nála igen.meg elég sok az extra ezért én is kihagytam a leányzot.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · nála igen.meg elég sok az extra ezért én is kihagytam a leányzot.
Sziasztok
Valaki írta korábban, hogy Lexyt érdemes meglátogatni. Ezt lehet egy kicsit bővebben taglalni?
Mirtillnél járt már valamelyikőtök?
Megírhatjátok privát üzenetben is.
Köszönöm
Nem érdemes Szöszit keresni bujkál.Vica úgysem adja meg a számát amúgy 6 éve vele van.55-56 éves szilikon mell vézna alkat!
Volt már valaki Mayanál és ha igen akkor milyen tapasztalata volt vele ?
Petya_001 · Tag · Fanni 32 átment Debrecenbe, mert itt nem volt jó helye. Egy beszámoló szerint érdemes meglátogatni.
Zalaegerszegen virághoz biztosan érdemes elmenni
Topp kategoria a hölgy!:)
Rajta kivül sokszor tényleg sokszor meg kell gondolni kihez megy az ember
Sziasztok! A következő lányokról valaki tudna infót adni? Fanni (32) Viktória (22) érdemes felkeresni őket? Vagy esetleg valamelyik új lányt? Privát üzenet is jó. Köszi!
Süt a nap és jó a kedved,
De nincs gond, lassan úgy is elmegy... :)
Nézed a csajokat, kiülsz a térre,
Még jó kurta a szoknyák vége... :)
Bámulod a seggeket, jó hogy van a p...csa naci,
Kurva sok a jó kis bige, látod te is, ugye Laci ??? :)
Ilyenkor nem is jut eszembe mélyen szántó gondolat,
Máshol jár az agyam, punci van, s nem pusztulat... :)
A világot megváltani úgy sem lehet,
Leld örömöd mindenben, amíg lehet...
Gondold át, hogy mi jó neked,
S ne várj semmire, csak tedd meg... :)
Értelem és érzelem, csak ez a kettő kell nekem...
A józan ész is néha megáll és nem törődik énvelem... :)
Ha elragad a vágy, a mámor, nyilait szívembe lövi Ámor,
S én szívesen várom... :)
Emma 26 valaki tapasztalt?
Akkor nem véletlen írtam róla azt, amit. Legjobb!
Voltam nála. Nagyon jó élmény volt, ajánlom mindenkinek ☺️
Sziasztok, nekem nagyon úgy tűnik hogy egyre kevesebb lány hirdet, Szombathelyen nem volt ritka a 15-20 hirdető, aztán szépen apadt a létszám, ma 8-an hirdetnek.
Mi lehet ennek az oka?
Sziasztok!
Molly(28)ról van tapasztalatotok?
Köszönöm előre is!
Sziasztok,
az oldalon nem hirdető, amatőr lányt esetleg tud valaki? Akiket én tudok már kezd unalmassá/monotonná válni :/ Természetesen én is megosztanám a kontaktomat újért cserébe :)
Olyan sok szolgáltatónál nem jártam, de eddigi tapasztalataim alapján aki külsőre ennyire rendben van, azok mind flegma, hideg, gépies, lekezelő csajok voltak, ő pedig nem. Ha tudsz jobbat, annak örülök, sajnos mifelénk nem jellemző.
Amira, Viky vélemény?
Köszönöm a tippet!
Izabella egy tündér lány, hasonló karakter kicsit magasabb mint Tamara volt, (ő már nincs) de tökéletesen megfelelő,
igazi barátnős! Mindenképp jól jártam, választ kaptam a kérdésemre, és jól éreztem magam!
Nextone · Újonc · Sziasztok! Hétvégén közeleg egy legénybucsú. Helyszin még nincs fixálva, de biztosan Debrecen vagy Budapest. Tudtok-e olyan nightclubbokat vagy swinger clubbokat ajánlani ebben a két városban? Vagy swinger, ahova kisebb fiu társaságot is beengednek? Előre is köszönöm!
Sziasztok! Hétvégén közeleg egy legénybucsú. Helyszin még nincs fixálva, de biztosan Debrecen vagy Budapest. Tudtok-e olyan nightclubbokat vagy swinger clubbokat ajánlani ebben a két városban? Vagy swinger, ahova kisebb fiu társaságot is beengednek? Lehet privátba is. Előre is köszönöm!
Szerintem kérdezd Vicát. Régóta együtt hirdetnek.