sziasztok!
kit tudnátok ajánlani a nagycicis kategóriából?
pl. közülük:
kedves brigi, timea(34), diaz(30), lara(30), extra bögyös kriszti, csilla(35), kitty(35)
köszönöm!
sziasztok!
kit tudnátok ajánlani a nagycicis kategóriából?
pl. közülük:
kedves brigi, timea(34), diaz(30), lara(30), extra bögyös kriszti, csilla(35), kitty(35)
köszönöm!
Hívjatok bátran és nem csalódtok púszi.
Úgy látszik Hexe néni feltörte a kódot!!Már megint fórumozik.
Önkéntes-arcképes bejegyzett ribizliző, jól mutatna önéletrajzban is... :)
Sziasztok!
Hétvégén voltam Mercédesznél.A képek valósak,a lakás nagyon szép,tiszta,rendbe volt minden...:)
Csak ajánlani tudom!
Megpróbálok lenni de nem igérem meg... irj privátot vagy hívj fel :-) Amugy a kérdésedben azt a d betüt hanyagoljuk mert nincs köztünk olyan :-) és honnan tudod hogy kibékültem vele? :D Ezeket majd privátba jó! :-)
Ez divat volt már 2001 ben is:) a Pof..tlanság:)
Nagyon eredeti!!!
Van humorod.....)
Azért ez sem gyenge, a ***moderálva*** olvastam...
"DickusMaximus
Ilyen is van: írtam egy debreceni hirdetőnek egy email-t, azt írta vissza, hogy töltsek fel ***moderálva*** a telefonjára, és akkor majd felír a listájára .
Valaki vágjon pofon, hogy ébren vagyok-e vagy álmodok! Ezt tényleg komolyan gondolja, és létezik, hogy van aki bedől egy ilyen email-nek?
Legközelebb az lesz, hogy töltsek fel a számlájára ***moderálva***, és cserébe gondolhatok rá egy félórát (de azt is csak gumiban) ."
Szerintem a ***moderálva***génybevételére a ***moderálva***után az esély kevesebb, mint megnyerni a lottó ötöst!
Egyszer megteszem de csak neked!!!
Nos, akkor mutass példát: regisztrálj hirdetőként, tölts ki minden adatot és tegyél fel magadról pár képet! Természetesen arccal. A hirdetés szövegében pedig ha akarod egyértelműsítheted hogy nem hirdető hanem látogató vagy, és csak a lányok iránti tiszteletből folyamodtál ehhez a módszerhez.
Azért érdekes tárgyalás lesz a bíróságon!
-Akkor Tisztelt X Y Úr!Mesélje el mi történt!
-Hát az úgy volt,hogy otthon az asszonynak fájt a feje és gondoltam akkor más nő után nézek ma este.
-Folytassa kérem!
-Tiltakozom!-mondja Gyula ügyvédje.
-Elutasítom!-válaszlja a Bíró.
-Hát...izé..Szóval!Az volt,hogy kért egy Mátyás királyos papirt cserébe.Aztán elmentem fürödni,miközben a vénasszony managgere kijött a másik szobából és a nadrágzsebemet kiüritette.Ekkor még nem vettem észre.Gyula hozzámvágott egy óvszert,hogy húzzam fel magamnak.Utána 10percig úgy fogta,mint a cigarettát szokás.Közben kicsit húzgálta rajta a bőrt.Majd közölte,hogy lejárt a ....moderálva...(gondoltam beírom már én,hogy moderálva.Megkimélve ezzel a moderátorokat.)Szóval közölte,hogy moderálva és moderálva,hogy moderálva!!!
-És ezután mi történt?-kérdi a Bíró.
-Hát én mondtam neki,hogy adja vissza a moderálvát,mert ez igy nem ér!Nem ezért moderáltam oda neki a Mátyás királyos moderálvát!Erre kijött a szobából a két nagy kan moderálva!Bocsánat!Két roma férfi meg egy kb 60éves idős hölgy meg a hátuk mögött morgott egy spicc bull kutya vagy mi a rák!És azt mondták,hogy el lehet húzni kis népművészeti agyagedény(köcsög magyar és roma nyelven)csak ki ne moderálják!
A lényeg viszont,hogy ekkor már nagyon fog pirulni az arcbőröd!Ugyanis börtönre valakit nem a rendőrségen itélnek,hanem a bíróságon.
Szia Kaller00!
Voltál e már a Miskolci lányokon hirdető Dettynél, érdekelne, telefonban meggyőző, csak nem szeretnék belefutni semmi rosszba. Jöhet e-mail-re is: ***moderálva***
Előre is kössz
Igen mert??Sztem meg ha hirdetsz mint a Pestiek korrektek és látod ki is valójában...én tuti nem engedném ezeket a lefestett fejeket...
Szia.Igen..én mindenben minent vállalok ...nem bújok állarc mögé...tudod másabb az mikor látod valaki arcát és tudod ki fog várni stb.....nem pedig kamus hirdetők....
aliglátszik!
Módosítom az előbbi hozzászólásom.Te kívántál sok sikert,nem fustos.
Köszi szépen!Megteszek minden tőlem telhetőt!
fustos!
Nem jól látod sajnos,igenis meg lehet őket vádolni.Sőt,most is meg lehetne,de ezért csak csekély büntetést kapnának.Minél több a sértett,a károsult,annál nagyobb büntetést fognak kapni.Lehet bárki a nyh-i gazdasági üzleti életből,ha jelentkezik mint sértett,az soha nem derülhet ki,ha az adatait zártkörűen kezelik!Erre törvény van.Egyébként van ilyen is,a sértettek között!Teljes anonimitást élvez!Nem kicsi összeggel húzhatták le.Hiába vannak szemtanuk,stb. kényszeríteni senkit nem lehet,hogy tanuskodjon.A tettenérés pedig már megtörtént NATASKÁNÁL.Őt is csőbe lehetett húzni!Szerencsére...De még több sértettre lenne szükségünk!Sok sértett nagy büntetés,kevés sértett,kicsi büntetés.
Kedves JÁZMIN 19!Sajnálom,de konkrét nevet és telefonszámot nem írhatok ide,címet meg pláne!Úgyis kimoderálnák.Akinek nem inge....Plusz,tudja azt minden érintett,hogy kiről van szó,amikor NATASÁT,JÁZMINT,vagy GYULÁT írunk.De szerepel ő tudomásom szerint még jó pár név alatt!Sajnos!
Azért kösz a bíztatást fustos!Én nem adom fel,nem nyugszom,míg ezek a helyükre nem kerülnek!!!
Bye-bye!
Sziasztok!
Nataliáról, Tináról és Erikáról szeretnék infót, milyen tapasztalaitok vannak róluk? Képek megbízhatóak?
Előre is köszi.
hmm...én 2 órát voltam nála... kiemelkedő ***moderálva***nyújt... poton ***moderálva***!
ugy dugnálak