Nyíregyháza FRIDERIKA TOLVAJ! LEHÚZÓ!
Lásd. negatív tapasztalatok!
Nyíregyháza FRIDERIKA TOLVAJ! LEHÚZÓ!
Lásd. negatív tapasztalatok!
Hatas! Írtam pár szót lejjebb Lindával kapcsolatban. Azok mind megállják a helyüket. Az egyik legtisztább környezet fogad, ha meglátogatod.
Pusszantlak, köszi a számot. Ma nem, de fel foglak hívni, csak nehogy a rendőrfőnök fogadjon vissza a telefonba. Vagy valami hátborzongató férfihang. :)
Dánke a beszámolóért! Nagyon hasznosnak találtam. Esetleg tudnál küldeni Lindáról is hasonlót? Egyszer felhívtam és már hónapok óta gondolkodom azon, hogy meglátogassam, de még nem jutottam el odáig. Úgy tudom nagyon hangulatfüggő a lány. Nekem meg a legfontosabb, hogy kedves és vidám legyen. Telefonban minden baromi jól hangzott régen.
Akkor most én is megosztom ezt!
Két éve barátnőm Tami, de szerintem nem fedi a valóságot, amit leírtál Róla! Nem ápolatlan, nála tisztább emberkét ritkán látni! Valószínűneg tartom, hogy talán emberileg nem jött be neked. Nem tudom, miért kell mocskolódni? A képei valósak, ahogy ő is az.
Lexi
NYÍREGYHÁZÁN FRIDERIKA TOLVAJ!
Sajnos csak most néztem meg én is a fórumot pl. nick 2-vel alattam. A pitbullos baráttal kizsebelés és a többi, ahogyan ő leírta!
Az oldal miért nem lép semmit? Miért nem törli?! Ez is a csalók oldala? Máshol kell ezután vadászni?
császtok!
Nati 24-nél volt már valaki?
Helló! Keresés kulcsszóra, beírod, Pandi, és kapsz beszámolót. Személyes tapasztalatom szinte teljesen megegyezik QCPassed "élményével". Bár lehet, hogy a szimpátián ennyi múlhat.
Na, bocsi, de megosztom ezt most!
Gödöllőn voltam Taminál, azaz csak elmentem odáig! Ha az extrém meglepetéseket szereted, látogasd meg! A képen bomba csajszi van, elmentem hát, de azt hittem rosszul látok! Haja, foga nem sok, ápolatlan csaj! Hát én így mentem el!
Tud valaki Gödöllőn másik lányt? Volt még egy ducibb csajszi is, de nem tudom már a nevét, nem hirdet. Telszám hozzá? Vagy kerülendő ő is?
Kösz
Gergely · Lelkes újonc · hello volt már valaki pandoránál,mert kellene egy kis info rola előre is köszi.
Hatas! Küldök neked privit a "virág" illatáról.
Helló! Lindához mehetsz, ha fontos a barátságos környezet, a tiszta lakás, az ápolt lány, a fiatal test. Nincs veszély, nincs lehúzás, nincs se TP se harci eb. A haját ne akard húzgálni! :-) A többi tőled függ.
tisztelt szerkeztőség
szeretném a regisztrációm törölni kérem segitsenek
Engem is érdekelne a videó!
kispi3@freemail.hu
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Meglátogattam Szandi27-et!nehéz szavakba írni ami a véleményem.Kedves,aranyos,szép-korrekt!Imádom!Köszönöm az előző ajánlásokat ,mert azok miatt mentem el megnézni!De ne ajánljuk tovább,mert sose jutunk vissza.Én legalábbis nem tudtam.:-(.Elérni lehetetlen.Minden esetre szeretnék törzsvendég lenni!
*** törölve ***
*** törölve *** a számom...ha érdekel...:)
Nagyon helyes. ;)
Tisztelt szerkesztőség!
Ez a probléma böngésző-specifikus!
Mivel Google Chrome-ot használok, így én is tapasztalom ezeket a dátumproblémákat, az idézett hozzászólás nálam 2011. szeptember 6. dátummal jelenik meg, ami gondolom június 9-én lehetett.
A hónapok első 12 napján fordul elő a helyzet:
július 1 = január 7
július 2 = február 7
július 3 = március 7
július 4 = április 7
július 5 = május 7
július 6 = június 7
július 7 = július 7 (ez minden hónapnál jó, pl augusztus 8 = augusztus 8, mivel a hónap és a nap megegyezik)
július 8 = augusztus 7
július 9 = szeptember 7
július 10 = október 7
július 11 = november 7
július 12 = december 7
július 13 = július 13 (tehát 13-tól 31-ig minden OK)
augusztus 1 = január 8 (pl győri fórumban július 29-i hozzászólás után január 8 következik (pedig igazából augusztus 1 lenne, azaz júli 30-31. nem volt hozzászólás)
Lehetőség szerint kérem a probléma megoldását, szerintem egyre többen használjuk a Chrome-ot.
Köszönettel:
KamatyaléceGuru
Lesz még hirdetés. :)