Tisztelt Lili!
Belső üzenetben válaszoltunk
Tisztelt Lili!
Belső üzenetben válaszoltunk
Tisztelt Szerkesztőség!
Érdeklődni szeretnék, hogy tegnap óta miért nem került vissza a fotógaranciám? Kérném mielőbbi intézkedésüket, előre is köszönöm.
Lili
szivesen megyek veled
Koncz Zsuzsa-Ha én rózsa volnék..
Csak Neked :D
Dórinál valaki mostanában nem volt? Régebben jó vélemények voltak...
Hali Fütyülős!
Egyelőre kézzel, vagy lábbal, ki mit érdemel. :D
Szia enemy! Ne tippelj! :D
szerintem azt jelenti nála, hogy kézzel vagy szájjal, de ez csak tipp.. :)
Sziasztok. A Tócóskert környékéről melyik lányt lenne érdemes kipróbálni?
Nem kételkedem az általad elmondottakban. Akivel én találkoztam, őneki vállig is alig érő világosszőke hullámos haja volt, nagyon keskeny csípője a széles hátához képest, és előnytelenül görnyedten tartotta a hátát, azaz nem húzta ki magát. A bőre fehér volt. A fényképeken pont fordítva van, szélesebb csípő, keskenyebb váll, szolizott bőr stb. No, egyszóval nem ővele akartam találkozni, de nem volt ebből probléma, ő is intelligensen kezelte a dolgot, elbúcsúztunk egymástól. Kicsit azért zavarnak az ilyen csúsztatások. Nem is kicsit. B.
zandras · Tag · Üdv! Nelli.... Kedves, szép, csini és ***moderálva***. lehet irányitani és nem huzódozik semmitöl, nf. kf. csók van. Beszéltünk egy hármasról is elég bevállalósnak tünt...... Nina melyik "körzetben" van?
Fütyülős · Őstag · Hexe! Mit is jelent a kis vagy közepes befejezés? Homályosítsál már fel kérlek! :)
Danke!
melyik konkurens oldalra gondolsz?
az idősebbikhez Jázmin természetesen :) most néztem hogy van kettő is..
aki jó csajt akar az Jázminhoz megy! :) siessetek mert nekem elárulta hogy nem lesz már sokáig... ugyanazt kapod amit a képen látsz, kedves, aranyos, és még beszélgetni is lehet vele
Sót, az egész országban!
Hatalmat a cigónak!2/3-ost! Ne, diktátort kaptunk!
Na, puszipá! :D
Itt majdnem mindenki beteg :)
gxh334!
Beírod a "keresés kulcsszóra" mezőbe, hogy vivien(21), és máris megtalálod Túrista beszámolóját, amit szeptember 15-én 13:38-kor írt. Ebben egyből láthatod, hogy Vivien(21) nem vállal natúr fr@nciát, csak óvszeres fr@nciát, úgyhogy mégsem olyan tökéletes neked. ***moderálva***
Welcome! Valóban tudsz meglepetéseket okozni! Hiányoztam? Ilyen kedves fogadtatást pont tőled nem vártam volna :-) Ne félj , nagyon is jól vagyok, csak nem nagyon volt kedvem írogatni, de mivel te voltál a téma sokáig, ezért úgy éreztem, hogy én is hangot adok a véleményemnek. Annyira többesszámban beszéltél itt, hogy az általad képzeletben létrehozott "MI-galerihoz" nem akartam tartozni. Ne feledd, csak a magad nevében... Tudtam, hogy már hiányoztak soraim. De mivel már-már baráti a hangnem, ezért nem érezném korrektnek, hogy pont most "genyó" legyek. Majd később. Csak hogy jól érezd magad. XD
Ja, és a legfontosabb: Keep on improving your english Earl Curator!
XD Kész! :-)