:D Én mindig máshoz szeretek járni jobban szeretem a változatosságot :-) Akihez vissza járnék a Viki meg a Molly más engem annyira nem fogott meg.
:D Én mindig máshoz szeretek járni jobban szeretem a változatosságot :-) Akihez vissza járnék a Viki meg a Molly más engem annyira nem fogott meg.
Huncutka (25)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Sziasztok :) 2 éve voltam Nyiregyházán sajnos csak 1 hetet :) és most visszatértem
Az utszéli lányok a lehetö leg ritkább esetben kerülnek be lakásra.Persze nem példa nélküli.Erre a szemét városra viszont tényleg ráférne már egy kis vérfrissités......
Hát engem is meggyőzőtt!!!Annyira,h most értem haza!!:))
ERŐSEN AJÁNLOTT KATEGORIA!!A Szia után a második mondatom az volt,h bérlet van-e?:))
Lehet szőkére váltotta a hajszínét!Röhögve olvasom,úgyanis most jöttem haza egy bejáratott "jánytól"!Szerintem reggelre izomlázam lesz a csipőm környékén.Nem mondom meg azé' se ki az!Hazafelé jövet a Gold Johann str.-én láttam két kis kezdőt.A szőkébb nem bánnám ha regisztrálna ide.:-))Tuti,hogy most bontagatják szárnyaikat a szakmában,mert úgy vigyorogtak,mint a rothadt tök.Nem voltak barnák,kis csini szoknya,ápolt hosszú haj,kb 20év!Remélem olvassák!
zandras · Tag · Üdv! Sajna én is a v.toronytól hivtam. De egy gyors telefon és azonnal tudtam indulni egy másik lányhoz.
Bocsi de elnéztem a regisztrálást nem vagyok hirdetö.ezt hol lehet javitani?
Sziasztok. tatabányán tudom ajánlani Mayát.Fotogaranciás képek Ö van rajtuk. Kedves csinos közvetlen csajszi..és minden ugyvan ahogy a telefonban megbeszéltük.Már 2 honapja járok hozzá és mindig ugyanazt az arcát mutatja..nem ideges .mindig mosolyog nem nézi az idöt.Szóval ajánlom fiuk..Pacsi gyerekek..
Nekem is Ö jutott elösször eszembe a Daisy-röl,de megnéztem az ajállott oldalt.Ott nagyon rosz minöségü fotókon egy fehérbörü,szöke nö látható,ami ugyebár nem Kinga jellemzöje.
Más.Jó látni menyi jogi diplomás lány van jelen itt :) Engem egyszer Letti oktatott ki jogi ismeretekböl,rágalmazás témakörben,most te is meg kaptad a magadét Dundikátol.Nem értem,ha enyire kpzettek miért nem egy ügyvédi irodában próbálnak érvényesülni?A saját dolgukkal kellene törödniük,és talán akkor lenne néhány ember aki érdeklödik utánnuk.
Persze hogy nem!!!
hellotok kihez erdemes menni gyorbe koszi
Így már Én is jártam.
Így már Én is jártam.
Ma voltam Nikolenál a Sósótói út elején, de csak futólagos ismeretséget kötöttünk. Természetesen a képen nem ő van, és nem is fehér bőrű lányról van szó. A képekhez képest +20 kg. A 3 testőrrel találkoztam a lépcsőházban (kicsit későn indultak lefelé).
Így hát erősen elkerülendő kategória.
Láttam és lehet hozzá megyek ezzel az új képsorozattal meggyőzőtt! :-)
Már hívom is Korinát időpontért... :-)
Te Kari-ka?!
Ez a Daisy nem Kinga Baba lehet szerinted?
degye75 · Lelkes újonc · Azt azért kétlem...:-) A képei alapján nem úgy tűnik.
Szevasztok. Valaki aki már járt nála, Black Devil-röl info?
Szia Zsoleszka11! Kösz, hogy írtál! Mesi-nél én is voltam és teljesen egyetértek az elmondottakkal. Rajta kívül voltam még Stella-nál is, igazából nem volt rossz, de nem tudom, hogy megyek e még egyszer! Voltam még Jeni-nél is, a képek korrektek, a hangulat kellemes, ha valki szereti a teltebb csajokat mindenképpen ajánlom! Aliciához szeretnék majd elmenni, de nem igazán tudom elérni. Tudsz valamit Tináról és Rékáról? Milyenek, van valami infód? Győrben voltál már? A képek alapján lehet, hogy érdemes lenni kiruccani! További szép napot!