A legjobb színésznő. A végén majdnem elhiszed, hogy ő akart veled lenni. És értelmes is, lehet közben (utána)beszélgetni vele.
A legjobb színésznő. A végén majdnem elhiszed, hogy ő akart veled lenni. És értelmes is, lehet közben (utána)beszélgetni vele.
Hello Patrik!!!! Zsuzsát ajánlom neked ,nagyon rendes csajszi.A hirdetését megtalálod az aprok között, vasárnap adta fel.Különben minden rendben van nála kedves és odaado.Mindennel kiszolgál amit kérsz töle, az ***moderálva*** is korrektek!!
Ezzel vitatkoznék, én meleg szivvel tudom ajánlani Lara és Dalma hölgyeket!
Sziasztok!
Hozzám eljöhettek ha gondoljátok,csak hívjatok bátran...nem harapok,csak ha kell :P
A lényeg szerintem ,hogy probáljatok ki nem csak engem hanem másokat is,de örülnék ha hozzám is jönnétek persze :)
Megéri ha jobban belegondoltok,a számomat megtaláljátok ...
Köszönöm Pusza!!!
Sziasztok! Szandráról tud valaki infot??
Maxim! Akkor ezek szerint Győrben senkit sem lehet nyugodt szívvel ajánlani. Azért két jó versenyző még van talán: Nina és Kitty, korábbi tapasztalataim alapján. Rajtuk kívül tényleg senki? Akkor nem is érdemes lehajtani az autópályáról...
Helló!
tudtok olyat ajánlani, aki lányt is vállal, vagy párokat?
Sziasztok!
Él itt még valaki rajtam kívül? :)
Bush, Gróf?
Köszi! Leírnád a jo és rossz dolgokat? Hol tudom elolvasni őket?
Ő VIki ugye? VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Kössz
Hy!Patrik!
Jázminról olvasd az előzményeket!
Esetleg írjátok már meg ki az aki nyíregyen nem bac át, érdmes hozzá menni. Nagyon tanácstalan vagyok sajna:S
Köszi előre is.
Esetleg Jázmin 22-ről tud-e valki valamit?
Üdv mindenkinek!
Régen itt hirdetett a hölgy:
http://nyiregyhaziszexpartner.hu/card.php?u=78-Zsuzsika Nem tutok róla vmit? Rendel még? Érdemes foglalkozni vele? Köszi előre is.
Viki az egyik legjobb szolgáltató fehérváron szerintem!! Virágnál , Lusynál még nem voltam de jó és rossz véleményt is olvastam már róluk Vikiről viszont csak jót olvastam! Én őt ajánlanám!! Többet is válal meg ***moderálva***is jobb!
Sziasztok!
Párról tudtok akit érdemes lenne felkeresni?
roli75 a kérdés hogy kit ajánlana az ember nehéz kérdés,sőt én a saját kihangsúlyozom a SAJÁT veleményem alapján jó szívvel senkit nem ajánlanék!Köszi.Sziasztok
Sziasztok BIA33-ról információt tudtok adni megbizható csaj? köszi
Sziasztok Andi 24-röl tudnátok valami infót mert a képek alapján (nekem)nagyon bejön.
Szia! Vivien 19 vagy Vivien 23 jó és tiszta csajok. A ***moderálva***is megfelelő.
Hello!
Szöszi(30)-ról tud vki valamit?
Köszi az infót.