Még, hogy nem létezik a Trabant!:DDD
És hidd el, nem szoktam "mindent elhinni":)
Még, hogy nem létezik a Trabant!:DDD
És hidd el, nem szoktam "mindent elhinni":)
Hello Bettynél járt valaki győrben? tapasztalatok?
Sziasztok 3 hirdető felkeltette az érdeklődésem az 1. Edit 43 2. Maya 37 3. Viki 30 ha tudtok róluk kérlek jelezzétek.
szevasztok Betty érdekelne de eltünt az oldalról. vki tud róla vmit? 06705567161 ezen a számon hirdetett de nem lehet elérni
Hello Érdeklődnék hogy tud e vki Bettyről vmit? 06705567161 ezen a számon hirdetett még a múlt héten de eltünt. volt vki nála? mik a tapasztalatok ? Valaki tud vmi elérhetőséget hozzá?
Sziasztok! Segítsen valaki. Ki vagy kik van(nak) most a Bercsényi 85. alatt a Kupiban? Egy nagyon jól szopó lányt keresek.
Kitti???? Csak nekem hiányzik ???? Abbahagyta ő is?? Szomorú vagyok, ő volt Győr legszebb szolgáltatója!!:) Remélem visszatér!!
Nem hiszem,hogy sok ember haragját kivívtad volna.
Én személyszerint igazat adok neked.
Ha ezt az egészet máshogy tálalta volna,nálad sem verte volna ki a biztosítékot..ebben biztos vagyok.
Nagyon tetszett ahogy kifakadtál....még mindig mosolygok:)
Picit félreérthető voltam. Magam miatt szeretném ezt úgy intézni. Szeretném megtanulni a vadabb szexet is, és azt is jól csinálni. Ez afféle önképzés nálam. Ha az említett szolgáltatónak ez bejönne, az nekem annyi, mint egy vizsgán a csillagos ötös. Jöhetek még össze olyan lánnyal, aki vevő erre, és lehet, hogy egyszer jól jön az még, ha "ilyet is tudok".
Édes vagy Ditke... de nem bosszantó ez?? azt hiszi ha visitok akkor élvezek is... ez azt hiszi ő Isten?? odaveri és hagy visitson, arra nem gondol hogy egy puncival ugy is lehet bánni mint egy hangszerrel,persze valamilyen szinten igazza is van.. ha időre megy a dolog akkor mindent belead, de akkor se beszéljen ilyen tiszteletlenül..
Ezzel most kihivtam magam ellen sok ember haragját, remélem lesz aki érti miről van szó ,és reagál is!
a leírtak alapján a két legfinnyásabb bn sexycsoki és cleo. ennyire no1 szolgáltatók, hogy ilyen igényeik vannak?
Edit (54)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Rég nevettem ilyen jót...köszi Pircsi:)
Amúgy teljesen igazad van.
Az neked miért szar felhozatal, ha nincs valakinem hatalmas puncija, és nem pisél közbe,ill nem csöppög belőle!! vagy nem visit.... mitől visitana...Te.... olyat kap amitől visitania kell?? Az az igazi kurva aki visit?? Nekem inkább megjátszásnak tünik az amit te élvezetnek hiszel!!Bocsi de kiverted a biztositékot,,Attol hogy nem a te ideálodnak felelnek meg még nme mindenki szar.....Ilyen egyszerü... Édes Május!!!
Üdv pircsi!
A lihegés előttem sem ismeretlen:)
De van olyan is,aki felhív,érdeklődik,és utána megkérdezi,hogy nem segítenél kiverni?:)Erre azt szoktam mondani:bocs,telószexben nem vagyok jó.
Egyébként nem biztos,hogy a csóróság az oka az ilyen telefonoknak.
Egy csomó olyan segédeszköz létezik, amivel a nők szexuális kedve növelhető. Itt van például a Mercedes-Benz 380SL
Üdv pircsi!!
Szia Bush!
Örölök,hogy látlak itt!!
Sajna nagyon sok kamus van,, meg tudod volt egy idő mikor rendszeresen azért hivtak,hogy beszélgessünk,,állitolag van valami a hangomban amit szeretnek,,,mai napig van akivel egy fél éve csak telefonon beszélgetünk,,,,, No nem félreérteni nem teloszex..azt elutasitom, Inkább a vibrim:))))
De pl 3 napja is hivott valaki, és liheget a telefonba éjjel 3-kor.. mondtam te kis köcsög vered a f...d, mert nőt nem kapsz ugye... rögtön kinyomta a telefont,,,én meg a szemét szeretném:)))) ezt hirtelen felindulásból mondtam, mert ha eszemnél vagyok belelihegek kettőt, ettől még jobban bedurran, és szépen leteszem a telefont, hadd élvezkedjen, és számlázon neki a telo, mert akkik ezt teszik azok nagyon csórók, és nem tudnak megfizetni egy hölgyet sem..
Sziasztok!
Azzal semmi probléma,ha felhív valaki és érdeklődik.
De szerintem Angel is arra gondolt,hogy a sok kamu időpontegyeztetéssel van gond.
Nálam is megszaporodtak ezek a dolgok.
Felhívnak,érdeklődnek,megbeszéljük az időpontot és nem jön el.
Mostanában előfordul naponta többször is.
Ezek javarészt névtelen telefonok,de van aki számkijelzéssel teszi meg...azt azonnal tiltólistára teszem.
Ha nagyon kamunak tünik a telefon,akkor megszoktam kérni,hogy hívjon vissza számkijelzéssel,mert csak akkor tudom komolyan venni.
Üdv mindenkinek!:)
Azért ennyire ne legyél naív!:) Egyfelől vannak olyan fiatalkorúak, akik eldicsekszenek vele később, hogy felhívtak egy hölgyet!:D Másrészt létezik konkurrencia is a világon. Az még az enyhébb eset, ha csak telóznak és felmérik milyen a hölgy, mit vállal és mennyiért. A durvább változat, mikor kérnek időpontot sorozatosan, és nem mennek el. Ez ugyanis az illető hölgynek komoly bevételkiesés...
Szeva Pircsi, ez óriási sztori volt, imádom olvasni a természetes hozzászólásaidat! :))
A kamu-telefonálókat én sem nagyon értem: mi értelme lenne bejelentkezni és nem elmenni? Másrészről velem is többször előfordult, hogy egy lány a telefonban nem volt szimpatikus: unottan válaszolt, igen, nem, ennyi meg ennyi, szinte hallottam, hogy haggyá má', hát hagytam is, de ilyenkor aszongya az ember, hogy ok, köszi, ha aktuális lesz, hívlak. Minek szivatózni?
Szevasztok, egy darabig netmentes helyen voltam, most olvasom, mi zajlik. Füttyös tesztel rendesen, a többiek hébe-hóba, inkább megy a duma, de én speciel szeretem :))) Mongyuk mos meglepőttem, hogy előző kolléga mijjen komoj prodzsektet tervez, hogy egy szolgáltató elégedett legyen vele... de kedves kolléga sztem csináld úgy, ahogy Te szeretnéd, már nem azér, mert nem tekintem "nő"nek a lányokat, hanem azér, mer 1. Te jobban fogod élvezni, 2. az, hogy "feldobj" egy csajszit aki naponta többször akciózik, elég komoly feladat, magaddal tolsz ki, arról nem is beszélve, hogy nem ő fizet Neked :))))
Playmate! Sztem több képet kellene feltenned.