Van, de abból tudod, hogy csak néhány van. Ismerős ezer. :)
Csomával valami elkezdődött, lehet, hogy ennyi év után. Ki tudja, de érdeklem, így kezdődik.
Van, de abból tudod, hogy csak néhány van. Ismerős ezer. :)
Csomával valami elkezdődött, lehet, hogy ennyi év után. Ki tudja, de érdeklem, így kezdődik.
Mi volt itt a baj?
Meg nekem 10-kor vendég, meg amúgy is kidob a Főnök :D
Ne utáljuk már egymást! :)
Mi a jó abban?
Átadlak a csevegésnek! A rácsost csak a süteményre értettem! :)
Én meg mindenhol, cseten, youtubon, és ma boldog vagyok.
Egy volt gimis osztálytársam, már komoly író, válaszolt a facen, aztán mail.
Tőle nem vártam, és tőle jött. :)
Nem volt egyikünk se osztálytalálkozón, ő is magányos farkasnak tűnik.
Egyszerűen nagyon jól esett. Lehet, új könyvet ír?? Hexe, a surviver címmel :D
Tegnap egy turbósított váltoaz volt, házi lekvárral megkenve, őrölt dióval meghintve és úgy sütve! Isteni harmónia! :)
Szia Gróf!
Velem már nem is beszélsz? Galád!
Az ötlet kiváló..! :) Ahogy körbenézek, lennének jelentkezők! :) ...lenne nagy tolongás.
Soma mama gésát? Nem segít a magunk fajtán :D
Ő csak meditáljon, meg delejezzen annak, aki beveszi!
Szia Pál,
a borzas az más, ettem sok helyen borzast, de itt a Magyar Királyban az egyetlen igazit.
Az a borzas, ha ugyanaz a szakács leírhatatlan.
Zsebkendőért szaladtam soraid olvasása után!? :) Ennyire sanyarú sorsod lett? Ha nincs borzsas meghívlak egy baracklekváros rácsosra! :)
Mindenképp, Somát ajánlanám! :)
Bocsi a késői válaszért de sajnos le kell lomboznom az örömöket mivel fütyülősnek teljesen igaza van.Én is tudom tanúsítani fütyülős állítását!!!!Úgyhogy sajnálom Kingus rólad nem tudok infót,de Mya-t még a belvárosi xxxyközpontal szembeni panelból ismerem,ahol rendelt pár hónapja szexicica(Kata) néven.Igazából nem érdekel a téma csak mindenki le osztotta fütyülőst aki nem "lelkes újonc" és nem egy igazi beszámolót írt már ide.Az ilyenekre kellene odafigyelni,a hozzászólásai nem bántóak,csak a személyes tapasztalatát szeretné meg osztani.Amiben nem mindíg eggyezik a véleményünk de ízlések és pofonok.A lehúzás sajnos mindenkinek ugyan az!!!Üdv
Karika!
Voltál már Lauránál meg Verenánál?Ez egy "pár" amúgy.
Ne menj inkább!
Kinéztem magamnak Mesit! Telefonon egyeztettem vele, már ott is nagyon kedves volt.
El is mentem hozzá, szexi ruhában nyitott ajtót.....
Már a szobában voltunk, egyszerűen nem tudtam levenni a szemem róla.
Elbűvölt már ekkor, és utána is... Részletekbe nem mennék bele..
Amit kaptam, azt csak úgy tudom megfogalmazni,Hogy visszajáró vendég leszek nála...
Köszönöm mégegyszer Mesi!
Alice, Enikő vagy Jenny-ről tud valaki valamit?
Jennynek csodás posija van......:)
Kata és Szexi ugyan az? A Szexinél (Heni) lévő kép, a hét elején még Katánál volt fenn!!!!????
A mellbőség legalább stimmel...
https://videkilany.hu/szexpartner-forum-szekszard valamelyik lányhoz sikerült eljutnod ird meg légyszi a tapasztalatokat.
Linda ma nincs itt sajnos ,ha tudtok róla valamit akkor meg írhatnátok .