Csáó! Akkor Aliciáról ilyen rossz élményeid vannak? A képek őt ábrázolják??
Csáó! Akkor Aliciáról ilyen rossz élményeid vannak? A képek őt ábrázolják??
Szevasztok bakancstársak. :)
Meglehet, hogy moderáltatni fogja a hölgy amiket most leírok, de nem tudom magamban tartani. Előljáróban csak annyit, hogy szerettem volna egy kellemes órát magamnak a napokban. Felkerestem Aliciát.....uuuuuuh bár ne tettem volna.
A képein egész helyes dögös kis belevaló csajnak látszik. Na kérem a hölgy dög unalom volt, mintha ott se lettem volna kicsit sem foglakozott velem, nem tudom, hogy hol járt fejben, de legalább színlelhette volna, még mormog is magában néha, talán a bevásárlólistát gondolta át.:DD pfff tiszta szégyen. És mikor rád mosolyog....Ajjjaj ép csak a fog hiányzik a szájából ami jól jönne ha jó lenne a franciája de azt is nkább hagyjuk. A betervezett kellemes délutánom úgy ahogy volt jól el lett cseszve. De én voltam az idiota, mert nem a rég bevált ***moderálva***kerestem fel. Minek próbálkoztam hát. Ez az én személyes tapasztalatom a hölgyről.
Senkinek nem ajánlanám jó szívvel. De mivel nem vagyunk egyformák így lebeszélni sem szeretnék senkit sem róla.
Szia.Pedig én is őt szemeltem ki magamnak.Bizonytalan lettem.Debrecenben3-4 sokkal jobb??????,Légyszi.!!!
Sziasztok. van valami infotok tapasztalatok LARA 30, DIAZ 30, ANITA 23 DORKA 29-ro ??? irjatok meg kerlek koszi.
Kedves Marcella vagy Dius vagy Zsuzsi már nem tudom hogy ebből a hárombol jelenleg melyik vagy vagy akár már jön egy negyedik név...A neved kár változtatni mert itt futo tűzzként terjednek hogy ki mikor változtat nevet..Ne akard becsapni a vendégeket ...puszi
Hali fustos!
Kik járnak manapság házhoz,mert már én is azon gondolkozok jobb lenne ezt a verziót választani mint helybe menni a lóf***ért.Nincs kedvem a sok barna üzletembert kerülgetni...
Szia CoolDick!
Kaptam e-mail-ben egy címet, el is kezdtünk levelezni egy párral, de zátonyra futott, azóta sem tudok semmit róluk. Lehet, hogy kamunak gondolták a részemről. no mindegy. Tudnál nekem egy e-mail címet küldeni, és megírnám neked a kérésemet, kérdésemet. SOS
Előre is kössz! Tomika
Tisztelt Alina!
Kérjük, hogy olyan képet töltsön fel, ami valóban Önt ábrázolja. Ebben az esetben nem lesz kétes hirdető. A jelenlegi hirdetéséhez feltöltött fotóját is ezért távolítottuk el.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Gróf ÚR!
Azt hittem nemes emberként jobban ismeri az arisztrokrácia szokásait és hagyományait!Viktor mozdonyszőke csávó!Feri meg csak szeretné beadni a kérelmét körülmetélésre,de nem fogják elfogadni!A Dohány utcába csak azokat engedik be akik annak születtek.A görbeorrúak vallják leginkább,hogy rangon és fajon alul nem ismerkedünk,házasodunk,üzletelünk stb.Nem igazán keverednek idegenekkel.Zárt közösség!Persze van néha kivétel,de az csak erősiti a szabályt.
Az első pillanatban én is arra gondoltam, hogy most "jégre mentem", de a kedvessége és ápoltsága miatt mégis maradtam, és nyugodtan mondhatom hogy nem bántam meg! A hozzáállása és a viselkedése teljesen rendben volt. A végén még röviden beszélgettünk, és ha jól emlékszem egyetemi tanulmányokat is említett. (Muzsikus családra ez azért nem jellemző.) Tehát összességében én csak ajánlani tudom!
Kedves Daisy!
Ép'most ment el tőlem egy kolleganőd!Nálam ez úgy működik,hogy hozzám jönnek.Ha gondolod látogass meg és fényesre keféllek!:-))Ha tudomásodra hozom,hogy 30év,190cm,100kg,hajam nincs,de farkam van lenne hozzá kedved??Mostanában csak egész estés kalandokra hívok vendéget,de ez a nőszemély most hamarabb távozott,mert holnap elutazik.
De maradjunk a témánál!Azaz nálad!Jövő hét szombat?Hm?!Ezt veheted meghívásnak. :-))
Kedves Fustos
Nekem nincs strigom és nem is Reklámozom magam :)
De ha gondolod látogass meg és megtudod önreklám-e vagy sem :) csak rajtad mulik
Csók Daisy :)
Üdv!
A minap Mesinél jártam, hozzáteszem először. Már a telefonban elvarázsolt hangjával, élőben pedig nyugodtan állithatom.. káprázatosabb mint a fotókon!
Megközelithetőség egyszerű volt, el sem lehet tévedni, remek parkolás (lépcsőház bejárat elött álltam meg pontosan.. hogy "kimerülve" hamar odatalájak automhoz) :-)
Felérve hozzá.. szivélyes invitálás, lélegzetelállitó megjelenés már az ajtóban.. Gyors fürdés, tiszta és illatos lakás, fürdőszoba..
Részletekbe nem mennék bele.. de masszázs (lehet kérni olajjal vagy testápolóval)..és minden igényt kielégitő szolgáltatás.. amit kaphattam ezen csodálatos NŐ-től!
Nyugodtan ajánlom, közvetlen, barátnős feeling (nem is kérhettem mást vagy jobbat).. kellemes beszélgetés és érzéki együttlét, vad és szenvedélyes.. amire csak vágyik az ember.. széles a repertoár..ebben biztos vagyok.
Én még megyek hozzá..ez olyan biztos mint még más szerintem soha! Kéretik nagyon de nagyon vigyázni RÁ!
-Köszönöm Mesi, még mindig remeg minden porcikám... ;)
Sziasztok! Csütörtök este voltam Timi 19-nél. Azért írok, hogy ne járjatok úgy mint én. A lány egy nagyon csúnya csontváz. A hely a víztoronynál van. A lakás nem éppen tiszta. A lány ha igaz akkor zuhanyzott le, amikor odaértem. Az biztos hogy akkor öltözött. Lehelete, teste elég büdös (nagyon bagó szagú). Én csak egy fél órát kértem, de kb. fele időben végeztem és gyorsan eljöttem. Csak egy franciát kértem. Még másnap is az orromban volt az a büdös szag, hányingerem volt tőle. Amíg csinálta nem győztem elfordulni tőle.
Egy szekrényből elővett egy alig használt lepedőt amit leterített az ágyra hogy azon szexeljünk.
Az ajtót nem ő nyitotta hanem a barátnője. Ennyit a diszkrécióról.
Biztos nem megyek vissza többet!!!
Amikor a kellemes illatot érzem magamon az igen. Ahová szívesen visszajárok az Vivien 19.
hello minden kedves kolleganak! nem vagyok nyiregyi,eppen ezert kerem segitsegeteket.kiszemeltem magamnak alizt,a ferenc koruton rendel.szoval,kerdesem a kovetkezo lenne, kit mit hallott felole,mennyire megbizhato mint szolgaltato,szolgaltatas,ajanlott kategoria?igen,olvastam a velemenyeket rola,meg nettirol,csak szeretnek meggyozodni 100%.elore is koszonom oszinte segitsegeteket!
Ezt igen csak benézted kedves Zsolty, mivel nem tudok róla, hogy Zsuzsi néven hirdettem volna, de ha Te jobban tudod, mint én akkor bocsánat de ha megkérhetlek ne állíts valótlanságot, mikor valójában nem is találkoztunk! Üdv Dia, vagy ha úgy jobban tetszik Marcella!!!!!!!!!!!!!!
És ez minket vigasztal?
Nem tudunk előre nézni, mindig a múlton kesergünk és hergeljük egymást.
Két éve voltam Vietnámban, volna miről keseregniük?
Nem azt teszik, fejlődnek, dolgoznak, építik a jövőt.
Persze ott francia és japán hátszél van, de nem véletlen. Én sem szeretem amerikát, ezért nem megyek oda. Ennyi.
Próbáljunk boldogabban élni, keressük meg a jót és az örömöt mindenben. A magunk és környezetünk boldogulására....
Tedd azt, én nem így látom. Az átlagember lehet olyan amilyen, de ettől még artom, hogy a világ jelenlegi legmocskosabb országáról beszélünk! Tudom, durva vélemény, de ez van. Csak pár kérdés:
Ki támadhat meg tetszés szerint országokat? Ki buktathat meg tetszés szerint embereket? Ki szólhat bele tetszés szerint bármelyik ország belügyeibe? (Gondolom hallottad, hogy milyen alapítvány áll egy bizonyos baloldali emberke mögött itt nálunk...) Honnan terjedt el ez a vegyélvegyélvegyél - féle világrend? Tudod ha nem csinálnék mást, csak "egyszerűen" megfosztanám őket attól a profittól, ami a sok multin keresztül áramlik az USAba, megfulladnának a saját mocskukban. Ugyanis mi tartjuk el őket, meg Ázsia, meg Afrika...
Azt meg különösen kedvelem, hogy olyanok beszélnek demokráciáról, akik kiirtották az őslakosságot (indiánok), és rabszolgákat vittek be (Afrikából), hogy ők dolgozznak helyettük, és ettől lettek olyan gazdagok!
Tudnék még írni mondjuk az FBI módszereiről, de inkább nem teszem, aszem ennyi bőven elég...
Tisztelt Szerkesztöség!!!
Kérem mondjàk meg hogy mittegyek hogy a kétes hirdetöi stàtuszbol kikerüljek mert én nem vagyok az és ez bànt !!!!!?????
Elöre is köszönöm a vàlaszuk! Puszi Alina Kecskemétröl!!!!!!!