Ha már úgyis járt nálam,nem mindegy?:)
Amúgyis..most képzeld el,ha az utcán veszem elő a korbácsot:)
Rendben..szavadon foglak..nos miről vitatkozzunk?:)
Edit (54)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Ha már úgyis járt nálam,nem mindegy?:)
Amúgyis..most képzeld el,ha az utcán veszem elő a korbácsot:)
Rendben..szavadon foglak..nos miről vitatkozzunk?:)
Vitára?!?!!! A lakásodba???? Hm.... Velem vitatkozni is lehet ám. Isssszonyatosan sokoldalú vagyok.
Edit (54)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Én csak egy vitára invitáltam:)
Elszaladni nem ér...főleg nem gyorsan,mert nem érlek utol:))
Egyrészt: bátor vagyok! Másrészt: gyorsan szaladok. :-) De ha csak neki lehet alkudni, akkor rizikózhatok.
Edit (54)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Én arra gondoltam,hogy korbáccsal a kezembe várom....van még kedved más tollával ékeskedni?:))
Na, akkor szerencsém is lehet, hiszen én leszek az egyetlen, és más tollával ékeskedve juthatok kedvezményhez! :-D
Edit (54)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Nem hiszem,hogy többen is közölnének...szerintem ő sem fogja:)
Mi lesz, ha többen is közlik? MOndjuk: én is. Honann tudod, ki az "igazi"? :-)
Edit (54)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Ha már úgyis régen voltál nálam,látogass meg és vitassuk meg az anyagiasság kérdését.
Csak ne felejtsd el közölni,hogy te vagy drfelcser:))
Edit (54)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Te tényleg csak alig vagy bolond:))
Kérj is érte többet, ha valakit meg kell verni... :-) Hiszen azt nem biztos, hogy te is kedveled.
Edit (54)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Szia!
Ha már itt vagyok,és írtál rólam,csak hozzászólok.
Persze,nagy fenekem van,vastag combjaim,hasam is van...ez is a duciság velejárója...de legalább felvállalom ,hogy ez van:)
Az áraim azóta nem nőttek amióta ezt csinálom.
Még túl engedékeny is vagyok az idővel...soha nem nézem az órát...persze ha valaki fél órát kér,az nem egy órát jelent .A kért időn felül,pedig szívesen elbeszélgetek bárkivel aki igényli...Másban is elég engedékeny vagyok.
És hogy túl anyagias vagyok?..ha az lennék,akkor mindenért plusszt számolnék fel.De nálam extrának csak a domináns játékok számítanak.
A dicséretedet köszönöm!
Edit: hatalmas mellei vannak, de a többi testrésze is hasonló, szóval csak akkor ajánlott, ha szereted az ilyet. A Vasvárin van, egyedül. Nagyon kedves és odaadó. Az egyetlen amiért régen nem voltam nála, hogy nőnek az á*ai, fontos az idő, szóval kissé túl anyagias.
Sziasztok,
WL-t nem tudom elérni pár hete, tud valaki Róla valamit? Utoljára mikor beszéltem vele, azt mondta, hogy nem lesz egy hétig és azóta a telefonján csak az üzenetrögzítő van. Segítsééég
Üdv: Bencec
Edit (54)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Szia:)
Edit 43 én vagyok.Gondolom a férfitársaid hozzászólásaira vagy kiváncsi....de ha oldalt beütöd a keresőbe a neveket,elolvashatod a beszámolókat.
visszaolvastam a hozzászólásokat és abból szűrtem le. elsősorban Cleoról jön le az a kép, hogy válogat és ha valaki nem jön be neki annak azt a tudtára is adja, hogy mielőbb távozzon.
Helló
Hol van konkrétan a finnyásság, és Cleo hogy jön a képbe?
De rendben, elismerem a hasonlat kissé sántít!:D Mondjuk inkább úgy, hogy nyilván nem véletlenül kerül "kicsit" többe a MU, vagy a Barca meccseire a beugró, mint mondjuk a PMFC - Videoton "örökrangadóra":DDD
Remélem a MU játékára nem fogom megkapni, hogy felhígult, főleg egy bizonyos (nem túl távoli:D) eredmény miatt !:)
Valóban nagy lehet a bűnöd, ó Sötétség Angyala. Ne habozz, nyisd ki ajkad, és szólj harsányan! Hallja meg mindenki, s rőkönyödjék.
Már itt a bűn, csak rajta a lepel, valódi arcát a tett tárja fel.
A tett tüzére jeget fúj a szó!
Az valódi nagy, ki fel nem indul, ha nagy oka nincs. De szalmaszálért is küzd nagyszerűen, midőn becsület, ami fennforog.
Nem mindig, de ebben az esetben valóban érdekelne...
(És ha én már válaszoltam rá, akkor az nem túl jó előjel a hölgynek, ezért próbálkoztam, hátha!:D)