Szia!-Én izabeelát ajánlom,voltam nála jó a csajszi!!
Szia!-Én izabeelát ajánlom,voltam nála jó a csajszi!!
robert0119@freemail.hu Köszi!
és viki 30 is érdekelne ez a 2 szolgáltató egyedül rendel-e és normálisak?
sziaszok valaki volt mostanában lilla 42őnél??
zsolti75 · Újonc · próbáld meg virginiát,kisbabája van.
zsolti75 · Újonc · környezet?régi ház,felújított szoba,franciaágy,zuhanyzó.A lány jobb,mint a fotókon,de azért lesz egy kis meglepi.szűk mindenhol,tud,akar,jól csinálja.
Bocs, a kérdés helyesen:
"De szerinted a jó sz*lgált*tókat miért nem jelölik annyian?"
illetve
"De szerinted a kevésbé jó sz*lgált*tókat miért jelölik annyian?"
:-)
Bocsi, nem vagyok 100-as, ezt most nem tudtam értelmezni. Kicsi hangulatjavító viccnek szántam, ne haragudj, ha messzire mentem. :-(
Helló
Sztem nincs retusa, viszont műtermi, ezért profi képek. Lényeg az, hogy ha látod, 100%-ban felismered, és nem eshetsz pofára, nincs zsákbamacska. A haj-kérdés meg nem retusa, hanem fodrász-függő.
De nem akarok itt Szandi(27)-tudorként tetszelegni, sokan szeretik, sztem ők is egyetértenek velem. Nekem egyszerűen az egyik kedvencem, és ha valakinek akármi baja van valamelyikőjükkel, akkor arról nem én tehetek.
A végszavam az, hogy ha elmész hozzá, nem hiszem, hogy csalódni fogsz. Nálam eddig 100%-os, de van, akinek nem jött be...
Üdv
Helló Vengeance Unlimited
Látod ezt is csipázom benned, hogy nem kapod fel a vizet :-)))
1 millából már jó sok kiflit lehetne venni...
Pls hagyjuk már szegény lányokat ki ebből. De szerinted a kevésbé jó szolgáltatókat miért nem jelölik annyian?
Písz end láv
Nati nekem is bejön. Járt már nála valaki? Nem szeretnék csalódni! Környezet és szolgáltatás érdekelne.
zandras · Tag · Igen rövidebb...................
zandras · Tag · Üdv! Lauránál voltam egyszer nem rossz de egyszer elég volt, A nagyerdönél rendelt. Szandi: mivel a fotói mütermiek igy természetesen javitottak, de róla készültek, a haja most vörös és azt hiszem rövidebb.
Sziaasztok!
Debrecenben tud valaki Dominát??????
Előre is köszönöm :)
Igazából nincs messzi. Dobj egy email címet, és átküldöm a tel számát. Csütörtök, péntek keresd inkább, akkor valószínűleg felveszi.
Fütyülős · Őstag · Áve Urak!
Robogó, olvass a sorok között! Az ár a kw-t. A félvérű leányt én se találom. De talán "meglesz". :)
Ilko! Kezd engem is zavarni ez a "messziről jött ember azt mond amit akar" dolog.
Ugyanis Pécs k*rva messze van, és nemigazán járok arra. Talán ebben az életben soha. Na mindegy.
QC? Szandi(27) most akkor úgy néz ki a valóságban is mint a képeken, vagy van egy kis retusa?
Az Orsiékkal mi van? Tényleg leszbikák, vagy kamu?
Na csöcsö! A füttykös!
Szerintem azért, mert régen nagyon jók voltunk, ne felejtsd volt egy Puskás, egy Albert, ők nem a pénzért fociztak, és a világelitbe tartoztak!:) Ezenkívül a focinak több a szerepe, mint, hogy pusztán egy sportág legyen. Európában olyan a foci, mint az USAban a kosárlabda, a jégkorong, meg az amerikai futball. Gondolj csak bele, mit jelenthet mondjuk egy Barcelona a katalánoknak (akik nem spanyolok, még véletlenül se:D). Vagy ott van a két skót csapat, a Celtic és a Rangers. Az egyik drukkerei katolikusok, a másiké protestánsok.
Amúgy ha már a kosárlabdát említetted érdekes, hogy pl az NBA sokkal nagyobb üzlet, mint a foci...
Ja, ennek a Kamilla 40-nek nehogy bedőljetek,én volta nála mert szeretem a teltebb csajokat,de bár ne tettem volna,egyébként kedves de azon felűl 0.
De régen keresek egy félvér csajt,csak nem találom,vagy még nem tette vissza a hírdetését? Mit jelent ez a messzebb? Környék? Üdv:R.
Hi!
Igazságosztó? Érdekes kifejezés, sokmindent írtak már rólam, ezt még nem!:DDD
Nos a helyzet az, hogy vannak bizonyos normák, amikből nem tudok engedni. Ha Te ezt a szintemnek nevezed, ám hívd annak, de én inkább erkölcsnek nevezném. Itt van pl Playmate, tudod itt kezdődik az, hogy sok ember elfogadja, ha teszem azt élelmiszert lopsz a boltból (megélhetési bűnözés, vagy mi a francnak hívják:DDD). Szerintem ha egy kiflit lopsz, ugyanolyan tolvaj vagy, mintha 1 milkót sikkasztasz. Erről persze lehet vitatkozni, de a véleményemet kérdezted, és én ezt gondolom erről!
Cleo esete nyilván más, de ott meg a beírásainak a stílusa, na meg az itteni hozzászólások eléggé beszédesek!:) Pusztán annyi történik, hogy én leírom a véleményem, és nyíltan felvállalom (nem úgy, mint mások)
Ami a pécsi hölgyet illeti, ez messze nem csak az én véleményem, hanem nagyon sok emberé!:) (Lásd a pl Pécs fórumát) És ugyanakkor nem tükröződik visssza, hogy Nicol, Mendi, Kicsi Laura mind sokkal jobbak, arról nem is beszélve, hogy ha meglátogatod akármelyiküket, nem fogsz visszahőkölni az ajtóból a látványtól, mert ők nem retusáltatják agyon a képeiket!:)
Ami amúgy a kedvenceket illeti, így igaz, azt tapasztalom, hogy akik olyanok, őket alig jelölik be (tisztelet a kivételnek), míg olyanokat, akik közel sem olyan jó szolgáltatók, őket sokkal kevesebben. Azért írtam Pécsről, mert ott konkrétan tudom úgy nagyjából, hogy ki mennyire jó!:)
Üdv