De kár
De kár
én is szeretném ezt gondolni, csak ez a két kijelentés hogy "mind testileg, mind szellemileg cáfolta a beidegződött hiedelmeket" meg hogy "Viszont ez a lány kifejezetten értelmesnek és intelligensnek tűnt" nem ezt sugallta. Viszont az már igaz hogy nem a származás, hanem a viselkedés és a hozzáállás számít.
osztán hunnan tudod asztat hogy nem én vótam pont előtted rágjam meg a kis töködet
Mi van strigókáim?!
Nem megy a buli?Úgy látom muszáj a reklám a csajoknak!Vagy inkább az önreklám?Egy-két hozzászólással regisztrált friss látogató ír egy szép beszámolót egy csajról.Olyan érdekes ez!!Néha elb..szák és hirdetőként jelennek meg.Szép,kerek történet.Felhívtam,Ő volt a képeken,barátnő filing vagy mi!Jó a francia nyelvtudása,stb,stb....
Istenem!
Ma hatalmas élményben volt részem Mezöcsokonyán. Teljesen kicserélödtem. Eredetileg egy szexre mentem aztán ami fogadott meglepödtem. Két csinos hölgy fogadott. At eggyik szöke cicababa a másik egy karakteres szexbomba. Gondoltam mit keresek én itt elpirultam. A szöke meglepi volt ö egy masszázst végzett rajtam egy hangulatos szobában. utánna átkellett mennem a pirosszobába ahol egy erotikus befejezést kaptam hát mennyei volt. Megelégedtem nagyon ! Hát megint jönni fogok mindezt egy árban kaptam. Csak ajánlani tudom.
Én járok már rég Csillához Mezöcsokonyára ö ***moderálva*** Jó amit nyujt ezért ! Kitünö a franciája ! Nagyon alkalmazkodó ez fogott nagyon meg meg a kedvessége jó szövege. Szép a környezet erotikus illat gyertya stb. Csak azért irtam mert én nem megyek máshoz igazán tetszik.
Itt is?
:-)
Csak nem SP?
Én is ezt a nézetet osztom. Sztem nagy része a férfiaknak szimplán azért megy lányokhoz, mert otthon nem kapja meg azt a "malacságot", ami a nők nagy részének elfogadhatatlan, esetleg gusztustalan. Gondolok itt a szájba-arcra élvezésre, p*p*szexre, vagy csak szimplán k**vás megjelenésre.
Helló
Morcosak is lettünk volna Bushsal, ha nem neki adsz igazat...
Meggyőzni persze nem fogjuk egymást, de (... aki intelligens az tanulhatna, de egyáltalán nem biztos, hogy tanulni is fog...). Ezek szerint a fizikai munkások nagy része is olyan intelligens, mint egy tanár, csak nem volt annyira intelligens, hogy észrevegye, mennyire intelligens, és nem tanult tovább? Akkor csak nincs annyira intelligens???
A vicc is így szól: mindenki rendőrnek születik, csak van aki továbbtanul.
:-)
De kaller00 barátunk rövidre zárta a témát. A tudományt hívta segítségül. Ez ellen vitatkozni nem lehet.
Üdv
Sziasztok ,kérlek segitsetek szeretnék egy pár infot Perlárol meg Candy -rol,ugyanis szeretném meglátogatni valamelyiket.Még nem voltam iyen helyen ugy ,hogy kérem csak az irjon aki volt is náluk előre is köszönöm.
Üdv mindenkinek ismét városotokba látogatok közben meglátogatnék egy két lányt de nem tudom kit érdemes 30 alatti korosztályban infó kellene előre is köszi
Húúú! De plágiumgyanús valaki!!! :-)))
Gergely · Lelkes újonc · hello ma voltam aniko nevü hirdedötnel.
öt az ujsagbol valasztottam ki telefonos egyeztetes utan mondta a cimet es mar mentem is hozza egy gyönyörü fiatal edes lany akihez maskor is el fogok menni a hatarör u 12 2 emeleten rendel de mivel en korabban erkeztem felmentem a baratomhoz aki abban az epületben lakik csak ö 4.-en es ahogy megyek fel a haverhoz a 3.-emeleten 2 ciganyemberel talalkoztam kerdeztem vartok valakire mert ha nem lehet tavozni,ugyanis nalunk a lepcsöhazban kihivjak a rendörseget ha illetektelenül vagy egy lepcsöhazban egy perc mulva eltüntek a hazbol.
ugy hogy erdemes vigyazni magatokra mert ha nem nagyon rosszul lehet jarni.
amugy a csajnak is mondtam a sztorit hogy jartam de csak gunyosan mosolygot,amugy a lakas es a csaj is rendben van nem nezi az idöt es rendesen teszi a dolgat en öt tudnam nektek ajanlani.
a telefonszamat leirnam de ugy is moderalnak.
hat ez egy jo elmeny volt.
gergönek javasolnám ne lindához menjen hanem dianához ,igaz most ö nincsen sopronba
Szia Bush, írhatnál még egy-két infót Jessikáról. Pl. milyen a franciája, milyen volt eksön közben, van-e csók, lehet-e mindenhol simogatni vagy kényeskedik, hogy ezt vagy azt nem lehet stb. Jól néz ki az igaz, de amikor felhívtam, nem volt valami kedves. Ő az, aki az ***moderálva*** viselő úton dolgozik?
csókót,szájbe élvezést ***moderálva***?
Én Maya31-ről írtam..állati jó volt vele:))
Ha ugyanarra gondolunk nem tudom a számát de szerintem pont ma írt a ***moderálva*** fórumra próbáld ott.
Vadmacskáról valakinek infó?
pircsi. Megkaptam az üzenetedet. Köszönöm, én is Téged.
Ahhoz képest elég sok bunkóval lehet össze futni.
Finomítok: flegma, passzív, lehúzós, magánéletedbe vájkálós, megcsalásér anyázós, magárók kamuképet feltevős, 8 évet, kg-ot letegadós, ajtót ki nem nyítós átverős :(