Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok
Klau 18-ról valaki tudna adni érdemi információkat?
Pl.: arca rendbe, tisztaság, hozzáállás
Köszi
Sopronban a NIKIT ajánlom nekem bejött 1 óra alatt 2x is,és nagyon kedves,aranyos,mintha a barátnőd lenne
Bodycare · Újonc · Erika (25) : Telefonos egyeztetés után megjelenek a belvárosi forgalmas (pl-n wooter beszámolójában ingyenes parkolás sehol sincs) helyen. Hívom, összevissza beszél, hogy menjek be a sörözőbe, meg ilyenek. Rövid támolygás után (ház környéke se tetszett), hívom ismét, hogy mégis hova, mi van? A telefont kikapcsolta. Ennyit erről.
Annyit megtudtam, hogy Norinával együtt rendel. Ahogy fenntebb említettem a PL-n wooter írt egy beszámolót, hogy mennyire szuper a csaj. Telefonba tényleg kedves volt, de a ház előtt idétlenkedett. És nem is értem, hogy mit csinált, vagy mit akart, vagy miért tette. Faszán egy óra parkolásom bánta. Mobilról kitúrtam pár számot:
Orália: Nem Ő vette fel, de utánna odajött a telefonhoz, és közölte, hogy sajnálja, de egész délutánja foglalt.
Annácska : Nem Ő vette fel, telefonba csaj közölte, hogy foglalt az egész délután.
Szabina (33): Telefonba kedves volt, rögtön mehetek is. Újabb építésű 4 emeletes panelház. Bejutás könnyen. Valami fiatalabb kiscsajjal van együtt, de Őt nem láttam, 2 szoba van, az egyikben volt. A lakás tiszta. A szoba igényes, de a bútorok szerencsétlen KIKA-s szarok, emiatt az ágy olyan mint egy vízágy. Szabina nagyon kedves, igényes, tiszta és ápolt! Érzékenyen reagált mindenre, bármilyen pózban lehet csinálni. Normál dolgokat kértem, elszámolás átlagos. Nagyon figyelmes, kedves nő, jól éreztem magam vele, bár pont ezeket olvastam más beszámolókban is.
A lényeg az, hogy csak összejött, de az Erikás jelenetet nem értem. Sajnos emiatt nálam warnolva vannak Norninával, bár a ház kinézete sem bizalomgerjesztő.
Kitty 23-ról valakinek info?
Én nagyon ajánlom a Nikit,tegnap voltam nála,kedves ,aranyos és nagyon odafigyel rád.10-ből 10pontot adok neki
degye75 · Lelkes újonc · Régebben Christina (vagy Chrisztina) néven volt megtalálható. Mélytorkoska.:-)
Keress vissza, biztosan találsz valamit róla.
Üdv.
sziasztok,érdekel alice
tud valaki valamit????ö szakot lenny a plazaba????
Mellesleg a Szabina már atnevezte magát Dézire :D
Vigyázzatok maci 81-el,kamu a fickó
Bocsi maci 81
Maci85 egy kamu pasi
Sziasztok!
Nicol (20) volt valaki, mik a tapasztaltakok?
Helló
Sose volt ilyen nyugalom. Néhány hónapja sokkal durvább is volt. És valóba, ha tartod magad a sor alatti szöveghez, akkor a hsz-ek nagy része kimoderálható lenne.
Szóval, hogy ne legyen probléma: Kitty23-ról van valakinek infója? A képei alapján ígéretesnek tűnik :-)
Üdv
Helló
Szóval mégegyszer: már nem lesz részemről offtopik, megnyugodhatnak a kedélyek. Neked meg pláne nem irodalmi válaszcsacsogást írnék, nehogy megerőltesd magad, hanem csak úgy egyszerűen... ;-)
Üdv
Jó estét!
Beszámoló-manna, sztorizgatás Nektek Csilla 36-ról. „Még az "Aprós" időkből ismerem, akkor a 'Jerikón praktizált”. A képeken ő van, (érzem, hogy) emberesen felhúzom! :-)) A lakás amúgy nem rossz, de ugye nem azért megy az ember. A műsor csillagos ötös alatt van, bár csak egy fokkal. Éles minden reagálása, ha ráérzel a stílusára. Az á*ai alapban átlagosak, extrában kicsit magasabb, de az extra-átlagárat hozza. Megremegtetett teljes velőmben! Ilyen egy igazi ízig-vérig NŐ! Kiterjesztett boot-szektorra jelentkezek nála legközelebb.
További ötletes nick-gyártást és eredményes network marketinget! :-)
Good Night! XD
Hali!
Persze, hogy tudok, illetve tudunk! Kerüld el jó messzire, ha nem akarsz magadnak rosszat! Hazudós, lopós, csalós, ha nem vigyázol még kaphatsz is, de nem örömöt... egy *** moderálva ***.
Ugyanezt a remek hirdetőt (*** moderálva ***) takarja Virág hirdetése is. Szóval Marian Béby és Virág tiltólistás!
*** moderálva ***, mert amúgy huncut és váltogatja a neveit, hátha valaki nem ismeri fel. Ha nem hiszel nekem, akkor nézd meg a köldök piercingjét!
Minden jót, de inkább másnál!
Sziasztok! Olvasgattam a korábbi bejegyzésekben hogy vannak párok is nyiregyen. Érdekelne a dolog, ha tud valaki elérhetőséget, akár mailt, vagy telszámot akkor irja már meg nekem. Köszi
Fütyülős · Őstag · Sexi Norina egyik képe megér egy misét.
Olyan szexi ahogyan a fején figyel az a póló vagy mi! :)
Megcsalsz??Ejnye:)):))
Marian Béby-ről tud valaki valami infót?