Sziasztok Jó estét mindenkinek.Nagy szomorúság tölt el.A héten 2 új lányt látogattam meg.Sajnos mind a kettőbe nagyot csalódtam.Most Mya(19),régi neve szexicica(Kata).Kezdem Katával a telefonba nem ő tájékoztat a ***moderálva***.Szerintem a barátnője Kinga(19).Víztoronynál rendel Kinga(19) el egy lakásban.A francia nagyon gyenge sok a kézimunka mint egy robot.Nem húztam sokáig inkább rátértem a lényegre hátha még kompenzálni tudja magát nálam.Gyorsan bele is vágtunk hanyatt dobta magát lábak szét hogy idézzek Vidéki Férfitől "fadarab effektus",unottság sugárzik az arcáról,és néma csöndben tűrte a hogy dolgozom rajta.Még én éreztem magam kínosan miatta. Ma meglátogattam a Kinga(19) et is és sajnos nála is dettó ugyan az volt a szisztéma. Pluszba kaptam még grátiszba férfi hangokat is a másik szobából.És érdekes illatokat amit ha még minimum 5percig belélegzek biztos hogy be állok én is.Ez a baj a mai fiatal lányokkal hogy Diszkréció=0 Kedvesség=0 Ha valaki tud ajánlani normális lányt szívesen fogadom beszámolóit.