzett információk okán. Helyes!
A kis ízletes Szonja21 érdekelne, igen flott az adatlapja és nem emlékszem, hogy a céges lányok között már láttam volna? Valaki látogatta már? A Dóri21 pedig eltűnt úgy, hogy beszélni sem tudtam vele, hiába hívtam számtalanszor. Olyan jól esne pedig így egy nyár búcsúztató friss zamatos "alig érintett" kehely!
Hétfő óta a Lana30 is itt van. Örülök, hogy most jó ütemben sikerült a termint kiválasztania és most nincs itt a többi arra érdemes üdvöske. Továbbra is nagyon finom!