De láttom már fel is raktak:)
De láttom már fel is raktak:)
Szia Nina 24 orán belül aktiválják hiába rakod a számlára a pénzt csak 24 orán belül aktiválnak...Mondjuk én hétfő reggel utaltam és azota se raktak vissza pedig jo ideje utalok sose volt ilyen gond
És még akár reakciónak is felfogható egy előző hszra!:DDD
Izácska (43)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Ja jól van csajok megnyugodtam már azt hittem mogyit nővesztetél..Perla
.:D:D
Amúgy tényleg fonnyadt:)))
Bocsi,FONNYATT
Nocsak, hát ki került elő?:))))
Szia!
Az van,h a Candy besuttyant a szobámba,és megdézsmálta a kis tálka mogyorómat,ráadásul az én laptopomról kritizálta az avas mogyorót :)))
Ehhehheee...
Hát ilyen ez a piszok nő:)))
:)))
Izácska (43)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Szia Candy!
Én ez nem értem:)
Mi van a mogyijával?
Sziasztok!
Én voltam régebben Emesénél, akik 40-es, de nagyon jól tartja magát! Lakás rendben, diszkréció szintén. Fantasztikus szájmunkája van, minden pózt ki lehet vele próbálni. Csók nincs, még külön kérésre sem. Ha fölrak magáról új képeket, ismét beindul a fantázia és irány Emese.
Rajta kívül tudtok még mégbízható, nem lehúzós lányt? Kipróbálnék fiatalabb lánykákat is, csak nagyon sok a negatív beszámoló.
Előre is kössz a segítséget!
Tomika
Inezről, van valakinek információja?
Sziasztok!
Gyerekek,most jártam Perlánál,hát nagyon gáz!Úristen,képzellyétek már:vagyok ott nagy nyugottan,hogy majd most lyó lesz,OSZT ááá,hát HÓT fonnyatt a mogyorólya!!!!Én meg eszem ASZT a szar mogyorót,maj legyek beteg!Szerintem ne menjen oda senki aki mogyorót akar!!!
Na szijasztok!!
Mission!
Olvasva a hozzászólásaidat, egyre jobban kedvellek. Olyan, mintha Te lennél itt a fórumon a Sith Sötét Nagyura. Ez részemről nem kritika (azt egyébként sem formálhatnék, mert nem ismerlek), hanem elismerésként fogalmaztam meg. Bizonyos szempontból az írásaid tartják lendületben a többieket.
Akkor nem vagy híve a gyorséttermeknek. Inkább a hangulatos, nyugis helyek jönnek be?
És a kaják közül a tradícionális, vagy inkább a modern konyhát szereted?
Meg persze gondolom, hogy preferálod a magyar ízeket, de néha jöhet egy kis kínai vagy egyéb idegen íz.
:-)))
Kari-ka! Úgy vélem, hogy a megbízhatóságban is van némi szubjektivitás.
Nem muszály :) Szerintem a többség nem csipi a csajt,és elég rossz a véleményünk róla igy is :)
Ha valaki félrebeszél, annak két oka lehet. Vagy gőze sincs, hogy miről van szó, vagy pontosan tudja.
Üzenem a kedves Ismerőseimnek,csak péntekig leszek elérhető.Legközelebb majd szeptember közepén.....
Üdvözlettel:Baba puszim
Majd még Lettikéről is irok nektek egy pár sort!
Én elég sokszor próbáltam hivni az elmult hetekben Ginát,de eredménytelenül.Vagy ki van kapcsolva vagy nem veszi fel.Arrol szólt a fáma,csak 24.-éig dolgozik de még 22.-én is adott fel hirdetést,de akkor meg már végképp nem tudtam elérni.Egyébként ma is próbálkoztam,ki is csöngött de nem vette fel.Ha már nem dolgozik akkor minek él még a telefonszáma?Nekem ez furi.De nekem az is furi volt hogy nemrégiben Kinga baba is hirdetett az apróban,holott a száma hónapok óta ki van kapcsolva a forgalombol.Kinga babáért mondjuk nem kár,Ginát viszont sajnálom mert egy fenomenális numera,és mellé én megbizhatónak is ismertem meg.