Sziasztok!
Nyír1en kit ajánlanátok masszázsra egy kis cidával a végén, aki jó kis beles-csecses 20-35 között van? Rózsák hogy vannak mostanában?
Sziasztok!
Nyír1en kit ajánlanátok masszázsra egy kis cidával a végén, aki jó kis beles-csecses 20-35 között van? Rózsák hogy vannak mostanában?
Kata engem is érdekelne. Hogy néz ki? Kép nélkül elég lutri sajnos...
Rá én is kíváncsi lennék, mert a képeken nagyon jól néz ki, ráadásul arccal hirdet, ami ritka. A telefont viszont nem veszi fel...
Csak megerősíteni tudom mindkét állítást! :)
staffi · Őstag · De a Mira33 is nagy "kard nyelő" 😉😉
Sziasztok
Kérnék tőletek egy kis segítséget, és bízom benne hogy fogtok tudni segíteni 😃
Aliz Nyíregyházán régen hirdette magát sokáig itt is volt ha jól emlékszem, viszont az elmúlt pár napja nem találom.
24 vagy 25 éves talán, fekete haj oldalt felnyírva, kb 170 cm magas nagyon kedves, beszélgetős szimpatikus csaj
Ha esetleg valaki tudna róla vagy ha esetleg valakinek talán talán meg lenne a száma, küldje már el vagy írja meg ide válaszba😃
Tomi05 · Kvázi-tag · Nellybaba egy gyöngyszem vigyázzatok rá remélem soká marad !
Sziasztok. Mayapearl -ről vélemények?
Tomi05 · Kvázi-tag · Sziasztok.Mira33-ról tudtok valami infót,jöhe j privibe is.Köszönöm
Sziasztok francia-ára melyik lány ajánlanátok nem tudják esetleg amirat el lehet érni akár privátban is
Ő nekem is nagyon bejön, de (még) nem voltam vele. Jó magas, nagy cici, hatalmas popsi. Legjobb párosítás.
Nagyrészt fővárosban rendel, de időnként látom vidéken is. Következő hónapban jövök haza, reménykedem hátha...
Akikkel még nem voltam de nagyon bejön Ruby és Jenny. Ő pont a vékonyabb természetesebb vonal de 10/10. És csak jókat írnak róla
Annyira megszállott nem vagyok egy hirdető felé sem hogy utazzak ennyit.
rolekx · Újonc · Szombat estére keressek korrekt hölgyet Győrben ha valaki tud akkor írjon egy privát üzenetet üdv
Ő jobb lesz valóban. Viszont találtam egy isteni szépségét Ruby néven. Igaz Ő Budapesti és jelenleg inaktív de megvárom és elmegyek hozzá mindenképp. Képek alapján nekem Ő a zsánerem... Nézd meg MILFHUNTER 🙂
Zsani (26) van valami tapasztalatotok róla?
Sziasztok ki volt már katánál csak aprohírdetése van kint kép meg semmi mi a tapasztalatok?
Járt már valaki Ketrin 22-nél vagy Ráchel 30 Blellén?
Előre is köszi, jöhet privátba is!
Kerüld el messzire, de még annál isel messzebbre. A lehuzos brigád egyik oszlopos tagja.
staffi · Őstag · Hónapok óta itt van már.....csak más néven volt....
Sziasztok.Babucika 25-ről tudtok valami infót.Jöhet privibe is.Köszönöm