Én már....
Mintha te még nem jártál volna nála?
Mikor te már mindenkinél megfordultal
Én már....
Mintha te még nem jártál volna nála?
Mikor te már mindenkinél megfordultal
Akkor ezek szerint te nem jártál nálla..... akkor megkérdezek mást😉😉
Hahaha,haver
Debóra (28) hirdetőről van valakinek valamilyen tapasztalata?
Te is..??? 😮😮😮😲😲
Igy igaz
Sok mindenki járt igy vele
Szia mist olvastalak igaz 48 vagyok,de érdekelne,ha még aktuális
Hanna tapasztalt. Egyik oldalt 23 a másikon 24éves voltam már hozzá régen .Anasztázia meg más nevet használt Akkor le is irtam a véleményt nem volt rossz. Lebeszéltük a fix időt hova menjek mennyi időre ha ott vagyok csörög úgy is volt, erre a telefonja már ki volt kapcsolva sokszor hívtam más számról is de semmi rendesen át baszott én ezért többet nem megyek hozzá. Pedig jó kis távot megtettem érte akkor. És még más is járt vele így.
én adtam egy pluszt hozzá, hogy döntetlen legyen
A "piszkos tizenkettő' 🤣🤣🤣
Linda vagy Vanda néven fut. Sajna engemet is. Nem is tudom hogy engedik ide Debrecenben.
vigyázzatok ismét itt tolvajkisasszony most Linda néven ,nem érdekel ha mást mondanak engem meglopott
Acsarkodást otthon kérjük elvégezni, itt maradjatok a kulturált hangnemnél.
Köszönjük.
Linda 25/27 ról van szó! Újra hirdet a rohadék. Kerüljétek nagy ivben mert rosszul jártok! Miért lett törölve az eredeti poszt? Kedves Adminok is a lopós kurva mellett állnak?
Sziasztok!
Párt tudtok esetleg győrben?
Sziasztok. Zoyáról Komlón van valakinek tapasztalata?
Timi 54, s.o.s francia. Rendben volt. Kedves hölgyemény fogadott, lelkesen tette a dolgát
Masszőrök közt az egyik legjobb. Valódi masszőr, képzett, ajanlani tudom ha rendes masszőrt keresel.
Sandra az apróhirdetéseknél.
Evelin 31 elmegy, Réka 34 nagyon jó és ajánlott, Roxana is kedves aranyos leányzó és jól éreztem magam nála.
N.