Nekem nem kell örülnöm, se sírnom mert mert én tudom, a szaktudásom. Inkább képezd magad az életbe, bár mely területre is vet a sors, és ne fügj soha senkitől. üdv.
Nekem nem kell örülnöm, se sírnom mert mert én tudom, a szaktudásom. Inkább képezd magad az életbe, bár mely területre is vet a sors, és ne fügj soha senkitől. üdv.
:D :D :D
(Nagyjából pont ezt vártam... egyébként pedig valahol örülhetsz, mert a negatív reklám is reklám! Részemről befejeztem a "beszélgetést"! )
Jó reggelt mindenkinek!
Mivel én vagyok a téma. rövid hozzá szólást tennék: Én meg tanultam a szakmámat kemény pénzeket fizettem érte,itt a masszázst sokan össze tévesztik, más dolgokkal. vállalakozás formátumban dolgozom, mert ez jó, nem kell attól rettegni, ki csenget. Sok helyre hívnak is idősekhez, betegekhez,, intézményekbe..Minden masszőrnek ajánlom képezze magát. mert az idő el száll , a tudás megmarad. üdv.
Wow.... nem semmi gyorsaság!! El vagyok képedve! (Reagálás a h.szólásomra.) Egyébként,Te mi mindent kihallassz a telefonbeszélgetésekből.... IntézményEKBE(!!) hívják-nem egybe, több helyre-és az is átjön, ha valaki tiszteletlen a telefonba.... Nagyon gyakran ott vagy vele, igaz..? Majdnem mindig..vagy..mindig?? Nagyon kilóg a lóláb, nem kellene még mélyebbre süllyedni, kedves...
Nem tudom a szak-masszázs mit válaszolna, de azt tudom, hogy, hogy nála mindig vannak, mert ő legalább megtanulta a szakmát. Nem csak a vl. -nek köszönheti a forgalmát, hanem több helyen ott van a városban, mert hívják Intézményekbe is egy tel. beszélgetésből hallottam ki. Az biztos ott a szak masszázs az szak masszázs. Igaz annak is tanuja voltam, mikor tiszteletlen valaki vele kinyomja a telefont.Mindenkinek szive joga. Erről ennyit.
Szép napot mindenkinek
Nagyobb felhajtás nélkül mondom csupán; rákerestem "vadorzó" "kollega" hozzászólásaira! Nos, ha valakit érdekel, tegye meg, és azt hiszem, ezek után mindenki el tudja dönteni, kinek is van igaza. Érdemi hozászólás zéró, ellenben van lehúzó kritika, de ezek 90%-a CSAK A MASSZÁZZSAL FOGLALKOZÓ hölgyeket éri! Azt hiszem, ez magáért beszél, kedves DÓRI/SZAK-MASSZÁZS, azt hiszem most van itt a pillanat, amikor szép csendben el kell süllyedni a föld alá...
Enemynél még nem jártam, nem ismerem, gyakorlatilag a vita és a stílus indította el ezt ki "vizsgálódást... Gratulálok, szép csendesen kezd ez a fórum is rendesen
taszítóvá válni. Józanul gondolkodva, azt vallom, hogy nem itt kell lehuzni a másikat, névtelen, arctalan vádaskodással, hanem PRÓBÁLJ JOBB LENNI, és ha sikerül,
annyi vendéged lesz, hogy nem leszel rákényszerülve ezen kis aknamunkáidra..
(Várom a "szakmasszázs" felháborodott tiltakozó levelét! :) )
Üdv mindenkinek!
Üdv mindenkinek!Azért írom ezt a beszámolót mert sokan azt kérdezik kihez lehet menni!A javaslatom: Lili (36)
Nagyon kedves aranyos nőszemély,szó nélkül megteszi amit lebeszélsz vele.A lakás rendben van tiszta,aktus előtt már teszi is fel az új paplant,megkínál üdítővel vagy vízzel.Nagyon jól el lehet vele beszélgetni,és amik még pozitívumok hogy a hölgy van a képeken,tiszta és illatos.E területen még soha nem volt problémám.A Bartókon rendel tehát ingyenes a parkolás.És még egy pozitívum:megfordultam jó pár hölgynél de ár-érték arányban simán veri a mezőnyt!Aki nem hiszi az járjon utána!Nem akarok fényezni senkit,de én őt tudom ajánlani!
Így van! Minden jót!!!
Hát igen ahogy mondod,de a legjobb ha békességben vannak az emberek ebben a ki,,szott világban!!!
Tisztelt grátz! Ízlések és pofonok,kinek a pap kinek a papné...és még sorolhatnám! Emberek vagyunk és ezért nem vagyunk egyformák de szerintem így van ez rendjén,mert különben unalmas lenne ez a kibaszott világ Üdv:1 sorstárs
Hellosztok!
Enemy-t én megvédeném!
Határozottan valós, nem kamu, kedves. Még abból az időből ismerem, amikor kezdett, és mást is vállalt, nem csak masszázst.
Tényleg szakképzett masszőr, és ügyes is. Sajnos nekem a kézi levezetés nem elég, ezért nem megyek hozzá, de egyébként nincs vele semmi baj!
Neked is! :)
Ok. Köszi. :)
Simán. De hol keressem, meg hogy jutok oda?
Viszont tényleg fagypont alatt mérték, télen. :)
Innentől majd hülye pofát vágok. Nagy spíler vagyok. XD
Ledumáltuk. Mikortól? De ne feledd, van itt egy srác is hozzám nőve még! :)
Bérgyilkosságot is vállalnék. XD
Lehet, hogy az kéne :)
De ezek az idióták azt hitték, én vállalom mindezt!! XD
Tényleg kidobom a masszázságyat, de előtte feldarabolom.
Mamusz most Felsőőrsön van egy padláson, miután lecuccoltam, hogy jön velem fiam is. :)
Szívesen felhozatom, ha ennyi aberrált állat van kis hazánkban, aztán ő vállalja mindezt.
Engem már rugdostak eleget, ő szereti :) Majd felrakom a még be nem csukott masszázságyra, aztán élvezkedhetnek vele.
Tudod mennyi hívásom volt?? XD