Csak nehogy elsüllyedj! Tudsz úszni?
Csak nehogy elsüllyedj! Tudsz úszni?
Olyan vagyok, mint az agár kutya, de kicsi a fogyasztásom is. Két zsemle 100-on. :)))
Te a földön maradsz, úgy látom, én meg vízre szállok, és nekem lesz jobb. :)))
Katókám néztem a fotóidat és egy oldalbordásat láttam??????? az te vagy ,,,,,,ne b@sz .............
eszel te tendesen?????????? tudod nekem a tenyeres talpas par@szt pxyxyxyx jönnek be :-))))))))))
De azért imádlak ,,,,,na jó csá húzok a repetttbe enyi időm volt,megyek szívacsolni tovább
psi: ezzel a csjjjal csak tisztelettudóan gyerekek mert irgum burgum meg izé.
Nem próbállak. Ezek érvek. Ha lenne a garázsban 2 normális kocsim, meg felesleges milláim, akkor sem vennék, mert nekem ezek kidobott pénzek. Amit mondtam: alacsony használati érték, magas ár, és itt a józan ész ellen van a szív szava, de mivel én gép vagyok, ezért az ilyen dolgokat (elektromos kerékpár, érintőképernyős divatmobil, stb.) nem veszek és nem vennék.
Most is piáltál. Nem szép, de megértelek. Én mindenkit megértek. :)
Nehéz az élet, mi? Valami kell! Van, aki zabál, van, aki iszik, én dohányzom, más drogozik, a többi meg előbb-utóbb öngyilkos lesz. :)))
Nem győztél meg, ezek nem érvek, sőt butaságok. Próbálj meggyőzni, de mostmár érvekkel! :)))
Bizony, nem jó, bár én hót részeg még nem voltam, csak spicces, de az jól állt állítólag. Még jobban dőlt belőlem a hülyeség.
Régi szép idők.
Lityeg-lötyög, vízellátás? Internet? Tv? Kiskert? Normálisan elszeparált szobák? Grillparty?
Vászontető elfárad, kiszakad, foszlik, kivágják, cigit dobnak bele, 2 személyes.
Nem hirdető, és mégis. :) Szeret inni, és jókat enni. Rég járt itt, és rég hívott fel.
Szia drágám :-)))))))))
tudod van ami nehezen elmondhaóóóóóóóó ,,,,,,,,,dráda katóóóóóó.
kijózanodni nem jóóóóóóó ...........mint a szivacs csak átázva jóóóóóóó
:-)
És a 16 millás már nem kicsi. Láttam néhány példányt, el tudnám képzelni.
Az igazi luxus viszont a 32 millás. Na azt látnád! A kutya is elrohangászhat benne.
Ő meg ki?
Fagyos a szívem. Érzéketlen vagyok. Gép vagyok. Élő szövet a belső fémvázon. Programok irányítanak. Azért jöttem, hogy likvidáljalak. Én vagyok a Terminátor. Nem érzem EZT.
A hajóval ki lehet kötni, tudorka. :)
A cabrió meg miért is ázik be?
Hajó: viszonylag kicsi, no kert, no kutya, minden no, ami máshol természetes.
Cabrio: viszonylag kicsi, beázhat, sokkal drágább, eyg évben max. 4 hónapot tudod kihasználni.
Hali!
Hát te meg hun a bánatosban voltál eddig?
Nincs többet mit zenéről beszélnünk. Ha EZT nem érzed, nem érzel semmit.
Csá kató mamó hogy vagy drága?
B-52 es = 3 féle rum fehér ,még fehérebb,puertoricói .veres bor ,a jobbik fajta, 2 dcl. 1-2 deci cola ,attól függ mekkora a pohár és tuti a bebaszcsi
,ja és ebből csak egyetadnak mert ha a másodikat még kitudud kérni ekőszőr a z üzletvezető megnéz és ha azt mondja ok akkor ok ,,,,,,,,,,,,,,,,én már túlvagyok a másodikon. szia katókám ...........................k. guub
Ja, és mitől korlátozott használati értékű bármelyik??