Sziasztok.Izabella 26-ról valakinek valami tapasztalata? Válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok.Izabella 26-ról valakinek valami tapasztalata? Válaszokat előre is köszönöm.
Mennyire 41 az a 41? Illetve masszőznél max egy boldog befejezésre van sanszod, szexre nincs. Akkor miért érdemes kipróbálni? Köszönöm!
Nem értem, mi értelme van véleményezni a lányokat, ha a véleményünk csak akkor jelenik meg, ha a hirdető jóváhagyja? Ebből a többi vendégnek mi haszna van? @admin?
staffi · Őstag · Ma fel hívtam pár autós kalandot válalló hölgyet. Van amit nem értek...egyiknek ki van írva ,hogy non-stop ....na ő azt mondja este 5-6 ig elérhetö. Másik hölgy akinek este 23 ig van irva a meló ideje annak már az este 8 óra késő, harmadik hölgy non-stop de este 9 ig. Kérdem én... akkor miért van ki írva az adatlapjukra ha előtte már órákkal nem válallnak találkozót?! Napközbe az autos kaland elég necces... nehez olyan helyre beállni ahol biztonságos a dolog. Nem azt gondolom,hogy ha hajnali 3 kor hivom a hölgyet aki non-stop hirdet,hogy ugrasra készen várja a vendeget de legalább 22-23 óráig válalljon szerepet az ember életéböl.Ha már egyszer azokat az idő pontokat írta ki az adatlapjára!
Szia. Nekem nagyon bejött,igényes csaj. Hódos közelében rendel. Igaz tavaly voltam nálla.
Bogit már többször is ajánlottam. Lásd különböző hozzászólásaim. Igazán klassz csaj.
Kollegák, csak én gondolom úgy, hogy a lányok manapság fordítva ülnek a lovon? Az egyik hölgyemény feltételként kötötte ki az intelligenciát, hogy jó pénzért méltó legyek arra, hogy meglátogassam... Felhívom, mondom gyermekpszichológus vagyok vagyok, az elég intelligens? Azt mondja, nem biztos, mert a pszichológusok gyakran hülyébbek, mint a betegeik...Nem akartam belemenni, hogy nekünk nem betegeink, hanem klienseink vannak, amire ő gondol, az a pszichiáter-inkább gyorsan elköszöntem...Mit szóltok?
Gyerekek, a világ teljesen a feje tetején áll! Manapság a pasi fizet és még a csaj hozza a játékszabályokat! Ezt nem, azt sem...kb.az az elvárás, hogy állítsd fel magadnak, én szétrakom a lábam, én mérem az időt, te meg oldd meg 3 perc alatt. Tisztelet az igen kevés kivételnek...Nézzétek már, milyen alap dolgok mennek extraszámba, illetve tilosak...az eszem megáll🤔🤔🤔Ja, és harmincon felül mindenki kb.10 évvel idősebb, mint amit mond magáról...A huszonéveseknek meg hatalmas az arcuk, ügyetlenek, türelmetlenek. Az egész városban két frankó csajt találtam eddig.
Sziasztok.
Böbe (41) masszázsáról tudnátok infót adni? Mennyire felelnek meg a képek a valóságnak, illetve helyileg merre rendel? Összességében megéri meglátogatni?
Debrecenben szkippeljétek Déziát! Fényes udvari full igénytelen szutyok. Cserébe térdig érő tőgyei vannak huszonéves létére. Kb.annyit lehet nála csinálni, hogy felállítod magadnak és 3 perc alatt telibevágod. Ezt meg ugye nem akarod. A nyalás extra, de nem is pályáztam rá, mert a randi előtt egy perccel esett haza valahonnan, eléggé be lehetett pállva...A másik Alma, aki 45-nek hirdeti magát, de valójában inkább a 60 felé cammoghat. Annyira otrombán néz ki, hogy rendesen megijedtem tőle! Van még Olívia, aki miközben úriemberként egyeztetni akarsz vele, kérdésekre csenddel válaszol, végül kinyomja. Gondolom, zavarja a választékos stílus. Végül van Any, aki 41-nek hirdeti magát, valójában 50+, előre azzal fenyeget, hogyha késel, nem kapsz több esélyt, ezzel ellentétben negyedórát várat az utcán, te meg látod kijönni a házból azt, aki egy perccel előtted vette ki belőle a farkát. Nem túl diszkrét...
Nézd, ők komoly s korrekt munkát végeznek, így nem érnek rá privátba irosgálni holmi földi halandóknak.
Tegnap nekem is volt egy angolos távozásom, sőt, inkább Zrínyis kirohanásom Almától. Adatlap 30 év, valójában 60 és a halál közt! Rendesen futottam!!!
Sziasztok.
Csak engem zavar,hogy a hirdetők be vannak oltva a belső üzenet olvasása ellen?
Kedves kollegák! Tudtok nekem jószívvel ajánlani olyan debreceni lányokat 30 és 40 között, akikkel volt dolgotok és meg voltatok elégedve? Kedves, türelmes, régivágású profira gondolok, aki nem gondolja azt, hogy én vagyok érte és nem fordítva. Nyávogástól, "ezt nem szabad, azt nem szabad" tól rosszul vagyok és a flegmaságot sem tudom elhordani a kis szívemen...Köszi a segítséget!!!
A legjobb, akinél voltam. Látogasd meg nyugodtan. Ügyes, kedves, türelmes. Lehúzásról szó sincs, nyugi! Minimum húsz alkalommal voltam nála, csak a legjobbakat tudom mondani róla.
Any ügyesen lovagol. Ha nem zavar, hogy az adatlapján szereplő 41 év helyett simán van vagy ötven, tudom neked ajánlani!
Kollegák, csak én gondolom úgy, hogy a lányok manapság fordítva ülnek a lovon? Az egyik hölgyemény feltételként kötötte ki az intelligenciát, hogy jó pénzért méltó legyek arra, hogy meglátogassam... Felhívom, mondom gyermekpszichológus vagyok vagyok, az elég intelligens? Azt mondja, nem biztos, mert a pszichológusok gyakran hülyébbek, mint a betegeik...Nem akartam belemenni, hogy nekünk nem betegeink, hanem klienseink vannak, amire ő gondol, az a pszichiáter-inkább gyorsan elköszöntem...Mit szóltok?
Bogit. Bár 36-nak vallja magát.
Pláne a fiatal kispi...knál. Vicc kategória. Ujjazásról meg pláne szó se lehet! És ezért még én fizessek???
Szexben isteni, a korhoz adj hozzá egy tízest.
Kedves kollegák! Okulásul írok nektek egy listát azokról, akiket messzire érdemes elkerülni. Teszem ezt azért, mert ha véleményezek, az úgyis csak a hirdető jóváhagyásával jelenik meg, magyarul csak dicsérni szabad. A dicséretek jelentős részét amúgy a hirdetők maguk írják kamuregivel.Szóval.Mind közül a legborzalmasabb egy Dézia nevű lány a full igénytelen szobájával.Egy kanapé, ennyi.Azon koszosan fogadott, ahogy az éjszakából hazaesett. De mi férfiak persze legyünk ápoltak...Tulajdonképpen semmit nem akar, csak a pénzedet. Huszonéves létére hasig érő mellei vannak, amit nem enged fogdosni.Suncit nyalni...az extra!!! Tulajdonképp semmit se szabad csinálni, állítsd fel magadnak, dugj rajta hármat és húzz el.Mindeközben kétszer vett fel telefont...Annyira elment az egésztől a kedvem, hogy mondom, egyszerűen verje ki és már menekülök is. Azt se tudta rendesen megoldani...Borzadály.A másik rettenet egy magát 35-nek valló, valójában 60 felé cammogó, pocakos, de közben csontsovány nőszerűség, Alma. Már az ajtóból elmenekültem... Óvatosan, kollegák!