Sok más dologra is emlékezem, de nem ezt mondtam.
Hasonlót említettem, igen. De Te mintha más szlogent emlegettél volna!?
Arhiválva, mint a Nagy szónokok legkiemelkedőbb mondatai!
Sok más dologra is emlékezem, de nem ezt mondtam.
Hasonlót említettem, igen. De Te mintha más szlogent emlegettél volna!?
Arhiválva, mint a Nagy szónokok legkiemelkedőbb mondatai!
Kedves Doc!
Kiváncsi voltam Zsófira, így hát elmentem hozzá, épp az imént értem haza. pozitívan csalódtam! helyszín Kittiéknél (lásd ***moderálva*** hozzászólásom), ***moderálva*** úgyszintén. Nagyon kedves fogadtatásban részesültem, pedig késtem 5 percet, de semmi pofavágás! Kellemes légkör és beszélgetés... Gyönyörű a teste, tényleg annyi idős, ahogy mondja. A legszebbek a mellei voltak, ilyeneket szoktak festeni. Eddig Kittit dícsértem csak, de látom már, hogy jót tesz Sopronnak a pécsi felhozatal!!!! Nekem is elegem van a lepukkant 30as és 40,50-es hölgyekből, akik csak sürgetnek és lehúzzák a ***moderálva***! Jó lenne, ha sokáig maradnának és nem űznék el a soproni ***moderálva***az ilyen kedves ***moderálva***! Nálam 9/10, a mínusz egy csak a helyszín miatt. Ha visszajön Kitti, akkor bajban leszek kihez menjek, de hát a pénzfeldobás is egy jó módszer. Mindkét csajnak más az erőssége, de hidd el egyszer érdemes kipróbálnod! Várom a beszámolódat! (úgyis kevesen írnak ide is és a ***moderálva*** is. Ezt ott is megjelentetem. Üdv!
Sziasztok.
Az előttem szólókhoz csatlakozva, én is voltam a "Tökéletes Szerető" Adriennél.
Nekem is bejött a csajszi, aranyos, kedves jól csinálja a dolgát.
Ajánlott kategória.
A színdarab negyedik felvonása az ismert feltámadással ért véget!
"Gróf, én befejeztem.
Szia, ha lopok, megmentettem volna az életemet, a fiam meg elindítom.
Inkább gyorsan, mint kínok közt lassan.
Matt. Linda élt majdnem 50 évet.
Vége! "
Egy újabb felvonás.
Köszöntünk megint a fedélzeten, jó olvasni ismét megnyugtató soraidat
Örülünk, hogy rendeződőtt a történet és megtaláltad helyed eme topicban. Amen.
Helló!
Hány milliád ember van a Földön? Miért gondolhatja bárki (azaz most egy valaki), hogy éppen őrá, vagy az utódjára bármekkora aprócska szükség lehetne bárhol is, ismerve az egyéni "kedvességét"?
Sziasztok faroktársak. Tegnap jártam este Hellánál és valami csoda az a Nő! Elbűvölt,ahogy megláttam az ajtóban. Nem fűzök hozzá semmi mást,csak azt,hogy ki kell próbálni.Aki szereti az igazi,érett nőket,az ne hagyja ki.
Kitty: Régen voltam az említett lánynál, gondoltam ismét teszek egy próbát. Még mindig ugyanolyan kedves, aranyos, csak azok a fránya évek...
Az arca teljesen eltorzult, a teste kissé kikerekedett... Egyébként a cicik továbbra is szépek, és ismétlem, nagyon kedves még mindig ennyi ***moderálva***eltöltött év után is. A lakás korrekt, tiszta... Mindenképpen megéri hozzá elmenni annak ellenére, hogy Győrben már nem Ő a No.1.
Ha itt lesz én is meglátogatom!!!!!!!!!!!!!!:-)
Hexe elöző irásai egy kétségbeesett ember segitségkérö mondatai voltak.Aki nyilvánosan elbucsuzik a világtól igazán nem meghallni akar hanem mentőövre vár...Megoldotta gratula Nehéz az élet de mindig van kiút !!!! Légy erős és ha nem is magad miatt gondolj a fiadra a te döntésed volt hogy megszülessen egyengesd az útját amig tudod hisz a te véred
A napokban meglátokgattam Kingus(19) et. Könnyen odataláltam hozzá a parkolási lehetőségek is jók a ház általános a szobálya kicsi, de tisztaság van benne és rend. Nagyon aranyos és kedves volt velem. A képeken tényleg ő van. Széparcú és kedves hölgy.Beinvitált a házba megbeszéltük az időtartamot aztán elküldött tusolni. Mire visszaértem már úgy feküdt az ágyaban ahogyan az meg van irva. Nem éreztem kellemetlen szagokat. Ápolt és tiszta nő.Nekiláttunk hát a dolognak. Kicsit zokon esett, hogy minden csak gum..-val csinál de végig élveztem amit csinált velem. Kétség sem fér hozzá, hogy jól csinálja amit csinál a fr@n.. egészen kellemes volt és az aktus alatt is végig aktiv volt. Beszélgettem vele még utánna és jó beszélgető partner. Bátran ajánlom bárkinek
Olvastam a bemutatkozásod!!! Tisztelem az őszinteséged magadról!!
Szeva Gerryy,
köszi, mingyáá nagyobb swunggal veszem a leányzó felé az irányt :) A beszélgetés pedig persze, hogy számít! Sőt anélkül soxor az egész szaat se ér, mer guminő-feelingér nem kő utazni, zuhizni, perkááni, rádumááni, nem igaz?! :)) Azt élvezem a vidékilány.hu-ban, hogy rengeteg jó értelemben vett amatőr versenyző indul, akikkel a BF működik és a "vendégségek" többségének ez adja a sava-borsát. Szóval köszi a beszámolót, ha megint érdemes lesz, jelentkezem, addig várom, hogy Füttyös, Vffi meg a többi szoknyavadász lejelentkezzen a csajokról kitöltött űrlapokkal :))) Nacsá.
Doc · Tag · Szia kedves hodolo!
Csak azt szeretném megkérdezni, hogy milyen hajfestéket használtok, hogy szőke hajatokat ilyen szépen befeketíti? De komolyan... Mert tuti mindketten szőkék vagytok, Zsófi barátnőddel együtt, csak a képeiteken fekete a hajatok. És hogy miből gondolom mindezt? Hát ha hirdetőként szólsz hozzá és ajánlasz valakit, akkor kiadja a hirdetésedet ez a fránya oldal, és kéééépzeld, egy pécsi leányzó (Nati) hirdet a neved alatt. Gondolom most meglepődtél, ugye? ;) Szóval kicsit reklámszagú a dolog, (hacsak nem leszbikusok vagytok, de kétlem :P ) már csak azért is, mert gondolom a ***moderálva*** is Te dicsérgeted. Nos, jó bornak nem kell cégér...
Mondom ezt mindúgy, hogy NEM voltam nála, és eddig tetszett, de most már meggondolom.... De ha ez vigasztal, a képeid Te nagyon csinos vagy, és ha eljösz Sopronba, biztosan meglátogatlak ;)
Az nagyon jó!! :-) Tudom te is a nemzeti oldalt képviseled mész tüntetni holnap városháza elé?? Mert ez a királyok városa és nem a bodzaszedőké!! Igyis van épp elég bünőzés a városba ha ezek ide jönnek mi lesz itt....
Kari eltűnt az éterben....
Csába. Pedig Én is kíváncsi lettem volna.....
Örülök Hexe jó, hogy nem tűntél el. Egyéniségeddel kétségtelenül színt viszel szürke minden napjainkba. Kitartást és szebb jövőt.
:) Have a Nice Day :)
Hello.
@Bush: Tökéletes szeretőhöz volt szerencsém. Nem ő van a képen, de ezt nem értem, mert ő is legalább ilyen csinos, csak állítólag nem akarja, hogy felismerjék, mondjuk, a hasán-oldalán lévő egyébként guszta tetoválást akár el is lehet takarni... Viszont az arca nagyon aranyos, nekem kifejezetten bejött, és a hozzáállása is lefedi a BF-t. Alkatra rendben, jó cicik, ésatöbbi... finom is. Több lánnyal van együtt, de ez nem volt zavaró. Parkolás, megtalálás, lakás, fürdő rendben, átlagosak.
A csókra már nem emlékszek... :) bszus. :) de arra igen, hogy nem jöttem el rossz élménnyel. Nem vállal túl sok mindent, de azt rendesen csinálja. mindemellett semmi kiemelkedő, én egy kedves és átlagos lányként értékelem. Lehet vele beszélgetni is, bár, van akinek ez nem számít.
Sziasztok!
Csak, hogy tudjátok, Fehérváron vagyunk, élünk, és Veszprém nekem azért nem sok jót adott.
A vendégeim többsége FEHÉRVÁRI, PESTI, GYŐRI, meg a szélrózsa minden irányából, mint már ezt korábban leírtam.
Most meg Veszprémet, én itt vok itthon, bocsi. És külön bocs, de nekem senki semmit nem adott ott, nem hogy otthont!
Majd jelentkezem, de nem onnan.
Üdv.
Gróf, Rád sokat gondolok ám, tudod, a feketebárányok összetartanak. :)
A fő, már tudom, hogy nem csak én, de fiam is golyóálló.
Na, csá, dolgom van.
Sziasztok!
Fehérváron vagyok :)
Én is Szandrát ajánlanám,ha szabad,kedves,a francia 10/10 ,menjetek bátran ,mgéri a kiadás.
Polly ez az Ajkai nő én azota miota nála voltam,azota vi..ket az also részem..szoval valamit elkaptam,a modora nem tul nőies és mintha váltem volna felfedezni a pénzéhességét.Károly