Szerintem a honfoglaló vezérünkről meg az első magyar testépitőről elnevezett utcáról meg az ottani "jányokról" fejezte ki a véleményét.Meg Ő is ott lakik.
Szerintem a honfoglaló vezérünkről meg az első magyar testépitőről elnevezett utcáról meg az ottani "jányokról" fejezte ki a véleményét.Meg Ő is ott lakik.
Nem.Lia F.ényesbe rendel.Adélt nem ismerem.
Nina nálam 10 es volt :D finom test és extra élvezet orálnál ajánlom :P
Kitti akedvencem egy igazi kedves aranyos kincs és remélem vigyáz rá mindenki , mer nagyon ekdves és nagyon odafigyel
Olyan lányt keresel, aki elvarázsol? Akkor menj Larához, nem fogsz csalódni! Dalma pedig nagyon tudja a dolgát és egyáltalán nem duci.
VAJON MIT ÍRHATOTT A KOLLÉGA??? :D
Sziasztok,a napokban voltam a Perlánál,mint a korábbi beszámolókból olvashattátok Hajdúszoboszlón érhető el a hölgy.Az időpontegyeztetés könnyű volt,már a telefonban érezhető volt,hogy egy nagyon kedves hölggyel lesz szerencsém találkozni.Nem is tévedtem,a fotókon ő van,mikor ajtót nyitott ez egyértelművé is vált.Kedvesen beinvitált,a lakás nagyon igényes.Itt szembesültem azzal,hogy a fotók mennyire is be tudják csapni az embert.Sokkal szebb mint a fotókon.Miután megbeszéltük,hogy egy órát leszek jöhetett a fürdés.A zuhanyzás után következett az amiért lényegében jöttem,egy finom kis francia után jöhetett a szex.A Perla teljesen önmagát adta,nem húzódozott és mindvégig ott volt.Teljesen barátnő feelinget kaptam.Itt jegyzem meg ,hogy igaz egy órára mentem, de csak egy lehetőséggel éltem,mivel elég nehezen megyek el :-) a maradék kis időt beszélgetéssel töltöttök el.Az ***moderálva***teljesen korrektek,mint ahogy a Perla is! Remélem miharabb újra találkozhatok vele.Teljesen ajánlott,hozzáteszem azt is,hogy csak intelligens embereknek,mivel ő is az!Vigyázzatok rá,csak semmi durvaság!Ezzel a rövid kis beszámolóval azoknak szerettem volna segíteni,akik vele szeretnének találkozni.
Adél és Szexi Lia nem ugyanaz a nő? Olyan egyforma a testalkatuk... Aki esetleg járt már mindkettőnél írhatna. Szívesen olvasnék beszámolót a két említett hölgyről.
Amúgy észrevettétek,hogy a Heineken Star által Gyulának elnevezett kis fíreg eltünt?!Lehet már nem tud több nevet kitalálni magának.Már volt Gizikétől Petráig,Kamillától Samantáig minden.Vagy lehet végre a VL is megunta és nem engedi hírdetni.
Dundika!
Értem Én,hogy villanymotor!!De mi hajtja?
A **moderálva*** utcán **moderálva*** és **moderálva*** esetleg **moderálva***?
Én úgy látom, hogy **moderálva***
Sziasztok Marcellaról tud valaki valamit??
Én alapbol olyanhoz szeretek járni amelyik takarja az arcát sokkal nagyobb az izgalom hogy vajon ki lehet az ajtó mögött :D De egyszer ráfáztam ezzel aztán most már vigyázok ilyen téren...
Sziasztok!
Nemrég voltam MIÁ-nál.... pár szót aztért megérdemel okulálépp másoknak.....szép alak de azon felül semmi, mintha tényleg futszalagon lettem volna, csak nézni és semmit érinteni. Tisztasággal és a környezettel nincs semmi kivetnivaló tényleg az az egy az elsőosztályú.
:DDD!!1et értek!!!
Kedves Enikő nem akartalak megsárteni, de együtt melózam a csajjal,amíg be nem fordult. Ő negyven éves és az Enikő a z a művészneve volt. Ma már lecsúszott sajnos. telefonszámot érthető miért nem írok. A Somogyban aki hirdet az meg folyton más más névvel.
sziasztok!Tudnátok olyan lányokat ajánlani akik sztriptizt válalnak és profik?
Diana sopronba vagy már kedves ?
Látom nem csak én nyomom az ipart Dragon-nal :D Nagy ritkán én is beveszek ilyet de nem mindig. Az ilyen helyeken kell is főleg ha olyan csajhoz megy az ember akinek nem látszik az arca :D
Ja és akkor azt is csak kitaláltam,h eszméletlen egy BOMBA csajszi vagy?!Ne haragudj rám ezért mert a véleményemet leirtam,de én ezt igy éreztem!!!
Ha megharagszol és többet nem fogadsz,akkor is azt tudom irni,h ez a ***moderálva***nem neked való,remélem hamar összejön a ***moderálva***a szalonra és nem kell ezt sokáig csinálnod!!!
Puszilom a Szép pofidat!!!
Szia Texas!
Köszönöm a tanácsot!
Nem gondoltam volna, hogy skizofrén emberek is vannak köztünk!
Más magyarázata nincs annak, hogy saját magad látogatod meg!
Tetszettél a képeken, de biztos, hogy nem látogatlak meg, ezek után!