Szerintem kérdezd Vicát. Régóta együtt hirdetnek.
Szerintem kérdezd Vicát. Régóta együtt hirdetnek.
kampo · Újonc · Sziasztok! Melánia érdekelne, Z.egerszegen hirdet, de Bánokszentgyörgyön érhető el. Estleg van valakinek tapasztalata? Privátba is jöhet. Köszönöm.
Petya_001 · Tag · Fanni 32 ígéretes. Volt. Szombaton fogad(ot volna), de 10 után már eltűnt a hirdetés. Valaki tud róla valamit?
Milyen a szolgáltatása ???
staffi · Őstag · En is jártam nálla a 'Toldin " lehet neked ő a legjobb ez a te vélemenyed... az enyém az ,hogy lehúzás valoban nincs,normalis nő, de szolgaltatásba van sokkal jobb nálla... de ez csak az én vélemenyem... nem vagyunk egyformák... 🙂
De van...bár még csak egyszer volt hozzá szerencsém. A legjobb!!! Külsőre nincs mint mondani, minden látszik a képein, ízlés dolga, szerintem tökéletes így, ahogy van. Ami nem látszik: kedves, aranyos, nem siettetős, stb... gondolkodhatnék még pozitív jelzőkön, de minek? Mennék hozzá, ha a közelben lenne. (amikor sikerült akkor is 100km-re volt tőlem, de megérte)
Nem furulyázik,nem csókolózik. Inkább a beszélgetös masszázson van a hangsúly.. szex van,de nem voltam nagy formában,igy nem tudom a döngetést mennyire birja...amúgy helyes Hölgyemény.
Sziasztok
Bocsi mindenkitől a múltkoriért
Zita 22-ről nincs valami infótok
Köszi
Nándi · Őstag · Kérdezd Izabellât!
Hidd el tuti ismerik egymást.
Alexan · Újonc · Üdv az uraknak!
Ma én is ellátogattam Natihoz.Bakancslistámon volt régóta,hát vettem a bátorságot és felhívtam.
Lakás rendben volt,fűrdő megfelelő.
Kedves és kommunikatív személyiség.Megtaláltuk a közös hangot,ami Nati empatikus képességét dicséri.
Alakja kifogástalan,szoláriumozott bőre,a szőke haja kerek cici,kerek popsi.Meglátszik hogy nem egy elhanyagolt hölgy.Ezért csillagos ötöst érdemel.
Franciája kellemes,szemembe nézett,jó bőnyálas franciát kaptam.Fordított paci és misszi pózt próbáltuk ki.Majd úgy átgyúrt,hogy még eddig soha senki.Komoly,férfit megszégyenítő ereje van a két kezében.
Emlékezetes randi volt.
Üdvözlök mindenkit!
kb.3 hete voltam egy Tamara 26 nevű lánynál, és olyanyira jól sikerült a találkozó,hogy 2 nap mulva ismételtem!Akkor mondta hogy végleg itt marad Debrecenben ám azóta nem elérhető.Valakinek esetleg van infója,aki járt nála mi történt?
Hali
Aproban hirdeto evelynrol vmi info?
Mennyire ajanlott?
Franciatudasa?finnyas v lehet dongetni?
Helló! aki tud infók az apróban hirdető katáról engem is érdekelne,főleg ha lenne róla kép is
50es éveiben járó domináns, igényes férfit keresek akivel meg szopathatom a csajom vasárnap késő este.
tobb info privatban.
Sziasztok! Desiret elérte már valaki? Ha igen, hol-mikor-hogyan? ;)
Hi. most látom van egy Ariana nevü hirdető is ;) Őróla nem tudok semmit.
Adrianára.gondolsz? Messzire kerüljétek el. *** moderálva ***
Nem tudja véletlenül valaki, hogy annak idején Anett 37 aki a Jókai téren dolgozott,hogy dolgozik e még vhol, vagy végleg visszavonult? Jöhet privát üzenetben.
Inkább Olgáról számolj be 🤭🤭🤭
Milyen volt?😀😀😀
juliusz78 · Újonc · Hali! Infót kérnék egy Jade nevü hölgyről. Járt már nála valaki? Időnként fel szokott tünni a Pécsi hirdetők között. Ha valakinek infója megosztottság velem,akár privatban is. Köszi