Sziasztok! Nem tudtok valamit Dominikáról?Mert nem elérhető a száma!!.Végre egy korrekt,kedves vidám,nem lehuzós lány,és eltünik:( Ha valaki tudd róla valamit kérem jelezze már.Köszönöm!
Sziasztok! Nem tudtok valamit Dominikáról?Mert nem elérhető a száma!!.Végre egy korrekt,kedves vidám,nem lehuzós lány,és eltünik:( Ha valaki tudd róla valamit kérem jelezze már.Köszönöm!
Neked is igazad van. Hát te biztosan nem is akarsz "Irodalom és Nyelvtan időket" venni, mert a helyesírásod az valóban "undorító". Arra volt eszed, hogy ismeretlenül Bush-nak beszólj ezzel kapcsolatban, ugye? Szálka és gerenda! De persze hibázni azt könnyű, az megy bárkinek! Mert neked annyi is elég, hogy szimplán kibuknak belőled a szavak, aztán majd csak lesz belőle valami. Ahhoz viszont, hogy az ált. iskolai szintet megüsse, már figyelni is kellene. Az már megterhelő, ugye? Az ilyenek miatt tart ott az írott magyar nyelv, ahol épp van, mert sajna akik olvassák, el is másolhatják azt is, amit te ide színezel. Én másnak nem "szólok be" olyanért, amiről tudom, hogy nekem sem megy. Én is szívesen írnék beszámolókat, ha nem lenne itt egy túlbuzgó álhajhász, aki megtéveszti az olvasókat, köztük téged is, meg nem lenne egy háttérszínező. A te beszámolóid aztán milyen érdekesek is!? Még mindig azon a szinten vagy, hogy azt hiszed, a lány olyan, amilyen veled. Azért, hogy te nem tudtál egy vonzó lánynál "hanghatást" elérni, az a te hiányosságod. Nekem nem jelentett gondot. Az meg, hogy az életkoráról fogalmad sincs, (össze-vissza saccolni nem egy nagy tudomány) azt jeletni, hogy még beszélgetni sem tudsz vele. Akkor meg milyen ***moderálva***vársz? Még mindig eszközként kezeled a partneredet. Ide írni elég lenne annyit, hogy biztonságos-e a hely és a lány. Minden többi a kettejük dolga lenne, (bővebben mehetne priviben) amit te nem tisztelsz.
Nagy vadász! Mennyé' vadászni mobiltelóval!
Szia Brian!
Én is köszönöm az infót, bár nem nekem akartál vele hálálkodni, én is profitáltam belőle.
Felkerestem mindkét lányt, akit ajánlottál. Nem csalódtam egyikben sem, de mindkettő másként volt jó.
Kitti(21) nagyon csinos, fiatal nő, amikor megcsodáltam formás fenekét, amikor fehérneműben ment előttem, már gondoltam, hogy ennek nem lehet rossz vége. Sok mindent ***moderálva*** mellett, csók, mélytorkos natúr fr@ncia, akárhova élvezés, stb. Csak a popó van külön. Meg is csinál mindent, a mélytorkos fr@ncia jó volt (eddig még nem volt benne részem), utána akció közben olyan pózt választottam többek között amely során jól meg tudtam markolászni a csini fenekét és a melleit. A végére kértem egy natúr fr@nciát. Az örökítőanyagot cseppmentesen ***moderálva*** Szóval nagyon profi, nekem talán túlságosan is, úgyértve, hogy a barátnő feeling rovására ment a profizmus. Azért elégedetten távoztam, jó alakja és különleges, változatos technikái miatt érdemes felkeresni, a vasútállomás közelében érhető el.
Annácska(29) egyszerűen csodálatos. Igazi hamisítatlan barátnő feeling. Azt lehet érezni, hogy szereti amit csinál, és a férfiakat. Én a 18 éveseknél kezdtem a látogatásaimat, úgy gondoltam, hogy ők még nincsenek befásulva, de most be kell látnom, hogy az idősebb korosztályokban is lehet találni gyöngyszemeket. Köszi Brian, hogy megosztottad velünk az infót és ezzel ráirányítottad a figyelmemet, hozzá még biztosan elmegyek. Annál is inkább, mert olyan jó volt vele, hogy elég hamar kilőttem a tárat, és csak fél időt voltam nála, ezért nem volt alkalmam kipróbálni vele néhány kedvenc pózomat. Debrecen észak-nyugati részén érhető el, egy igényes családi házban.
(Azért ha feltűnik egy új 18 éves és tetszik, azért nem hagyom ki...)
Hello zoli25 ! Mi nem jó Vadmacskánál ? Miért mentél vissza mégis?
Kedves,művelt hölgy, nem kamu masszőz! Érti a dolgát..ha érted:-)
zuhanyozáskor ezek szerint nem viszitek be magatokkal a cash-t a fürdőbe?
kocsikulcs, telefon, stb pénz előhagytok mindent? :O
Sziasztok!
Megkérnék minden kedves Ismerősömet, hogy CSAK előzetes megbeszélés után keressen fel! Tartsuk egymás intim szféráját tiszteletben!
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Megkérnék minden kedves Ismerősömet, hogy CSAK előzetes megbeszélés után keressen fel! Tartsuk egymás intim szféráját tiszteletben!
Előre is köszönöm!
zolizoli00@freeemail.hu
Írj egy e-mail címet, és elküldöm neked is a moderálatlan beszámolót, amit marshall már megkapott.
erőt egészséget pici infó kéne annácskárol köszöntem hali
Sziasztok,ez nagyon undorito dolog amit egy két csajszi müvel,megadod a bizalmat,rászánod magad,ha nem kamus még talán ugy is néz ki élöben mint a képeken,és elmész tusolni és közbe megkönnyit pár ezerrel.Azért nem értem mert ha jol érzed magad vele legközelebb is visszamész,de igy már más lányhoz sem mersz elmenni mert nehogy megint lehuzzanak.Szomoru..Vigyázzatok!!!!!!!
Szia !
"igazi" , "vad" , "érzéki" , "sex" , "partner" <- ezek közül max kettőt választhatsz :-) Tréfát félretéve , Mesit ajánlanám , a többieket , vagy nem ismerem vagy nem ajánlom . . . Nézz be ML fórumra , ott többet meg tudhatsz.
Tisztelt Uraim!
Munka ügyben a hét második felében Keszthely környékén lesz dolgom, és gondoltam egy kis időt lazítanék is. Kedvelem az érzéki, felfokozott, erotikus masszázst. Az oldlat böngészve Zsuzsu (43) szimpatikussá vált (az érettebb nők általában magasabb szinvonalon ***moderálva***tapasztalataim szerint), ha valakinek van tapasztalata, az megoszthatná velem. Reményeim szerint nem követek el hibát ha őt választom.
Minden értékes infóért előre is köszi!
es szerintem a KYRA is o. csak nemtudom miert hirdet ket neven...
Volt már valaki az itt baby néven lévő lánynál???---mert régen volt itt egy szonja00 néven futó csajszi--Petőfis volt---ezek most a hajnócziba vannak---nos a lényeg --ugyan olyan blúzban van mind a kettő---és Baby is hajnóczis--sonja00 még mindig fenn vann az eron---jól néz ki a csaj szivesen meglátogatnám,mert a telóban sok sok orált igér de nem szerertnék pofára esni---ja és Baby az eron Melinda29 néven van!!!--Valami jó tanácsot valakitől ha lehetne!!!!
KENDRA nagyon gáz a csaj, semmi érzés mint egy robot. idonézos, nemájánlom senkinek. kár a ***moderálva***.
Sziasztok! Jártam Adriána hírdetőnél, nekem a hölgy felejtős és ráadásul a *** moderálva ***! Részemről én ezennel be is fejeztem, nem leszek visszajárós vendége!
Köszi, de nekem túl vaskos a Petra! Sorry!
Veszprém? Kilépek ide a lépcsőházba, van itt elég visítás. De ha más is jár mellé megyek! :)
A Gróf stílusa mint már korábban említettem nem tetszik, de a ketszeresé egyenesen undorító!
Rébuszok, közhelyek, idézetek!!! Most komolyan ide minek ez a fellengzős szöveg!?
K*rvára vadászunk, nem Irodalom és Nyelvtan órákat akarunk venni! Rémes!
Részemről ennyi!
Gutten abent! Das Futyolos!
sziasztok miskolci vagyok tudnátok nekem ajálani egy igazi vad és erzéki sex partnert