A legbrutálisabb chillit Bhutánban ettem.
Ott a chillit is chillivel eszik! :)
Szecsuánban is elég csípősek az ennivalók, de teljesen más az ereje mint az itteni erős paprikának.
A legbrutálisabb chillit Bhutánban ettem.
Ott a chillit is chillivel eszik! :)
Szecsuánban is elég csípősek az ennivalók, de teljesen más az ereje mint az itteni erős paprikának.
Üdv VFeri!
Engem érdekelne már csak azért is mert teljesen hasonlít Deby-re.
A helyszín (fénykép)és a két lány paraméterei nagyon hasonlóak :-)) és ha még olyan klassz is mint a beszámolódban leírt Deby akkor igenis érdemes felkeresni :-))
Jöhet privátban is ha gondolod. Pár lányról Én is tudok neked írni.
Kedves régi és új partnereim!
December 20.-tól végérvényesen befejezem tevékenységem eme műfajban.
Aki még szeretne meglátogatni, azt szívesen várom!
Üdv. mindenkinek és további szépeket! :)
De ha gondolod én tök szivesen beszélgetek veled!! Van msned??? :D :)
Meglátogattam Marcaliban "Szexycicát". Ez a csaj valami isteni. Aranyos nagyon. Az időt nem nézi, ***moderálva***. Mondjuk úgy éreztem kedvel engem, nem tudom, de szerintem ő alapból ilyen. A hely is meg a csajszi is tiszta, igényes, erősen ajánlott kategória. Nem mindenkinek fontos ez de inteligens, lehet vele beszélgetni is.
Bár lehet inkább rosszat kéne írnom, hogy ne menjen más hozzá, azt hiszem szerelmes lettem... :)
Sziasztok!!
Herlee,olvasom,hogy te is szereted a chillt, nagyon rávagyok izgulva én is,:)) anyám szerint már betegség!!Azt mondják kétszer csip,de nekem ilyen irányu rossz tapasztalatom nem volt még, vagy már immunis lettem?:))
Mivel mindent szeretek ami csip,igy a kinai az egyik kedvencem,de nem mindenhol eszem meg, és nem mindegy hogy van elkészitve, bár azt mondják a taykaja huzosabb.Igaz lenne??
degye75 · Lelkes újonc · :-)))
***moderálva***
Minden ok vele komám.Voltam Nála
Kedves Makktársak!
***moderálva***Myrázs(18). Én voltam az első. Nem koptatnám feleslegesen a billentyűzetet, ha valaki kíváncsi valamire, kérdezze meg.
Voltatok már Mayánál tatabányán?, Huuuuu ..ajánlom a csajt...növérkés cuccban van...nem kamu bakker...idöt nem nézi nem kamu mint a többi...Amit vállal azt megcsinálja..A lakás nem luxus ...de tiszta na szval korrekt...
Sziasztok..
Voltatok már Majánál? Új csajszi Tatabányán.Többször látogattam meg.Kedves aranyos dögös nö. Ö van a fotokon.Nem nézi az órát.közvetlen édes csaj,nem olyan mint a többi mumia. Március 15 környékén van.Ajánlom. NEM LEHUZOS.Ö VAN A FOTOKON.NA ÉS AMI LÉNYEGES.NEM BASSZA KI AZ EMBERT 20 PERC UTÁN.A
Le a kalappal Hexe, tökös csaj vagy!
én nem éreztem lehuzosnak csak más forumon érezte valaki igy!!!!:)köszi puszi
Én amikor Virág(18)-nál jártam, natúr fr@ncia befejezést kértem. Megkért, hogy ha érzem, hogy jön az örökítőanyag, szóljak, mert szájba nem szeretné, de arcra mehet. Így is lett, a végén az ezredessel szétkente az arcán. Azt nem tudom, hogy ő élvezte-e, de azt tudom, hogy én igen.
Sziasztok Nansiról tudtok valamit?
Ennek a mondatnak amit idéztél, van eleje is. Gumi nélkül? ezt bárki mondhatja stb.
Itt a valóságtartalomra gondoltam , es nem a beszámolok mennyiségére.
Egy dolgot nem értek hogy miert kételkedtél abban hogy most mi van?
Es hogy ez miert, miben zavar vagy érint téged? Miért nem mindegy?
Én nem éreztem jól magam.Lehuzosak.Ennyi
degye75 · Lelkes újonc · Hy. Lovag77 kire gondolsz pontosan?