Persze, hogy érdekel! Írd le nyugodtan, ha nem lesz időd és kedved!:)
Persze, hogy érdekel! Írd le nyugodtan, ha nem lesz időd és kedved!:)
Helló QC!
Figyelted ahogy sokadjára is elterelte a válaszadást?
Inkább becsicskul mint, hogy hülyét csináljon magábol:)))
Várjunk csak most jut eszembe amit potyaleső mondott, hogy Te és Én ugyanaz a személy vagyok/vagyunk csak másik nick névvel:))) Akkor én most magamnak írok választ???:)))
Azért ha lenne vér POtyaman pucájában és le merné írni a blöffjeit az admin igazságot tudna tenni.
De hiába várok a szájkarate bajnokra:))
Helló "Baba"!
Sajna most csak megfosztani tudlak a "hangtól", mert technikai akadálya van. Azért kértem engedélyt, mer az csak neked szólt volna, a privid peidg előttem még rejtély. Bár mostmár nincs bennem annyira a tegnapi közlési kényszer, meg az is lehet, hogy csak az okoskodásom jött volna elő. A verset elolvastam tanár néni! :-) Változott a megértése a középiskolaihoz képest.
"Emberek, nem vadak - elmék vagyunk!" Én meg így látom most: Emberek = vadak = elmék vagyunk! És mohóságunkban képesek vagyunk még azt is leigázni, amiről azt gondolták valaha elődeink, hogy elérhetetlen.
És azért mert kedvellek:
"ne bántson téged az én haragom soha, kedves"
És azért, hogy érezhesd azt a "mély" emocionális tartalmat, :-) ami csak az emberekre jellemző, jobb lenne telefonban, és ez így valóban kissé rideg. Mert nem akarok ide "b", "f" és "p" betűvel kezdődő szavakat írni! :-)
Jó legyél a "rosszkislányok" között!
Hali, kérdezd meg Derinát, én csak más oldaláról ismerem.
Ne haragudjatok a zavarásért,de tegnap este óta már két belső üzenetet is írtam,mert van némi problémám a képgarancia elbírálásával,légyszives vegyétek figyelembe,mert ma is tevékenykednék,de így teljesen esélytelen a mai nap!!!! Előre is köszönöm!!!!
Szisztok.
Tudtok olyan lányt pécsen vagy környékén aki vállal dominát és jól is csinálja?
Köszi a válaszokat.
Helló
Inkább hagyni kellene ezt a kis nyomorultat, ha nem szólsz hozzá, előbb-utóbb lekushad. Ne mérgeld fel magad "ezen", hátha egyszer az agymenéseit az orvosa is olvassa, és segítő jobbot nyújt neki. És itt nem belgyógyászra gondoltam...
Őprimitívsége had vergődjön saját kusza gondolatai hálójában. Vicces olvasni. Mindenhol van egy bolond (vagy hülye), aki szórakoztatja a népet, itt legyen ez az ő tisztje. További jó írogatást. A többit majd priviben.
Üdv
óriási szorgalommal végzi a munkáját :P
Na, léptem, szép napot mindenkinek!
Az egész ország ilyen, igazad van, a fórumok meg erről szólnak, pláne ilyen oldalakon.
Mindenki itt vezeti le a felgyülemlett feszültséget, pedig mást kéne tenni.
Most, ebben az egyre szarabb helyzetben kéne összefognunk, egymás csesztetése helyett.
Hova lettek a régi Férfiak???
Üres duma Potyaleső!!!!
Megint a politikusokra leginkább jellemző hosszú semmitmondó válaszok. Szerinted van aki ezt végigolvassa?
A lényegre nem sikerült válaszolni (átlátszó módon kitértél) ezért újra leírom:
SOROLD FEL A KAMUNICKJEIMET!!!!!!!
Ezt a blöffödet már magad is megbántad mert itt egyértelműen fény derül a hazugságaidra!!!!
Komolytalan vagy!
Ezt a moderálást! :)
Nem elfoglalt vagyok, hanem d o l g o z o m, volt, amit írtam :)
Tehát a régi számom él.
Tiszteletem!
És akkor mi van? Ez amúgy nem a kézírásom, géppel írok :)
Na végre! :)
Látom, kapod te is az ívet Debrecenben.
Nem olvastam vissza, csak a végét, meg, amit írtál.
Csókolom Katónéni!
Mr.Gróf Kurátorral együtt Én is rögtön felismertem a kézírásod!
Szia Gróf!
itt vagy?
Szassz Túrista!
Nemtom másképp' megkérdezni,csak így! Ez mi a rák amit itt oly' hosszasan leírtál?
Hát "Kedves" Tibor85!
A Pandora nevü kis fírget ajánlom messzire kerüld el!A VL létezése óta hírdeti magát egyszerre 3-4 néven.Ha jól megnézed most is a nyíregyházi kb20-25csajból Ő egymagában kitesz 4et!Csak azt nem tudom,hogy honnan van annyi telefonja.Van kb 20száma.Lehet valamelyik tel.társaság nagyobb beosztású alkalmazottja futattja.A vékony alkatáról meg a mellbimbóiról könnyű felismerni.Időnként egy kb 70cm széles ágyon,vagy inkább dikón van fényképezve.
A fórum moderátorai oly nagyra tartják magukat!Nem értem mé' nem lehet tenni ellene vmit!Az előfizetéseknél úgyis kérnek tőle személyes adatokat.Nem furcsa,hogy ugyanaz a vki pl ugyan arról a bankszámláról utal.Továbbá hetente kéri az adatlapja megváltoztatását.A net előfiztés,-amire szintén rálátnak(IP szám)-és amiről írkál a bandájával szintén nem lehet titok a számukra.Nem vagyok benne 100%-ig biztos,de állitólag egy pesti párocska a honlap tulaja.Ha én erre magamtól rájöttem,ők vajon miért nem képesek tenni vmit Pandora kisasszony ellen???
helló tudnekem valaki valamit mondani szilviröl meg látogatnám tetszik a feneke de jó lenne tudni milyen
köszi
Sziasztok.....
Hát azért vérre ne menjetek!
Azt a nézetet én is osztom hogy amilyen az adjonisten olyan lesz a fogadjisten..... :-) Viszont Pécsen is vannak hasonló kedves lányok, akik odaadóak és mégsem nevezném őket q váknak!
Sajnos van elég "lompos" is akiket jobban teszi az ember ha visszamondja és azt az összeget inkább elissza... :-))
Nina is egy aranyos csajszi csak hogy az utóbbi időből neveket említsek! :-)
Szép éjszakát mindenkinek!