Sziasztok!
Régebben hirdetett egy lány Izisz és Dézi néven Zalaegerszegen. Tud róla valaki valamit (telszám, stb.)?
Kösz!
Sziasztok!
Régebben hirdetett egy lány Izisz és Dézi néven Zalaegerszegen. Tud róla valaki valamit (telszám, stb.)?
Kösz!
A Playboy nyusziról és a formás cickóról beazonosítva én még akkor jártam nála, amikor a ***moderálva***
Akkor teljesen rendben volt minden, nem volt csalódás a látogatásom, de annyira nem fogott meg hogy visszajáró legyek.
Ettől függetlenül szerintem OK!
Pontosan.-meg is lepődtem:-))
Nelli(19) hirdetését és kedvencek bejelölését "örökölte", de ez már nem az a kategória mint Nelli volt....
Füstös,neked nem mindegy mivan kiírva a kapucsengőre!Az a lényeg hogy nincs lehúzás meg stb.
Nem az esetem a csajszi,de lehet,hogy fogják keresni azok,akik szeretik a teltebb nőket.Ha megnézzük,még csak 19 éves.Akkor már inkább 19,mint 30egynéhány....
Biztos,hogy valakitől örökölte a hirdetést,mert még nem láttam tegnap.
Jó estét urak, hölgyek!
A csinike nevü szol.-ról tudtok valamit? Érdemes foglalkozni vele?
Sokkal rosszabb, amikor a hirdetést adják el. Pl. egy jó csaj be van jelölve a kedvencek közé eltűnik, majd egy másik jelenik meg azadott hrdetésen. Kíváncsi vagyok hány embernek a kedvence valójában a Bony nevű kismalac, akinek a mérlege is kiakad 58 kg-nál, mert a fényképek alapján inkább 78.
Hali! Olyan fiatal hlgyet keresek aki hazhoz jonne es eltoltene velem egy kellemes estet gyorben! Fiatal srac lennek 25 eves vagyok! Esetleg vacsora vagy barmire nyitott vagyok! Email cimemre irjatok akar fiuk is adhatnak tippeket! elore is koszonom szepen
hali! Olyan fiatal lanyt keresnek gyor es kornyekerol aki eltoltene velem egy kellemes estet es HAZHOZ jonne gyorben! Akar ottalvasrol is lehetne szo! Email cimemre varom a jelentkezo holgyeket!
Nem értem, hogy miért váltogatnak neveket a lányok.
Ezzel megtévesztenek minket, mint kedves "vásárlókat".
De így biztosan nem megyek oda...
Én nemtudom mit hodjek el Roxánáról van aki jó s, van aki rosszat ír meg hasonlók! Könyörgöm valaki egy normális beszámolót írhatna aki valóban járt már nála!!
Sziasztok ! Ha valakit érdekel Szalai Vivien két könyve , az hívjon .
Lehet marketing fogás,hogy vendégeket húzgáljanak be...
Helló!
Valóban eredeti, és van benne igazság, de azért ez a mentalitás nem az igazi. Ilyen alapon a drog ellen sem kell küzdeni, minek úgyis jobb ügyvédeik vannak a kartelleknek, Bellusconit se kell bíróság elé vinni akár adócsalásért, minek úgyis megússza stb.stb.
És innen már csak egy lépés, hogy akkor egy bizonyos összeg alatti lopás nem is bűncselekmény, hát szegény Gyula (ahogy ti nevezitek, én nem ismerem szerencsére és nem is óhajtom megismerni) nem tud másképp megélni, hát inkább hagyjuk, és verjen még át csomó embert, mi közünk hozzá.
Szerintem...Eddig barna hajjal talán Jessika baba néven futott én még nem tudtam elérni sose veszi fel a tel.
Az is lehet hogy palikat keres hihetetlen de lehet valaki bedől ennek, már én is írtam Lilla nevezetű leányzónak hasonló válasz!!!!! Kétlem hogy sokan továbbléptek de ha mégis írjon nekünk!!!
Igazad van kispasi. Én mondjuk előtte mindig felhívom őket és egyeztetek időpontot.........
Bár így is futottam már lukra..... :(
Lina női szemmel is szép csaj.
Üdv!
A miskolci hirdetők között is felleltem egyet,aki debrecenben rugta.Vanessa/25/.