A hűséges férfi.
A hűséges férfi.
Page not found - KŐRÖSI ZOLTÁN
Helló fustos az a helyzet, hogy nekem inkább a sötét haju lányok jönek be a szőkék anyira nem talán azért mert én is szőke vagyok !!! Tehát tudnál nekem ajánlani egy megbizható feketét vagy barnát akihez érdemes elmenni ???
Üdv!
Lettyről tud valaki vmi infót?Elérhető-e még 1általán?
Kitti vállal popót?
Nem adom könnyen a barátságot, de Csoma más, 14 éves koromtól ismerem, tiszteltem akkor is.
Most meg érzem, csak velem beszél (legalábbis ilyen mélységekben) az osztályból, ő se jár osztálytalálkozókra, a mailek szálltak, szállnak oda-vissza.
Szerintem hamarosan Fehérváron lesz, és ennyi év után élőben végre. Mindketten magányos farkasok vagyunk, annak ellenére, hogy beszélgetük, én elég sokat állítólag, akár a semmiről. Asszem a nyakába ugrok, alig tudtam aludni, olyan jól esett, hogy pont én, a matekos agyú. :) Egy rugóra jár az agyunk, és az érzéseink is hasonlók. Most megy a válasz neki, aztán este folytatjuk.
A szerződést majd megírjuk, már ledumáltuk. :D
Csak hülyültem, tudom, én a Kató vagyok XD
Kedves Nitta,
én megértelek, de nekem ennél kevesebbért, és udvariasabb kérésért is nekem rontottak, olvass vissza hányan.
A feslettség nem itt van, ne ítélkezzünk mások felett, nem mi vagyunk az Isten.
A belső békéd legyen meg, hogy igazán jó masszőr lehess, mert ez nem csak egy fizikai közérzetet javító szolg.
Nem kioktatni akartalak, bár tényleg az anyád lehetnék, de nem vagyok az (ezen a megszólításon azért kiakadtam, kicsit több tiszteletet!).
Én itt végeztem, de a hirdetőket, ha kérhelek, ne bántsd, mindenkinek megvan a saját élete, csak hallgatnak.
Te megvagy a masszázzsal, más meg mással, vagy masszázzsal, és mással. Akkor masszírozz csak, de ez itt egy partnerkereső oldal.
A civil életben van a feslettség, te nem látod?
Béke veled!:)
Szia! Verena vagyok. valóban együtt dolgozunk, de örülnék ha bővebben kifejtenéd hogy miért is ne jöjjön hozzánk?
Úgy látom egyet értünk.
Edinánál nem éreztem magam valami jól, bár félreértés ne essék: amit a szájával csinált, az nagyon jó volt. Csak a stílus, ami az egészet körülveszi csöppet sem mindegy. Először kiváncsiságbl jártam nála, másodszor meg azért, mert más nem volt elérhető, és lőni kellett. Igyekeztem is mihamarabb eljönni. Én az utóbbi kategóriába teszem: ha lőni kell, próbáld ki, egyébként hagyd.
Nem ajánlott csávókám!Ird be a keresőbe a nevet és dob egy pár sztorit.Inkább a szőkéket ajánlom neked!
Csak a szó hiányzik.... és azt szereti amit TE szeretsz... :-)
Elég jó a szórás.... 21- év.... nem egy kategória azért... :-)
Edináról meg ne is beszéljünk rég volt sajnos megeik hogy mellényúl az ember, de 1 x elég volt bőven a stílusa miatt is de inkább nem mondok semmit, ennyi elég..... mély nyomot nem szántott! :-)
Egy jó tanács... járt utat járatlanért el ne cseréld....hacsak nem keresd az UTAT, a régit vagy az újat.... :-)
Sziasztok Nikole-ról tudtok infót adni ??? Milyen élőben érdemes elmeni hozzá???
Sziasztok!
Egy véleményt osztanák meg veletek és nem utoljára... :-)
Lizzy.... Aranyos édes hölgy! Kedves rég nem látott ismerősként fogadott sőt látszott rajta hogy nagyon örült. Jól is esett nem tagadom!
A környezet szép és tiszta, a tusoló is remek,a harcszintér meg hatalmas.... Egy kicsit nehezebb volt odatalálni mint gondoltam de megérte a keresgélést!
Ő külön kategória..... olyan az érzése az embernek mintha barátnővel lenne de tényleg..... :-) Az alakja meg hát na .... olyan amilyen a képeken... hosszú comb... vékony derék, izgató minden porcikája! Inteligens és beszélgetni is lehet vele nem csak arról.... Csodálatos élmény nekem mindenesetre. Egy a probléma, és ez az én problémám , de lehet másé is..... hogy amennyit szeretnék eltölteni VELE annyit nem áll módomban... sajnos! Pedig egy ÉLMÉNY minden perce! Az órát nem nézi nem vagy futószallagon sem... diszkréten intéz mindent! :-) A hideg időjárás ellenére kellőképpen felmelegített!
Kicsit siettem így italt nem kértem de ami késik nem múlik! Csak vigyázzatok rá kérek mindenkit! Törékeny és lelke is van! :-)
Remléem mielöbb viszontláhatom.!!!!
Üdv R.G. :-)
Fütyülős · Őstag · Hoppá, Cleo arccal hírdet!? Mi történt drága?
Kevés a kuncsaft vagy túl nagy volt már az arcod, és senki se kíváncsi rád?
És újra írt. Könyv lesz, amit én nem tudnék megírni.
És egy barát, éreztem. :)
A címet ő adja, de jutalékot kérek!
Bizony, tényleg masszázsra, de sörözünk is :9
A könyv lehet, hogy meglesz, most írt csoma, hogy egy íróval vigyázzak. :D
Hát én nem találtam ennyire viccesnek. Na mindegy vadászgatok tovább. Lesz ez még másként is.
Nyiss, jön. Én is töröltem neveket, újak kerültek/nek a telefonomba, de van, aki örök. :)
Minek kell a v e n d é g e t átírni partnerek??? Modi?