Bár nem tőlem, kérdezted, de várhatóan jól. :)
Bár nem tőlem, kérdezted, de várhatóan jól. :)
Szióka!
Én mást se teszek :) És te?
Utólag köszönjük a sok SMS-t :))
Boldog új évet kívánunk minden egyes trófeavadásznak, aki a VL-en keresi erotikus vágyai beteljesülését ! ( Ez a legjobb oldal az élvezetek habzsolására !! )
B. U. É. K. !!!
Ott túrj, ahol a kis kúrta farkú malac is túr :)))
Köszi! :D De bővebebre gondoltam :) Viki oK. Idén már szabin lesz szal kilőve.
Lusyról bővebebn mit vállal? mit értesz a ***moderálva*** alatt? nem találtam a forumban :D
Virág miért nem neki való? Ha ezt is kifejtenéd kicsit bővebben ! :D
Kik az ajánlottak Szfváron?
Akik nem lehuzosak, nem időre mennek és élvezik is stb? :D
Köszi!!
Pet
győrben nincsen travi ?
Hali!!
Valaki Bestiával kapcsolatba tudna beszámolót írni?
Nagy buli van készülőben, hómunkásokat kellet toborozni, annyi a lapátolni való! :)
Izabell meg Petra ugyan az a csaj.Oda ne menj,mert véged!Az egy rablóbanda.Kb 3éve én is csöcsre mentem vele majdnem.Egy vénasszony a főnöke.Nem fegyverrel vagy ilyesmivel rabolnak.De ravaszok.Fürdés közben a vénjány kiforgatja a zsebed amig a ruhád a szobában van.A kis boxos csaj(mert az)meg még rákér a kialkudottra.Ha nem akkor fenyegetőzik stb.Havonta váltogatja a nevét.Meg 2-3 hírdetése is van egyszerre.A melléről,a hajáról,az ékszerekről,meg a szobában lévő bútorokról fel lehet ismerni.***moderálva*** utca,meg még van a környéken egy harmadik lakásuk is.Csak az nem jut most eszembe.A léyeg,hogy oda menj!
A Zsuzsa meglepi lenne a számodra!A honfoglaló vezérünkről elnevezett utcán van.Egy kb 40éves néni.Van olyan érdekes hasa.Szerintem a szülés,meg az utána való fogyás.Szinte lötyög rajta a bőr.Viszont szép arca meg ügyes szája van.Ha már elmentem hát elmentem.... A 24éves szöszi Andi a képek alapján nagyon jó,de most láttam,hogy vmi nagy kan boxos guszevi is feltöltötte magát.Mármint,hogy egy férfi és nőket szeretne ellenszolgáltatásért kényeztetni.Azt hittem beszarok rajta.Ugyan abban a szobában van fényképezve,mint a szöszi Andi!Gondolom a menedzsere is lehet.De sz....rul mehet az üzlet és muszáj neki is bedobni magát!Még nem voltam Andinál.Felhivtam már és nem volt szimpi hangja. Klaudiánál meg már voltam.Mit mondjak?100as!!Nekem bejött.3szor is voltam már.Magyar,normális,valós korú csaj.Szép vékony,hosszú combú tüdérke.A Glória nevü versenyzővel együtt lakik.Szerintem vmi rokona lehet.Meg nekem olyan nem született anyaországi magyarnak tünnek.Kárpátaljaiak az akcentusuk alapján.De nem kell beszarni!Korrektek és azt csinálják amit itt hirdetnek.
Bocsi a sok kérdésért XD
Izabell22-ben nincs 1 vonó véletlenül? Megbízható?
Illetve még klaudia 21 lenne érdekes számomra. Róla van infója vkinek?
És a 24 éves szöszi andiról vmi infó?
Meliyk Zsuzsa az? Valahogy linkeld vagy mutasd már meg ha lehet. KÖszi!
Lalibanak:Jó reklám!
Patriknak:Szandra néven és cimen(Jósa)3nőszemély is hirdet ugyan ezzel a fotóval.Az egyik betyár jól nyeli a dákót,a másik kedves aranyos,viszonylag fiatal,még csókolózni is lehet vele.Valami olyan parfümje van,hogy már attól felállt.Viszont van benne egy vonó.A harmadik meg csak akkor dolgozik,ha kedve van,meg válogatós.Egy ideje már nincs is a városban.
A Viki nem roma csak szolizott bőrű :-) Nekem elmondta hova valosi északi-Magyarországi ( határnál ) lakik ahol a hid/Duna a határ abban a városban és az északi részénél ami a Duna északi részén található :-) Virágról a rossz az hogy nem neki való ez a szakma a Lusyról meg az a rossz hogy van az a ***moderálva***amiért ezt csinálja.
Erről a pl fórumba olvashatsz vissza.
Hallottál már a törpe pincser kutyáról??
Köszi a választ,de azért gondolom nem volt rossz vele .:)Inkább próbálja eljátszani mint hogy olyan érzéssel gyere el tőle hogy gyorsan túl akart lenni az egészen .És + hogy értelmes az se egy utolsó szempont.Azt hallottam hogy az ***moderálva***amit kér magasabb az átlagnál ez igaz? Egyelőre Ő ,Szandika 27,Niky, Deby,Annácska a kiszemeltek próbálok infokat szerezni nem akarok pofára esni :),esetleg valami tanács,észrevétel ezekkel a lányokkal kapcsolatban?
Sziasztok
csatlakozom az előttem szólóhoz. Gabriella fantasztikus.
Én még akkor voltam nála amikor Székesfehérváron dolgozott. Sok lánynál voltam már de nálam Ő a best.
Kedves, figyelmes, bújós. A franciája tökéletes. A szex fantasztikus igazi BF, sőt.....
Becsüljétel meg, mi meg várjuk vissza.
Üdv:
Kaller
Sziasztok,
voltam Nansinál és elégedetten távoztam.Ő van a képeken, amik frissek. Kedves szerény csajszi, aki a teletbb lányokat szereti, ajánlani tudom.
Lakás átlagos, tiszta. Francia gyengéd, több póz ok, kellemesen nyögdécsel :)
Egy negatívum: kicsit rosszak a fogai. Összességében erős közepes.
Üdv:
Kaller