Sziasztok! Az apróban hirdető Felíciáról tudtok valamit? Megköszöném... Respect.
Sziasztok! Az apróban hirdető Felíciáról tudtok valamit? Megköszöném... Respect.
Kedves Diana51 Tatabányán vagy már? szeretnék menni hozzád mert a mélytorkosod isteni !
A napokban voltam dia nevezetü hölgynél, nagyon kedves aranyos ,mindent bele ad ,egyszerüen 10-es pontot érdemel !
makktarsak kihez erdemes elmenni gyorbe
makktarsak kihez erdemes elmenni gyorbe
Jaj, eszem a lelkedet! :)
Sziasztok....
Letti(20) van valakinek valami infója?
Hol rendel,meg hogy érdemes-e meglátogatni..
Nem ütök semmit és senkit sohasem, ez nem rÁM jellemző! :)
Itt van az én Tündércicabogaram? :)
Helló QC!:)
Azért legyünk őszinték, az utóbbi időben tényleg kezdett eldurvulni ez a dolog. Olyannyira, hogy szerintem már az oldal üzemeltetői is így gondolták. Igaz, nem moderálhattak ki semmit, de én mondjuk arra tippelek, hogy ez is oka volt, hogy címeket adtak a topikoknak. És ha elolvasod a kiemelt sort alatti szöveget, ezalapján már simán kimoderálható innen (is) egy csomó hsz, ha éppen úgy adódik...
Bodycare · Újonc · És akkor vidításképpen egy hasznos hozzászólás:
Barbycica: Nekem legutobb nem jött be, nagyon fadarab volt, semmi akció. A lakás tényleg szuper, bár azért akad hasonló színvonalú lány is. Testre majdnem jó.
Aletta (22) : A képek alapján jónak tűnik, de sajnos sok a negatívum. Víztorony mellett panel. A telefonban nagyon kedves, segítőkész, emiatt döntöttem mégis mellette. A lakás nagyon nulla, a fürdőbe csak ha vaskarókkal fenyegetnének. A csaj az új képein már elég igényesen jelenik meg, de sajnos ottjártamkor nem éppen volt izgalmas. Műköröm semmi, csini ruha semmi. Nagyon aranyoska, arca elég szép. Dohányzik, a mellei nagyon kicsik. Az ilyen csajok análban viszont menők. Ez be is jött. Kapott rendesen, amit elég hálásan tűrt. Elszámolás lehetne alacsonyabb is, helyszín nagyon levon belőle. Valaki még dolgozik vele a lakásban, de elmondása szerint más karakterű a hölgy. Épp akkor nem volt csak Ő.
Legközelebb meglátogatom: Szabina 33 (mellei, arca miatt), Orália 21 (szexy, mélytorok miatt), Annácska 29 (sok jót hallok),Vivien 19 (formás segge análra).
Bodycare · Újonc · Csak azért írok, hogy lásd, olvastam felesleges hozzászólásod. B*zi az, aki magára érti. Írhatok troll-t is. Egyébként igen, nehezemre esik kibogarászni a szarságaitok közül az értelmes hozzászólásokat. Nem vagyok egyedül, mint látjátok, másoknak is szúrja a szemét. Ezen kellene elgondolkodni. És ne kezdjetek bele irodalmi válasz-csacsogásba, mert nem érdekel. Beszámolót vagy észrevételt, ne pofázást.
Viszonylag régi versenyző, három éve ismerhetjük, mint szolgáltató. Az utóbbi évben a nagy érdeklődés miatt egyre sűrűbben tartózkodik külhoni vendégszereplésen. A keresővel találhattok róla pár hozzászólást itt és a PL fórumon is, idén Jenifer, korábban pedig Klaudia néven. Tavaly hónapokig Klaudia22 néven találkozhattunk vele pl. a *** moderálva *** is.
Helló
No problemo. Itt csak annyi volt a kapcsolat a debreceni fórummal kapcsolatban, hogy itt nem sok mindennek és mindenkinek volt maradása részéről, ezt lehet, hogy régi "kapcsolatunk" miatt én nehezményeztem a legjobban, és én is vettem fel a kesztyűt hosszabb ideig, de a lényeg, hogy lecsengett a dolog, lenyugodtak a kedélyek, részemről a fáklyás menet. És igen, érdekelt mást is a vita, ezt tudom. Hajrá, jöjjenek a beszámolók, vagy legyen pangás. De ha itt más is akar értekezni az általad felsorolt témák valamelyikében, engem nem zavar, én azt is szívesen látom, szivacsként iszom be az új információt :-)
Szóval mégegyszer: már nem lesz részemről offtopik, megnyugodhatnak a kedélyek.
Üdv
Ez valami vicc , vagy külföldi vagy ? ? ?
Sziasztok.
A Klaudia(21)-re én is kíváncsi lennék, a képek alapján egész jó.
sziaszok valaki tudna nekem segiten én is sexpartner leszek csak én nökell fogok foglalkozni szeretném ha valaki segitene h holl lehet regisztrálni ilyen oldara meg h meik jóbb oldal közi várom a leveleket
Pálpusztai, üsd be a youtube-ba, hogy aerobic.
Az elsőt nézd meg! :D
Pálpusztai alá XD
Petya_001 · Tag · Sziasztok!
Klaudia21-ről tud valaki infót? Köszi!