Sziasztok! :)
Egy kis vidámító fehérvárnak (linket kimoderál)
youtube Győzike polgármester ...
Ha a rőtszakállú (az az én istenem) nem szívat, jövő héttől Hexe is Fehérváron boldogítja népet.
Szeretlek Fehérvár! :)
Sziasztok! :)
Egy kis vidámító fehérvárnak (linket kimoderál)
youtube Győzike polgármester ...
Ha a rőtszakállú (az az én istenem) nem szívat, jövő héttől Hexe is Fehérváron boldogítja népet.
Szeretlek Fehérvár! :)
Hát ez a Tifany lány elég vaskosan számol---félóra gumi nélküli francia+szex gumival 90000---!!!!!!!!!!!!!!!!!!????
Tomas · Újonc · Sziasztok! Miát tervezem meglátogatni,nagyon jók a képei,de nem akarok csalódni. Volt már nála valaki,vagy tud valami infót róla?
Rocco gumi nélkül? ezt bárki mondhatja, nem nehéz nick névvel bármilyen beszámolot írni.
Igazán nem voltam higénikus? Es ennek ellenére maradtál és megvoltam neked?
Volt gusztusod bármire egy koszos nővel? Érdekes .
Hogy ki mit miért hagy abba azt nem tudhatod, több oka lehet. Akár egészségügyi és Nem arra
gondolok amit írtál, akár személyes is. De te rágalmazol , mert ez annak minősül annak
ellenére hogy odairtad hogy csak feltételezés. De jóindulatu vagy...
Rocco a fél megyének megvoltam? Tévedsz ! Nem a fél megyének, hanem a fél országnak.
Igaz hogy délutánig dolgoztam a munkahelyemen, amikor túlóra volt tovább is, de ügyes
kislány vagyok, es szavaiddal élve üztem az ipart rendesen.
xx82xx Hol az a több hely ahol hirdetésem volt? Amit valóban én adtam fel, vagy valaki a
megbízásomból . Akkor még net közelben sem voltam, ha figyeltél volna Hexe megirta hogy
azt sem én adtam fel.
xx82xx Honnan tudod hogy most valóban masszirozok-e?
Ide látsz? Vagy része vagy az életemnek, a minden napjaimnak?
Utólag mindent meg lehet magyarázni! :)
A chillit imádom nagyon! :)
Mindig-minden egyes szám első személyben íródik? :)
Igazán nincs mit! Hát figyu ha te lehuzásnak érezted akkor legközelebb alkudozhatunk az ***moderálva***felölem.. :)))! Amugy igen teljes mértékbe megérte hozzád menni ! Mindenféle szempontból..... ! De am mindent félre téve imádni való voltál az ágyban és a beszélgetésben is.... :) Thank you veri a macskát béby :PP
Nincs azzal semmi gond :-) nekem jöhet az olyan :-)
Jó az :-) megnézhetem?? szeretem az extrém külsöt :-P
Azt teszem :) Tényleg nem értem, miért írnak ilyen ocsmányságokat róla???
Senkinek nem konkurencia.
Láttad a szemem? :)
Gyuszkó idén a télanyó bőrébe bújt. Ekkora egy fost, mint ez a szutykos, retek lotyó... Nézzétek meg a képeket jól! Süt le róla, hogy egy utolsó retek koheró: mocskos és ápolatlan a keze, a körmei, egy ótvar gagyi tetkó van a jobb vádliján kívül, amit sok képen igyekszik eltakarni, mert arról felismerhető, a fonnyadt segge, a deformált csöcsei azokkal a kajla mellbimbókkal, amik olyan sötét barnák, mint a szarom. Na meg kb. annyit is érsz Gyula, mint amit kinyomok magamból, sőt még annyit sem!!!
Tök mindegy amúgy, ha netről lopott képeket is rak fel maga helyett, a kivételes helyesírásáról fel lehet ismerni bármikor! Te Gyula, Helgával mi van, miért nem hirdet (épp valakinek a zsebét forgatja?), csak Noémi ér rá most? Egyszerre nem lehet a két szutyokkal dugni? Tán azért, mert egy és ugyanazok?
Szánalmas vagy! Takarodó végre!
A barátnőm, 11 éve ismerem. :)
Szia Gróf! :)
Látod, ennyit a "valós" beszámolókról. XD
Most nézem. 2003-as??? Tudod mi volt akkor? Gyógyszertári asszisztens. ( Bocsi Icus, ha titok volt a végzettséged.)
Na figyeljetek! hagyjátok má szegényt élni, mer esküszöm levágatom a hajam punkra, befestetem zöldre, és egy hónapig nem borotválkozom. Nahát! XD
Szia Füttyös!
Ha visszaolvasnál a hozzászólásaimban, láthatnád, hogy két esetben is írtam olyan beszámolót, ahol negatív élményben volt részem (Szexycica(19)-nél és Barby(18)-nál).
Csak azért, hogy Te, vagy más ne gyanakodjon arra, hogy manager vagyok, nem fogok senkiről sem negatív beszámolót írni, de még egy rosszízű megjegyzést sem.
Azonban ha elmész egy olyan lányhoz, akiről pozitív élménybeszámolót írtam, nem biztos, hogy neked is bejön, ugyanis valószínűleg nem ugyanazokat a dolgokat tartjuk fontosnak egy lányban, sem külsőleg, sem a viselkedést, sem az eksönt illetően. A beszámolóimból talán leszűrhető valami, hogy én miket tartok fontosnak. Én is egy ilyen szűrőn keresztül olvasom mások beszámolóit.
Ez a hirdetés engem is érdekelne!! kiváncsi vagyok tapasztalatokra!