Megette a fene, ha nem tudnánk a jelentését ezeknek a kifejezéseknek.
Tiger minden szavát isszuk, hisz biztosítva van, így nem érhet csalódás sohasem!
A Rolfingban nem a "fing" a legfontosabb! :)
Megette a fene, ha nem tudnánk a jelentését ezeknek a kifejezéseknek.
Tiger minden szavát isszuk, hisz biztosítva van, így nem érhet csalódás sohasem!
A Rolfingban nem a "fing" a legfontosabb! :)
Ezt már régen is alkalmazták-árulták. Úgy hívják, hogy zsákbamacska. De azok közt is lehet értékes dolgokat találni.
:-)))
Bírom a durrogásod, meg a "Kedves" megszólításod. Néha válts át "Drága"-ra is.
;-)
Helló
Sztem ez a verzió sokaknak az eszébe sem jutott, és most gondolkodnak el ezen :-)
Egész egyszerűen a tömeghisztéria ragályos, izgisebb dolog összeesküvés-elméleteket gyártani.
Üdv
Annácskáról tudtok valalmit???
Szia vsan4.Lilla(42) az egyik legjobb.Én az utóbbi időkbe csak hozzá járok.Igényes minden szempontból és tényleg amit az ágyban művel veled az oltári.Meg is látogatom a héten.
Fütyülős · Őstag · Dundika? Te hol hírdetsz?
Azért vagy Dundika mert hasonlítassz a "celeb" Dundikára, vagy mert dundika vagy?
Dundika (48)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Szia Kedves!
Én nem vagyok benne biztos ,hogy a férfiak 99,9 %-a örült volna e egy visszahívásnak,nem a pár forinton múlik.
A pontosítás miatt belső üzenetben tettünk fel még kérdést.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt Johannah!
Belső üzenetben válaszoltunk a kérdésére
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Szia vsan4!
Megbízható fórumozók elmondása alapján valóban felejtős Margó, meg ha megnézed a képeket... hát inkább nem! Ne csak a nőt nézd rajta, hanem a környezetet is. Én láttam már az utcán "élőben" is, és nem keltett bennem vágyat.
Ha meg pláne a teltebb lányok vonzanak, akkor ne gondolkozz Lilla42-n! Ő kellemesen telt, tiszta, megbízható, egyedül van az amúgyis igényes lakásán. Annak tudatában menj el hozzá, hogy ha hagyod magad, akkor piszkosul meg fog dugni. :) Nagyon jó szolgáltató, érti és élvezi a dolgot! Őt nyugodtan válaszd, nem ér sem meglepetés, sem csalódás! á*ai kimondottan jónak mondhatók, pláne annak tudatában, hogy mit nyújt.
Remélem segítettem, majd várom a beszámolód, ha voltál Lillánál.
van ötletem:inkább dumálgassunk szép pozitiv dolgokrol,mint átverésről,úgy is mándjárt jön a beiskolázás .:-)
amugy én a telt hölgyek felé vonzódom de ez a margó még nem irt róla senki semmit ezért érdekelt amugy köszi az infót
margóra nekem azt írták, felejtős. lilláról mintha csak jókat hallottam volna, de nem biztos. valaki majd segít. :)
Sziasztok!Azzal a kéréssel fordulok hozzátok,hogy információt szeretnék kérni,ha szeretnék egy másik városba költözni,akkor használhatom-e ugyanezt a profilomat és telefonszámomat.Kérlek benneteket mielöbb írjatok választ!Előre is köszönöm
sziasztok 2 hölgy is érdekelne az egyik:margó29 a másik lilla42 margóról még senki sem irt semmit csak kiváncsi lennék hogy milyen ha valaki volt már valamelynél irjon elöre is kössz.
anita az
Sziasztok!Szeretném veletek közölni,hogy a vidéki lányon 'Sziasztok' néven szereplő lány megegyezik az ezelött 3-4 hónappal meghirdetett Aletta nevű lánnyal.Tudtommal egy lány többféle hirdetéssel nem szerepelhet a megegyezés miatt.Tisztelettel kérlek benneteket,hogy a fennt írt problémát vizsgáljátok ki és amennyiben lehetséges hirdetését töröljétek!Köszönettel:Csaby
Sziasztok!
Van valakinek valami tapasztalata Zsuzsa (31) -el kapcsolatban?
köszi
Szia Kedves!
Úgy látom, ez olyan téma, amiben teljesen máshogy látjuk a dolgokat. Valóban zárjuk le, mert kapok a fejemre, csak Tudod nekem az a furi kicsit, hogy bármilyen másfajta szolgáltatásnál nem így gondolkodsz nyilván Te sem, ellenben itt...
Mert mit szólnál pl, ha veszel egy filmre jegyet, és nem azt játszák le a moziban mégsem!? És mikor reklamálsz azt mondják, ugyanmár ez a film is tök jó hiszen Oscarra is jelölték, akkor meg mi a bajod? Vagy bemész a Mekkbe és Királyos cuccokat árulnak, egyesek szerint ugyanolyan jó, és mégis, mit szólnál hozzá? Nem éreznéd átverésnek?
Üdv
ilko
Na, szerinted tudod, vagy tévedsz?
:-)))
33 és 1/3 % esélyed van, hogy eltaláld...
;-)