Lehet nincs képe hozzá:-)))
Lehet nincs képe hozzá:-)))
Anikó sem a saját képvel hirdet...
Persze Mona..láttam.
Csak én is leírtam ezzel kapcsolatban a véleményemet:)
igen olvastam valahol!!!
Viszont ha tovább olvasod akkor láthatod,hogy mit reagáltam a többieknek!!!!
Kedves Mona!
Gondolom ezeket az"okosságokat"olvastad valahol,és nem magadtól találtad ki:)
Az utsó két bekezdésre reagálnék ha megengeded.
Igen,ez a hölgy munkája,de ha kellemes,figyelmes a partner...akkor miért ne élvezhetné az együttlétet?
Hülye lenne ha nem tenné...tudod..kellemest a hasznossal:)
Nem szólva arról,hogy a partnerek többsége igenisodafigyel a szolgáltatóra,és szeretne neki örömöt okozni,mert ezáltal neki is jobb lesz az együttlét.
Ne legyen úriember,és igenis adja a hölgy kezébe a pénzt:)
Sajnos volt már szerencsém átverésben a partner részéről...és gondolom nem csak én vagyok ezzel így.
Ebben a mai átverős világban ne kényeskedjünk...igenis kérjük kezünkbe a pénzt...
Van ilyen higgyétek el ,hogy van:))
Egyetértek!:)
Igazad van és így lenne jó ha valaki ezt csinálja,hogy élvezze amit csinál ne csak a pénzt nézze!!!
Legalábbis szereintem!!!
Igazad va!!!
Tudod akinek nem inge ne vegye magára!!!!
Na ez a pénz kézbeadásos dolog nekem is új. Mindíg tanul valamit az ember. Viszont ha a többi pontot is nézem akkor ezek szerint én nem vagyok úriember, mert szeretném hogy a másik fél is élvezze valamennyire a dolgot? Mert az nem jelenti azt(legalábbis nálam) hogy feltétlenül el is várom hogy élvezze. Nyilván a többség igyekszik a munkáját elkülöníteni a magánéletétől, de olyan nagy tragédia lenne ha néha néha élvezi is az adott szolgáltató amit csinál? Vagy csak én vagyok ennyire naív?
Üdv!
Az még hagyján,hogy lecsalunk pár kilócskát,de sokat sántít a gyártási évszám is!
Túl sok itt a kasztnicserés példány!!!
Hülyeségeket beszélek. Nem Anett(24), hanem Niky(24). Korán van még...
Hirdet ezen az oldalon bárki is a valós súlyát megadva?
Anett(24)-nél voltam legutóbb és szerintem a feltüntetett 53 elég messze áll a valóságtól. Ettől függetlenül, ha valaki szereti a "nagy"lányokat csak ajánlani tudom. A kecó rendben van, a szoba nagyon hangulatos. Attól függetlenül, hogy én a filigránabb lánykák rajongója vagyok csak ajánlani tudom. A franciája jó, a puncija finom szűk és még beszélgetni is lehet vele.
Még régebben voltam két lánynál, akik a ***moderálva*** vannak (Petra és Izabella) és hát szintúgy nem azt kaptam amire számítottam.
Vannak Debrecenben vékony fehér/valóban szolis csajok? Kit ajánlanátok ebben a kategóriában?
Csak egy csöppet kellene tájékozódni és akkor nem érne senkit ilyen kellemetlenség! A szombathelyi topikban, ezen az oldalon és egy másik fórumos oldalon többször is megemlékeztek a hölgyről, nem éppen pozitívan!
Szevasztok, beugrottam egy percre, jók a hsz-ok, ÉÉÉS imádok illemet tanúni, MONA levele sztem nagyon rendben van. Mongyuk erősen feltételezi a korrekt szolgáltatót... és itt jön be ilko válasz-szabájainak jogosulcsága, mer lássuk be elég soxor igaza van. Naamialényeg, hogy meglehet próbálni a Mona-f. etikett szerint indítani, aztán elválik mi lesz a reakció és lehet módosítani. Deazéreggyetnemtuttam: zsét kézbe tenni tilos...? értem én, hogy általában menő körökben nempénzezünk, deazéreztjótunni. Ti tuttátok? Egy jó, becsületes és lelkiismeretes pap holtáig tanul :))))
Szia Leó.
Talán nézz körül találsz biztos párat.... csak fel kell őket hívni! Ehhez meg bátorságon kívül más is kell!!! :-)
Szia!
Sajnos Lizzy már este nem volt bekapcsolva, Dórival találkozót nem tudtam megbeszélni én sem letette. Hát van ilyen, csak akkor nem tudom miért hirdet. Persze mindenkinek jogában áll visszalépni is de akkor legalább lenne benne annyi hogy ezt ki is mondja. Elsorol mindent aztán lesteszi és utána kinyomja.... nem értem a nőket.... :-)
Úgy, hogy a képe alatt, van lehetőség elküldeni a szerkesztőség felé, de itt már megcsinálták ezt, és mégis valahogy humbukolt képgaranciát! Tehát, volt már kétes hirdető, de ez van.
Aha. Így már értem.
Nem lehet ezeket a lányokat valahogy megjelöltetni?
Hogy kerül egy lányra a kétes hírdető felirat?
Szia Lusy!
Jó volt veled, valóságosak a fotóid, és valóban vonzó szexi lány vagy, de ezt a fertőtlenítéses dolgot elhagyhatnád.
Amit használsz az metil alkohol származék, és szigorúan külső fertőtlenítésre van. Szájba kerülve mérgezést is okozhat.
Voltam már pár lánynál, de még senki nem ügyelt ennyire a biztonságra.