BOCSI GRÓF KURÁTOR..
BOCSI GRÓF KURÁTOR..
gróf..te mennyi éves vagy?
Sziasztok! Debrecenben tud valaki ajánlani néger vagy kínai csajt? Kipróbálnám egy ilyennel a szexet.
Szia!
Néha ír levelet. Dolgozik sokat.
Nem az vagy már???
Sziasztok!!
Olvasgatlak benneteket, hozzászolni nem nagyon lehet, de jut eszembe Bélapapárol tudol valamit Kató??
Miért is küldték ezt moderálásra, nem is értem ..... LOL
Petya_001 · Tag · Sziasztok!
Liza nevű új lányról vkinek van infója? Tetszik, de jó lenne vmi biztos ajánlás! :D
Köszi!
Sziasztok!
Annyi mindenkiről olvastam már itt, de valahogy VIKI-ről nincs információ. Véletlen? Vagy senkinek nem sikerült még elérnie?
GYerekek én voltam Fruzsi23-nál annyira odáig meg vissza volt mindenki,hát nem tudom. Nem nagy szám. Nem azt mondom,h rossz vagy ,hogy kamu képes,mert nem ,tényleg ő van a képeken.Optikára alsó középkategória! Ő maga odaadó, hozzáállása maximális, az eksön már kicsit laposabb, a francia inkább jó, mint rossz. A kéró nagyüzemi futószalag!***moderálva*** fogjuk rá, elfogadható! Főleg ha azt nézzük ,hogy rengeteg szolgáltató elkér ***moderálva*** és ha hozzáteszem,h ***moderálva***akkor elgondolkodok,h a leányzó nem a földön jár ! :)
kuresz...
humm · Kvázi-tag · Hát én nem bírtam rájönni. Kár mert elmentem volna hozzá. Te meg ne lépj le, nem kell komolyan venni az ilyen hisztiket.
S miért nem tetted?
Ok.
Üdv és 'cakát.
Drága.
:-)))9
Ja, kéne. Holnap meló, kelni kell. Hogy elszáll itt az idő.
Fiamék úgy tűnik, kirúgnak a hámból! Most nagyon büszke vagyok rá. Az én vérem.
Na, akkor jóccak, drága.
Holnapra kerítsd elő Busht, lécci!
:-)
Mit szólnál hozzá, drága, ha mennénk aludni?
Hívtalak volna
Halak vagyok, drága. Márc. 18. Majdnem kos lettem, de 8 hónap elég volt anyám hasában.
Egyszer páromtól is megkérdezte valaki, hogy tud-e úszni.
Válasz: "Még nem próbáltam, mindjárt kiderül."
Aztán beleugrott a vízbe fejest és eltűnt percekre. Pánik, én belül nevettem a többieken. Egyszer csak felbukkant az a csinos feje. :)))
Nem, tőled...
:-)))
Láttam én már éjjeliőrt nappal meghalni.
Egy halak jegyében születettől kérdezed ezt??