Eszembe se jutott. De ha én kérek egy étteremben olyan sört, ami nincs az étlapon, ráadásul záróra után szerinted mit fognak szólni?
Direkt megnéztem még egyszer az adatlapját, egyértelműen le van írva minden. Szóval nem értem a problémádat...
Eszembe se jutott. De ha én kérek egy étteremben olyan sört, ami nincs az étlapon, ráadásul záróra után szerinted mit fognak szólni?
Direkt megnéztem még egyszer az adatlapját, egyértelműen le van írva minden. Szóval nem értem a problémádat...
Az nem lehet, mert a Mr. Tökéletes az Te vagy, már elfelejtetted?
De legyél büszke magadra, gratula a hszaidhoz, valóban sugárzik belőlük a kultúra, az értelem és persze a jóindulat...
nowone! Örülök,hogy kedvelsz!Rendes tőled.
Soha nem tudtam olvasni a sorok között, mindig a szememre hányták!
Mire gondolsz?
Semmim sincs ebben az életben csak a két karom, azokkal töröm az utam!
Bocs, hogy megkívántam egy olyan nőt akinél nem lehet esélyem!
Lehet, hogy sok-sok hsz-d van, de ne flegmázz, mert az csak rád vet rossz fényt! Nem fenyegetlek, nincs értelme, pacifista vagyok, csak egy gyönyörű nővel szerettem volna lenni.
Ezekre a lányokra büszkék lehettek kedves makktársaim. Mindre, főleg Ginára XD mert ugye csak ő a legjobb. Meg Lettike,na meg ő. ők azok akik a legfaszábbak. fenomenálisak,jól néznek ki,meg ilyenek. Heineken star meg a falu legnagyobb bikája.Őneki van a legjobb szerszáma ehez az egészhez . XD Ő szereti a legjobban nyalni nekik.Ő a pártfogó, az isenük,akire felnéznek,aki után pisilnek,XD Szóval rá lehet halgatni,ő rendes ember,becsületes, nem jár csajozni,gondolom csavarogni sem,szóval mindenkinek egy igazi példakép. XD Ő mindenhol ott van XD egy anyatigris :D XD
kösz tesó! király vagy
Sorry így ismeretlenül, de a vendégek egy része meg úgy látszik nem tud olvasni...
Látom nem veszed. pedig nagyon tetszenek a képeid.
A lányok egy része nem érti meg, hogy nem minden vendég engedheti meg magának a személyazonosságának megadását! ( Ha a számomat megtudod, tudod ki vagyok! )
Ne haragudj!
Szerintem ezzel sok vendégről lemaradsz!
Nem bántani akarlak csak szerettem volna szeretkezni veled!
De ez a szám mizéria...
Szia Emmerich!
Egy kis kiigazítást szeretnék eszközölni.
Szerintem te a "mi" Ginánkat összekevered valakivel. Ebben egészen biztos vagyok. Ugyanis a következőket magától Ginától tudom:
2006-ban kezdte a szakmát, de csak egy rövid ideig csinálta. Évekre abbahagyta, és 2009-ben kezdte újra, majd kb. 1-1.5 éve jött Nyíregyre.
Ezekre alapozva szerintem kevered egy másik lánnyal, aki nagyon hasonlít rá. Nem?
Kedves Perla?
Hívtalak most kb. 20 perce rejtett számon, felsveszed???
Üdv Mindenkinek!Holnaptól nem leszek elérhető kb 2 hétig,de gondoskodtam róla,hogy ne legyetek magányosak míg távol vagyok.Egy igen kedves barátnőm várja a hívásotokat aki még teljesen új lány Debrecenben.Alexandra néven megtaláljátok az apróhirdetések között.Remélem meg lesztek elégedve egymással.pussz Zsuzska.
Ja és persze Pussz Neked és Neki is!:)
Sejtettem Kedves, csak leütöttem a labdát, ha már egyszer...:D
De nem volt ilyen szándéka a Candynek amúgy,csak ön-és közcélú szórakoztatás:)
Ja,valóban:)))
Én nagyon szeretem ha felül Vagy!? :)
A magyar konyha remek, de az ázsiai sem fekszi meg a gyomromat. Esetleg egy kis masszázs elősegíti a lakomára való felkészülést! :)
Grófére a PRról és hasonlókról!:DDD
Szeretnék néha mogyit növeszteni..:))
Melyik hszra gondoltál,Ilko?Szőkék vagyunk,tudod:)