ki az a Gréta???
ki az a Gréta???
Üdv Mindenkinek!
Látogatást tettem Nicol 20 hirdtőnél a képek alapján másra számítottam vagy nem ő van rajta vagy elavultak hófehér bőrü nagyon vékony lány sok a kézimunka dugtam eggyet de ennyi.
Nekem nem jött be.
Kérdés ? Jól gondolom a homájos képpekkel hírdető személyek csak személy 1-2 éve már beleszaladtam talán pont ebbe***moderálva*** etnikum; Szandi 29;Judy 27;Andi 27;
Eggyértelmű szar képek a csaj nem ajánlott!!!!
Gergely · Lelkes újonc · igen voltam nála igaz hogy kora reggel 9-30-tól hivtam de csak délután 3-kor vette fel és csak másnap délelött tudtam hozzá elmenni.
mivel tudom már hogy lakik másnap ezért felhivtam kétszer de egyszersem vette fel a telefont ezért felcsengettem hozzá és mondtam neki itt vagyok a megbeszélt idöpontra ö felengedet és a többit már nem részletezem.
az elérhetösége azért olyan nehéz mert sok a kuncsaft.
Fütyülős · Őstag · T. makktársaim!
Anett(20)-nál tényleg sok az ***moderálva***. Például undorító rendetlenség, kosz, szétszórt férfi alsók, ráadásul a háttérben tényleg van valami fickó a kéróban. A 30 perc 20 perc. A bunkó hozzá állásról másr nem is szólva. Mi kell még ***moderálva***?
A lány vagy lányok akikkel rendel együtt egy nagy lehúzás.
Jelenleg a ***moderálva***utcán vannak, de gondolom idővel odébb hordják magukat!
Szóval sok az ***moderálva***az biztos!!!
Egyszóval kerülendő kategória.
Azt gondoltam hogy Hajdúban más a kislány fekvése a konkurencia miatt, de nem.
Itt is ugyanúgy megvan a retek kategória, csak itt még a magyarok is űzik! Undorító!
Üdv: A fütyölős!
Szia!
Most mi van? Én tényleg nem értem Hofit.
Kibe kapaszkodom? Ezt már megint nem értem.
Hamar eltünök innen, nyugodt lehet mindenki, senki se tudja, mi van a háttérben.
Gróffal meg csak beszélgettünk. Ha ez sért bárkit, elnézést kérek tőle. :)
Igaz hogy a negativ reklám is reklám csak néha van aki tulzásba viszi a dolgokat egy kicsit felháboritó!***moderálva***!!!sziasztok!
Hol a vidám, A HASZNOST MÁR TUDOM,,,,főut seprés,,...Kapják be
Igen........ nekem mond hexe, te kérdezted! Nekem sokat is, és sajnálom,hogy mindig abba kpaszkodol aki vevő erre ..-.Puszi
Vidámat és hasznosat kívánok!
hello tudtok ajánlani olyan lányt aki csúszkamasszázst csinál?
Én speciel nem értem, hogy ez most hogy jön ide. Szerényen beszélgettünk Gróffal, szépen, szentimentálisan. :)
Arról mi a véleményed, mikor a chaten szemben bájolog, udvarol valaki, aztán a háttérben megy a szarkeverés??
A kétszínűség mond neked valamit?
Petra 19 nagyon aranyos csinos szép lány de általában csak hétvégén elérhető.Próbáld ki nem fogsz csalódni.
Elnézést, hogy belebrekegek! Pusztán egyetlen KÉRDÉS!!!
Az a szó, mitöbb fogalom, ami annyira divatos erre, hogy DISZKRÉCIÓ!!!!! Mond valamit????
Gondolom akinek szól érti!!! :@ :@
Kellemes estét!
Sziasztok! Ma kezdett városunkban Masszázs Virág. Ideális helyen dolgozik, a szoba, előtér és fürdő első osztályú.
Nem ez a lényeg. A lány a valóságban kívánatosabb mint a képeken, kicsit rövid a programja, de isteni! Nagyon ajánlott. Üdv.
Jaj de aranyos vagy!!!!!!!!!
Kedves makktársak!
Nem akarom fényezni,de mégis ezt teszem: voltam a nemrég hirdető Dalmánál, és hát isteni volt. Huncut, forróvérű nő, jó kis didkókkal. Sikosító véletlenül sem kellett, azt hiszem ő is elélvezett olyan jó volt.
Talán még megyek majd hozzá, bár már kimerítettem a keretet.
Kedves Urak!
Félreértés ne essék,nem szeretnék kevésbé népszerü lenni,a gumi nélküli francia ellen semmi ellenvetésem sincs!! :p
Helyesen: Maradok inkább a dugásnál.
Ez a fórum kezd érdekes lenni... Lehet, hogy ez a "masszőrök" fóruma? Én egyszer próbáltam ki, de attól a sok felkent krémtől csak álmos lettem... Maradok inkább a dugásnál.
nem tudom figyeltétek-e, de "kortalan" Klaudiának olyan jó alakja van hogy görbíti a teret.....:D
szánalmas.... valaki még megeszi az ilyen trükköket???