Na akkor ide is bemásolnám egy másik forumon Andi(24)-ről írt beszámolómat:
Nemrég egy új szolgáltatót Andi(24)-t (06303389732) próbáltam ki. A Topapr*n illetve a pirosl*mpa apróban láttam először a hirdetését és mivel a fotoi alapján ígéretesnek tűnt felhívtam. A telefonban részletesen, készségesen válaszolt a kérdéseimre. Elmondása szerint nem lakáson dolgozik, hanem vagy panzióban lehet vele eltölteni az időt vagy pedig a vendég lakásán. Én a panziós megoldást választottam és rövid egyeztetést követően egy megbeszélt helyen találkoztunk. 1 óraért 10 ezer Ft.-ot kért és ebben már benne volt a panzió 3 ezres költsége is.
Andi a fotoinak megfelelően csinos, vékony, fiatal lány kis cicikkel, kicsi, de feszes popsival. Kedves, korrekt, barátságos személyiség, akivel beszélgetni is lehet. Már a zuhanyzóban kaptam tőle egy igazán kellemes franciát, amit az ágyon tovább folytatott nagy örömömre. Kellemesen szűk puncija van, így az aktus is nagyon élvezetes volt vele. 1 órán keresztül dolgoztam rajta, majd a végén a szájába élveztem, ami fantasztikus érzés volt. A végén egy közös zuhanyzással zártuk le az eltöltött időt.
Én pozitív szájízzel váltam el Anditól, mert éreztem rajta, hogy végig figyel rám és arra, hogy jó e nekem. Kellően aktív volt és odatette magát rendesen. Nem sürgetett, nem nézte az időt, hanem rám koncentrált. A jóértelemben vett amatőr "feelinget" éreztem rajta, ugyanis nincs kiégve és nem éreztem rajta, hogy csak túl akar lenni rajtam. Mindenkinek csak ajánlani tudom kipróbálásra.