Szeva Marshall!
Annaácskához volt szerencsém Camilla biztos nem ua. ***moderálva*** méretfüggetlen popó, időpont egyeztetés aznap majd indulás előtt helyszínen teló kinyom 3-szor, utánna mannager vette fel "anyád" nem ajánlott!
Szeva Marshall!
Annaácskához volt szerencsém Camilla biztos nem ua. ***moderálva*** méretfüggetlen popó, időpont egyeztetés aznap majd indulás előtt helyszínen teló kinyom 3-szor, utánna mannager vette fel "anyád" nem ajánlott!
Kedves Makktarsak!!En meglatogattam nyirregyen az Aliz 19nevezetu csajt !nagyon baratsagos ,eszmeletlen szexy es szep !nagyon nagy elmenyben volt reszem !mindenkinek csak ajanlani tudom !a kepeken tenyleg o van !gondoltam le irom a velemenyemet !Ott a csaj !!!!!!!!!cscs
Fütyülős · Őstag · Áve!
Tényleg nagy a pangás beszámolók terén, de az üzlet is pang? PANG AZ ÜZLET LÁNYOK?
Nem tudom, mert most lettem ismét single, úgyhogy mennék vadászni.
De egy kicsit elbizonytalanodtam, mert akit korábban megakartam látogatni megtettem, és kicsit gondban vagyok az új kihívásokkal!
Amúgy mit moderáltak ki nem kis számban? Nevek? Csúnyaságok? Címek? Személyeskedés, vagy mi? Rengeteg a modis hsz.
Szóval a zsánerem még mindíg a fiatal, vékony, sexcentrikus kis fruska. De nem a manager függő színésznő érdekel, hanem inkább az önálló gondolatokra is képes kis kacér! A kis masszőr lány kár hogy csak a bizonyítványát "rakja" ki.
Nála szívesen eltöltenék egy órácskát!!! :)
Volt a részemre idálisnak mondható partnerben részem itt debrőben, de nem vagyok az a visszajáró típus, de lehet hogy ezúttal kivételt teszek. Na nemsoká beszámoló! Addig is kellemes magömlést elvtársak!
Üdv: A fütyölős!
Én is bele futottam ebbe a Gyulába!1 hét alatt ez már a harmadik neve volt Lívia,Szabrina és most éppen Natasa néven hirdet!Elmesélem a történetet!Hétvégén Győrből érkeztem városotokba és kinéztem magamnak még hét közben egy Verena nevezetű hölgyeményt!Lebeszéltünk mindent telefonon mondta hogy vár szeretettel csak mire oda mentem a megadott címre nem vette fel a telefont.Pont az ilyen esetek miatt viszek mindíg magammal több nevet.Sajnos pont belefutottam a pitbullos csajba,képeken nem látszi hogy dzsukszi!Telefonban nagyon kedves volt és az***moderálva***!Kedvesen beinvitált.Szexi fehérneműt kértem tőle harisnyát,a telefonban azt mondta még hogy van,mire felértem nagy mentegetőzés közepette hát még sincs,na ott kellett volna már sarkon fordulnom csak ugye mindegy alapon ha már itt vagyok maradok.Megyek répát mosni hallom hogy vakog a kutya,kérdeztem is hogy ez mi,van kutyád?Feleli ja egy pittbull,na mondom fasza!Akkor rátérünk az akcióra gumiban szopik csak ami higiénia szempontjából nem is rossz.Azt mondja felállítja és akkor úgy kapja be keményen el kezdte cibálni a brét mondtam neki egy 5 perc után most már kapd be légyszi.Ő nem csak akkor ha kő kemény.Mondom neki de így nem lesz az kapd már be és ezt kértem 5X és utána meguntam.Lerántottam a gumit felöltöztem és tipli,***moderálva***!Fél órára mentem és közölte velem hogy amint belépek az ajtón onnan kezdődik az idő,szánalmas***moderálva***!Végül felhívtam Lénát fogadott,és nagyon jól éreztem magam,igazi anyukás érzésben volt részem,valódi képek nagyon ***moderálva*** nekem alkatilag megfelelt és nagyon jót spricceltem a végén!Remélem el tudjátok zavarni ezt a ***moderálva***a városból!Csak óvatosan vadász társaim!
Kedves Langula ! en csak az en velemenyemet irnam le neked !en nem reg voltam az Aliz nevezetu leanyzonal es naluk semmi lehuzas semmi ilyen nincs! en elbeszelgettem Alizzal es a Netti leanyzot ossze keverik egy Nitta nevezetu leanyzoval! Mert a Netti es a Nitta nev kozott van 1kis kulombseg !!! Beleptem az Aliz nevezetu leanyzonal,nagyon baratsagosan fogadott es kis mosolygos ! tenyleg erdemes neglatogatni oket! Itt 1valaki kitalal valamit es sajnos ez megy tovabb ! sajnalom ha nem bizonyodtok meg ti magatok ! En nem hallgatok a pletykara szeretek en sajat magam meggyozodni arrol h tenylegesen mi is folyik !es orultem h elmentem ! mert isteni elmenyben volt reszem az Aliz leanyzoval es egyaltalan nem bantam meg! ajanlanam mindenkinek! Itt tenyleg nincs mitol tartanunk ! cscs
Sziasztok Makktársak! Főiskolás Adriról tud Vki,vmi infót?
Nórika számát és e-mail címét az itteni oldalon a Nyíregyházi hirdetőknél az apróhirdetések között megtalálhatjátok. Ide felesleges beírni, mert úgyis kimoderálják.
Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Egy aprócska megjegyzés és ennyi: akinek nem inge nem veszi magára...én kollektíven írtam azoknak a hölgyeknek akik nem csak masszázst adnak,ez alatt nem a xy levezetést értettem feltétlen...de itt 2-3 hölgy úgy vélte hogy neki szólt és meg kell védenie a világot...hát ebben lehet valami nem?hmm..Talán idelye már félretenni ezt a témát...lassan megfakul...szép napot mindenkinek,és ne stresszeljetek mert megárt a bőrnek is többek közt.Én mindenkitől elnézést kérek akit megbántottam esetleg....de az élet megy tovább...sziasztok :)
Üdv Mindenkinek !
Sajnos a fantasztikusan kedves és erotikus "Annácska" eltűnt nem lehet hogy Ő tért vissza "Camilla" személyében ? Volt-e már nála valaki vagy olyan aki Annácskánál is volt és Camillánál is járt ?
Köszönettel venném.
Csüssz
Gyula egy nemzetiségi menedzser, aki rendszerint ***moderálva*** (hamis képek) és a lehető legváltozatosabb módszerekkel húznak le.
Huncutka (25)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Szia megprobáltam mégegyszer remélem most sikerült :)
Szia Daisy, Hatas,
sem Nórika száma, sem Daisy infó levele nem jött meg. Lehet, hogy a rendszerben van a probléma? Megpróbálnád mégegyszer?***moderálva***
csaó minden bajtársnak!
sürgősen érdeklődnék két csaj felől,hogy mit tudtok róluk! Netti és Aliz? kettőjük közül lehet valamelyik Gyula? csak mert a Netti neve szerepel a fórumban,hogy esetleg ő Gyula. azért érdekel,mivel eggyütt lakik ez a két csaj. és ha az egyik gebaszos,akkor a másik is felejtős. :)egyébként mi ez a Gyula nevezetű história? olvasgattam erről a Gyusziról. ez csaj? vagy pasi vagy ki a franc? ki ez? mi ez? mit kell erről tudni? kérlek írjátok már meg légyszíves,hogy a Netti és az Alíz nevezetű lányokról mi a véleményetek,járt-e valaki nálluk,megbízhatók-e,élményeket és tapasztalatokat írjatok róluk! ajánljátok őket vagy sem? kik azok a lányok,akiket abszolút nem ajánlotok nevek szerint? köszi! csaó mindenkinek!
Már újra csak a "langyos víz" és piszkálódás van a fórumon, akkor írok egy rövid beszámolót...hátha más is kedvet kap hogy megossza a tapasztalatait!!!
Újra megjegyzem, hogy az általam leírtak az én szubjektív véleményem, közel sem biztos hogy ezzel más is egyetért!!!
Nemrég meglátogattam Sheherezádé-t (20) , mert már egy ideje "szemezgettem" a képeivel de még nem szántam rá magam a látogatásra. (egy kicsit teltebbnek találtam a képeken az általam kedveltnél, de azért folyamatosan piszkálta a fantáziámat a dolog....)
Aztán döntöttem, és a tettek mezejére léptem!
Rövid egyeztetést követően megkaptam a pontos címet, mely a víztorony környékén található meg, így a megközelítés és a parkolás könnyen megoldható.
A lakás panel épület, mely tiszta és rendezett, a fűrdőszoba a panelekhez képest kimondottan igényes. A szoba barátságosan van berendezve, és a kiegészítőkkel a mesés keletet idézi, úgy ahogyan azt
Sheherezádé a leírásban igéri.
A lány van a képeken, melyhez egy szép arc párosul. A teltebb lányokat kedvelők nem fognak csalódni, mert szerintem a valóságban még jobban néz ki mint a fotókon.Leginkább a sárga fürdőruhás képek
adják vissza a valóságot. (olyan nőiesen telt alkat, akin jó értelemben "van mit fogni")
Gyors zuhany után rátérve a látogatásom érdemi részére, Sheherezádé hamar ráhangolódott a "műsorra" és a p*nci hamar nedvesedett, látszott hogy sikosítóra nem lesz szükség.
A farncia kellemes volt, kezet szinte nem is használt és időnként mélytorkos elemeket is belevitt. Felkerült a védőeszköz, majd elkezdődött az action mely több pózban folytatódott. Közben apró
hangokkal jelezte, hogy jólesik neki is dolog. (szerintem őszinte volt, de ha nem akkor színésznő tehetség a drága) Jól "pakolható", nem húzódozik egyik pózban sem!
A végén még egy kicsit kellemes légkörben beszélgettünk, s bár túlléptem az egész időt nem siettetett. Nagyon kedves és korrekt lány, aki figyel a partnerére!!
***moderálva***
Részemről Ő is az ajánlott kategőriába tartozik!
humm · Kvázi-tag · Azt jól teszed , ha nem kockáztatsz. Keveset beszélnek róla, de a kankó, szifilisz és tsai vidáman eléldegélnek a szájüregben is, és persze terjednek is. Ezek ma már szerencsére gyógyíthatók, de egyrészt kib@szott kellemetlenek tudnak lenni, másrészt kezdenek megjelenni az antibiotikumokra rezisztens bacik. Ráadásul ha egy így összeszedett ajándékot hazaviszel az asszonynak, az a lebukás legrosszabb formája. Az ide írogató, bátran "kockáztató" menedzserek persze hogy mindenkinek ajánlgatják az nf-et,***moderálva***
No akkor, nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!
Jól szórakoztam. Köszönöm.
Én már rég nem, tudod, írtam, hogy nekem nem az életem 100 %-a ez az oldal, csak töredéke.
A barátaim, jó ismerőseim, akiket szeretek, akik szeretnek, most körülöttem vannak.
Itthon vagyok, értsük már meg.
Mert csak. XD
Érted te. Mindent értesz. :)
Nem, jól látod. Szegény nem tud aludni, míg élek.
Sokáig nem fog. :)