Gubanc!
Érdekelne közelebbi tapasztalatod Nicole-val kapcsolatban, mert szerintem nem átlagos. Az ***moderálva*** biztosan nem! Bár mindenki azt kér, amit akar.
Gubanc!
Érdekelne közelebbi tapasztalatod Nicole-val kapcsolatban, mert szerintem nem átlagos. Az ***moderálva*** biztosan nem! Bár mindenki azt kér, amit akar.
Szia.
Még egy utolsó beírás (vagy nem), Pálpusztai rögeszméje, hogy te vagy Bush.
Győzd már meg, hogy nem! XD
Jelenleg Pál javaslatára ideggyógyászati kezelésre járok, talán még nem késő.
Eddig ez az eredmény, kattints a nevemre. A gyógyszerek mellékhatása. :(
Sajnos mást nem tudnak velem kezdeni, remélem mindennapi betevőnket így is megkeresem.
Ha én nem, sajnos én szorulok fiamra, mivel már ő is keres.
Azon kívül inkontinenciás lettem.
Igaz nem Szekszárd de Bonyhád.
Vadasnál jártam. Jobb mint a képeken. Szimpatikus hölgy, korrekt, tiszta lakás.
Olyan hölgy aki élvezi is amit csinál.
Nincs mit Merlin69. A Nicole-val kapcsolatban, igen ő van a képen.
A Viki pedig az a Viki aki egy képpel hirdet...
Köszi gubanc30!
Nicole-ról egy képet találtam, ő van rajta?
Vikiből több hirdető is van, segíts beazonosítani.....köszi
Szia Merlin69!
Az Én tapasztalataim és ismerősöktől hallott információk alapján nagyon nem ajánlott kategória még a Roxi19, Friderika22, és a Letti23. Ők kerülendők szerintem.
Akit viszont tudok esetleg ajánlani, az a Kriszta26, Nicole, és a Viki. Ezek az én tapasztalataim. És azt is hozzá kell tenni, hogy nem voltam minden egyes lánynál Nyíregyházán. Biztosan vannak még kedves és jó csajok, és biztosan vannak még kerülendőek is...
Sziasztok!Olyan lányt keresek akit meglátogathatnék a csajommal.Mindenképp szeresse a saját nemét is mert a találkozás során ez a fő cél.Lehetőleg 18-35év közötti,csinos,vékony,ápolt hölgyek üzenetét várom. zsofika80@freemail.hu
Hello Gubanc30!
Tudnál név szerint konkrétan ajánlani valakit..........és ki az, aki nem ajánlott kategória még?!
Sziasztok.
Szia Tomika! Tudom Neked ajánlani a Szöszikét, fiatal, csinos és nem utolsó sorban jól végzi a dolgát... :D
picit bővebben? :)
Helló.
Nekem is hasonlóak voltak a tapasztalataim a Reni-vel kapcsolatban, tényleg jó a csaj, de kényes, a hozzá álása nulla, meg még finnyás is ráadásul...
Szerintem nem ajánlott kategória. Inkább választok egy kevésbé jó csajt, de legyen bevállalós, ne nyafogjon, és még akár kedves is lehet.
Van ilyen is szerencsére :)
Köszönöm az infot Kari-ka! Már készültem a Sarkanytyúra, de ezek után nem megyek......
Reni még gondolkodás tárgyát képezi, nagyon csínos a képeken, kár, hogy nincs NF nála.
Krisztán kívül kit tudsz még ajánlani?
Helló.
Szia Bela0201. Talán ki akarod dobni valamelyik szegény lányt? :) Ahhoz szerintem elég a 2. - 3. em. is. :D
Reni:a képeken ö van,egy igazi dögös megjelenésü szilikon maca,de ezzel lényegében minden jót elmondtam róla.Egy nyafka kényes kis dög,aki azt hiszi magárol hogy azért mert jobban néz ki az átlagnál,már külömb is náluk.A hozzáállása szerintem megegyezik a nullával,nem egy nagy élmény a csaj,még a szopcsek is csak gumiban megy,és ahoz is finnyáskodik.
Szofi:egy türelmetlen és érzéketlen flegma fadarab,vagy inkább fatuskó,még egy guminö is izgalmasabb mint ö.A puruttya Sarkantyú uti társaságban van benne,akik régen a Hunyadin meg a Jég uton is voltak.Csupa banya,nulla hozzáállással,és egy bunkó "fönökkel" aki a nevét sem birja leirni.
Ha jó szexre vágysz,menj el Krisztához.Igaz hogy nem egy észlény,nem is legszebb,de nem is feleséget lát benne az ember.Szex terén viszont nagyot alakit,és olyan vákum van a szájában hogy a szemed behorpad.Francia terén nagyon ottvan a csaj,és nem is finnyás...
Debrecenben tudtok olyan lányt mondani aki valamelyik paneltömbön lakik és valamelyik 7-8-9-10 emelet környékén?
Köszi az infot nowone!
Bővebben az érdekelne, hogy ő van-e a képeken, és egyedül dolgozik-e?
Tisztelt Izácska!
Kérem lépjen be az oldalra és a bal oldali menüpontban válassza ki a számláim menüpontot. Az itt leírtakat kérem szíveskedjen elolvasni.
Egyébként, az ilyen jellegű problémákat meg lehet beszélni belső üzenetben is, mely szintén belépés után a bal oldali menüpontban található és csak Ön, illetve mi lájuk.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt szerkesztőség honapok otta arra a számla számra küldöm az összeget,,,akkor most mindig rossz helyre küldöm?ez nem kekeckedés csak most már tudni szeretném hogy ne járjak megint igy
Mi a kérdés? Elérhető? Igen. Kedves? Partnerfüggő. Igényes? Ízlés dolga. Szép? Szubjektív. TP? Partner vagy kedvfüggő.
Heineken star! Elég gyorsan választ kaptál a kérdésedre.