Most akkor volt jessika vagy nem .... Aktivia valaki hazudik.... !
Most akkor volt jessika vagy nem .... Aktivia valaki hazudik.... !
Ezek szerint más is ezt gondolja.
NOCSAK....KANIZSÁN IS JÁRTÁL MI KÖZBEN NÁLAM VOLTÁL,ÁLLITÓLAG...MINDKÉT KOMMENTED EGY IDÖBEN IRTAD...MI VAGY TE?SZUPERMAN??????????,
ÉRDEKES..:):):)
nocsak budmill!!!
most néztem te valoban ennyire ügyes lennél hogy ma nálamis voltál ..... állitolag ami persze hazugság!!!
és még nagykanizsán is jártál egy hölgynél!!:))
és mindezt ma megjártad:))))
hát tudod....
nevetséges vagy életem!!:)
igy továbbb!!
hisz szponzorálnod kell a kanizsai hölgyet
de legalább másokat haggyj ki a hazugságaidbol!!
elöreis köszi!!!!!!
Kedves Budmil!
Nem tudom ki vagy,ugyanis ma nem voltam itthon...Ugyhogy nem értem mire jo ez?
Talán a nöidnek,vagy Te magadnak nem megy az üzlet?Nem tudommiért irtad ezt a kommentet,de az
biztos hogy vmi célod volt ezzel!:)Aki járt már nálam az tudja milyen vagyok,és ez nekem elég!
Nem tudom ki az az Alex,de nem is érdekel!Elég baj az,hogy ilyen aljas modon akarsz befeketiteni!
Azért köszi!:)Bella
Nekem annyi jött le az egészből hogy az aktívka nem ***moderálva*** csapatában játszik,de ez talán nem is olyan nagy baj :)
Volt egy kamu pozitív és egy kamu ellenbeszámoló, most 1:1 az állás, én már csak magamnak hiszek. Ahhoz persze előbb el is kellene mennem a leányzóhoz, de hát sajna már hónap közepe van, úgyhogy részemről egy pár hétig felejtős. Addig is figyeljük a meccset :)
szisztok ma voltam kittykénél mindenkinek csaj ajánlani tudom keves aranyos volt velem szemben a franciája jo volt nagyon a szexben kiválo én megvagyok elégedve vele biztos h még meglátogatom a napokban látogasatok el ti is ha akartok magatoknak pár szenvedéjes orát sziasztok
Sziasztok ma jártam Bellánál ,hogy Alex a ***moderálva***vagy sem nem tudom de tiltakozok a hozzá szolása elen. Várt a megbeszélt időpontban lekezelő és mogorva viselkedése volt velem szemben ,gondoltam hátha megváltozik idő kőzben ezért maradtam bárcsak ne tettem volna mert a végére megjelent a csaj ***moderálva***és nem volt egy szép látvány se ő se a csaj ezért én azt mondom ne menyetek hozzá aki jot akar magának mert lehuzos k............... . sziasztok
Tisztelt Hirdetőnk!
Kérjük, hogy ne az internetről össze vadászott képeket töltsön fel, hanem a valóságnak megfelelő fotókkal hirdessen
Tisztelt Szerkesztőség!
Próbáltam feladni klub hirdetést, de elutasították,m in változtassak?
Köszönöm
"Hirdető".....nem hiába Őstag már a Gróf Úr........:D
van egy új lány a városban: Reni. Valaki valamit róla?
Máshol már biztos megfordult, profinak tűnik......
Heló mindenkinek Regina és Alexa újra rendelnek régn Edina néven dolgozot a képeken ők vanak de nagyon mogorvák ,azt várják ninél hamarab végez és menj.Mint egy fadarab al lene az ember elenben Bia odadó kedves nem nézi az időt ajálom mindenkinek továbi szép napot.
Én már korábban írtam róla, és szerintem is jó a lány!
Tervezem hogy újra meglátogatom.
Ha visszaolvasod a hozzászólásomat, akkor láthatod hogy alapjában nem volt roszz véleményem a lányról.
Csak ez a két "támogató" comment rontott sokat a helyzeten.
Sziasztok!
Ennyi nekem pont elég volt a kedves Aktíviáról.
Kérdésem tárgytalan, biztosan nem fogom meglátogatni!
Most a hírdetőket nézegetve azon gondolkozok, hogy Melinda vajon miért fogja(tartja) mindegyik fényképen a melleit?
Nem nagyon írtatok, ezért mentem az orrom **** után: Hanna. Hűha! Nagyon rendben van testileg, mozgásilag és még szellemileg is.
--- a távolról jött turista ---
De jó kis téma akadt! Mindjárt harapott is rá az "Ősmagyar" turull, (Bocs! Tulok!), és meg is lepte a helyet egy ál-off kamuflázs látogatással.
De a nyelvtan órákról való hiányzás nem csak az "aktivka"-pártiak közös jellemvonása, hanem a "színezőke" idegenlégiósé is.
Mulassatok jókat, Nagy Urak!
Fustos, Hexe élt, él, és élni fog.
Vasárnapra szülinapi partit rendezek, téged is várlak, Gróf úrral együtt. :)