Csak nyugodtan PP..Igérem nem reklamálok, majd azt mondjuk ikrek vagyunk:))):)))
Csak nyugodtan PP..Igérem nem reklamálok, majd azt mondjuk ikrek vagyunk:))):)))
Voltam a napokban Sexycsokinál. Megérkezésemkor nagyon felhúzott állapotban volt, mert valami idióta feszt hívogatta, és nem akarta megérteni, hogy most elfoglalt. Kicsit meg is szeppentem, és gondolkoztam rajta, hogy talán jobb lenne lelécelni, de végül nem tettem, és nem is bántam meg.
A képeken ő van, abszolút hitelesen adják vissza a kinézetét. Sportos kinézetű talpraesett nő. Szép, valódi mellei vannak. NF-et nem kértem tőle, mert nem alapértelmezett dolog. Kicsit vadul cumizik, viszont nagyon jól döngethető. Izmos, rugalmas matricája van, ami nekem nagyon bejött. Elég nehézkesen elmenő típus vagyok, de vele kétszer is sikerült elmennem az 1 óra alatt. (Ez azért is nagy szó, mert más BN-eknél max 1-szer jön össze a dolog, de a nagyon bénáknál illetve nem túl vonzóaknál már megesett velem, hogy az elmenés csak két lábon történt meg a legvégén.)
Az ápolatlan, szagos pasikat gyűlöli. Mivel énrám ez nem mondható el, meg normálisan beszéltem vele, a kezdeti hevesebb stílusa nagyon korrekt társalgásba csapott át, amit többször is megszakítottunk, nem elfeledve, hogy miért is mentem oda.
Igazából a vadabb akciót szereti nagyon, amit én neki nem tudtam megadni, lévén hogy nagyon kedves, egyáltalán minden agresszivitást, vadságot nélkülöző ember vagyok. Nyugdíjas tempóban szépen elügyködtünk, én nagyon élveztem ígyis. Legközelebb kicsit azért rákészülök, és megpróbálom majd keményebben csinálni, hadd lássa, hogy ilyet is tudok, mégha eddig nem is. :D
Mindenképp vissza fogok még hozzá menni! Izgatóan hat rám a kisugárzása.
Az nagyon sok! Nem is értem, hogy járnak hozzá ennyiért...
félidő 15?hüha az szíííp
én józan paraszt eszü legény vagyok,miért fizessek sokat ha jót is lehet olcson kapni
meg szépet-kedveset
towábbi szépséges estét vagy jó parasztoson szípsígest
Lehet, hogy mindkettőtöknek igaza van, én viszont nem fizetek egy fél időért 15-öt, hogy abban az legyen benne, ami máshol alap, és az szex.
..pedig lassan egy éve erre bőrözök! :)
Petya_001 · Tag · Nézd meg a régebbi hozzászólásokat. szegény elég rendesen kiveséztük a múltkor. egy ideig nem is volt hirdetése. :)
Tisztelt Kitti25!
Ön azért kapta meg a kétes jelölőt, mivel nem a saját képeivel hirdetett. Idő közben valóban cserélt képeket. kérem, töltsön fel hozzá garancia képet is és levesszük a kétes feliratot.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Dundika (48)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Szia!
Itt is ott is,aki keres talál! Csalódást kell ,hogy okozzak,nem hasonlítok a celeb Dundikára,hanem azért vagyok Dundika mert valóban az is vagyok.
Dundika (48)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · De csak az is abban az esetben ha valaki felhatalmazza a leányzót.Még akkor is benne van a pakliban,hogy a legrosszabb pillanatban megy a csöri vagy az sms és ez gáz.
Srácok ha valaki tud valamit Natasáról légyszi írja meg nekem. Ajánlott csaj-e stb...
itt az e-mail címem ha lehet erre írjátok pls előre is köszi
sziaztok szeretném ha a kétes hirdetést le venék rollam hisz a képen én vagyok nem ezért ***moderálva*** köszönöm a szerkesztöségnek.hisz egy két kis liba beszol mert konkurencia és már le is tiltanak mijen eljárás ez .ja vagy igy megy akor mi is ezt fogjuk tenni,ha problémázni akarunk
Don Dani! Az nem lehet hogy esetleg te nem voltál jó , mert én is voltam a Doroteánál a multkor és nekem nagyon jó volt az együttlét.Kedves, mosolygós lány és csak azt csinálta ami nekem jó , amiért fizettem.Én biztosan meglátogatom még máskor is ha debrecenbe járok.
Nekem nem kell féljek ellopják a képemet:))
Szia!
A fotogarancia ingyenes szolgáltatás az oldalon.
Szép napot mindenkinek!
Szia!
Bocsi, ehhez csak egy megjegyzés, szerintem a fotósok is élnek valamiből, nem? Ilyen alapon mindenfajta fotózás lehúzás lenne, mert gyakorlatilag retus minden téren lehetséges, nemcsak erotikus fotózáskor. Aki pedig jó fotós, azt keresik, és ajánlják egymásnak a lányok, függetlenül az ártól. (Legalábbis én így tudom, de majd kijavítasz, ha tévedek.) Ezenkívül egy profi attól is profi, hogy megkéri az árát a munkájának, ez minden szakmában így van...
(Mercedeszt nem fogsz Trabant áráért kapni, vagy igen?)
szia nem hivott vissza csak csörgetett és szerintem ez is jó vagy ha küld a lány egy sms-t hogy msot eléhetö vagyok és kész. akkor is rendes gesztus ez egy lánytól
:)))
Azt fenntartom bizonyos hölgyeknek!:))) (Gondolom nagyjából sejted, hogy kikről lehet szó:D)
Amúgy meg "csak" annyi a bajom, hogy azért a rosszról ne magyarázza már meg senki sem (még akár a világ legjobb sz*lgáltat*ja sem), hogy jó ha lehetséges!:)
Ezzel nincs is gond, de akkor ha ő nem hajlandó, talán majd Te válaszolsz arra az egyszerű kérdésre, hogy miért...
Hi!
Bizony be, merthogy igaz!:) Sőt ugyan más hölgy kapcsán, de ismerem a fotóst is, aki készítette (mármint más hölgynek is csinált már sorozatokat, és nem túlzás az ár).