Mesélj, hadd tanuljak!
Veszprémben volt egy nagy darab orosz masszőrnő, lábbal padló taposta a vendégeket, féltek először tőle, de állítólag valami spéci masszázs, nem érezték a súlyát.
Mesélj, hadd tanuljak!
Veszprémben volt egy nagy darab orosz masszőrnő, lábbal padló taposta a vendégeket, féltek először tőle, de állítólag valami spéci masszázs, nem érezték a súlyát.
Arra mi újság? Itt egy csomó részeg a városban, így ünneplik március 15-öt.
Pálinkás bódék, boros, meg kacatosok tömege, és tömeg, bemész, visznek magukkal. :)
:)
Nem vicc, van másik, de ha még valaki ezt is összetöri, az erkélyen dobjuk ki!! A faszit. :)
Tényleg majdnem összetörte, ez favázas, de stabil (még).
Szia, ha nem vetted volna észre, van már másik masszázságy.
De sose tudni, meddig, kedd délelőtt b@sztam ki egy keménynek látszó felfújt izom csávót, rávágta a seggét izomból.
A tortára nem muszáj számot tenned, amúgy köszönöm előre is. :)
Felemás cipőben gyere h felismerjelek!
sziasztok volt már vki Stellánál?
Van esetleg vélemény_?
Sziasztok, muszájj beleszólnom, mert rossz vágányra álltatotk srácok!
Aktívia valóban Jessika, és első kézből mondom, hogy nagyon rendben van a csaj. Amikor voltam nála, kedves, beszédes volt, aktív volt, mi kell még? Arcra kedves, alakra mint a képen, ijjen fiatalon duzzadó karcsú de feszülő mellű bombázót nem találtok, úgyhogy NEMKÉNE elrisztani!!! Mennyetek egy tesztkört, utána írjatok, hé! Ja, és ***moderálva***sem volt nála (ok egy 20 kilós öregasszony húzta meg magát a konyhában, ha ez ***moderálva***, akkor visszavonom), az ***moderálva***absz. rendben voltak, és azér írok, mer hetek óta keresem mint Jessikát, most nagyvégre előkerült, el ne vesszen, mert címlapcsaj, ha mondom! A sok levitézlett pesti 30-as ribi után meg a rengeteg ***moderálva*** után inagyon ritkán találtok ilyet. Akinek van vér a puccájában járjon utána. Ok, más kérdés, hogy benyomott egy önreklámot, és ez szarul jött le, nahát, 18 évesen nem éppen overeducated (Füttyösnek, hogy ércse :) : nem sokdiplomás :))) kitérdekel, vazze, haggyátok má, fórumozni akartok vele, vagy kikapcsolódni?!?! Megjegyzem, egy hasonló kutya jó csaj volt a városban: Viola, de valamiért elment. Jóvammá, a többilány nehogy megsértődjön, dicsértem már mást is, de most konkrétan erről a csajról volt szó, punktum.
Aktívia üzenem: ne szarj be, tedd vissza a hirdetésed, a negatív reklám is REKLÁM, meglátod, jönni fognak, csak ne írj többet a fórumba. Hajrá!
És Nektek is hajrá srácok, alig van néhány IGAZÁN jó test, vigyázzunk már rájuk, nna.
Nacsá.
U.i. Gerófnak: asszem tökigazad van a Pestről kikopó felsőbb ***moderálva***csajoktról, pl. Lola vagy Virág 34. Jó csajok, jó csajok, de nehéz szabadulni attól az érzéstől, hogy "használtautóval" visznek furikázni... Uezek a csajok 10 évvel fiatalabb korukban. ammá lenne valami!
Szia teodor!
bizzhatsz abban ha eljössz hogy nem kell még máshováis menned!!
igen valoban érdekes történet...ki akadtam mikor olvastam...
csak azt nem értem hogy a visszajárosaim közül még nem vette 1 sem észre hogy nekem állitolag ***moderálva***is van Budmill szerint!!:)
és én arogáns?!
hála isten mindegyik vendégem mosolyogva távozik és azotais,visszajárnak...
ha arogáns lenék és lekezelö senki nem jönne vissza de mindez miért is lenne nekem jo??
a saját ***moderálva***rontanám...
de csak nyugodtan irjon amit akar...addigsem unatkozik!!
ha lenne kedved jönni szeretettel várlak!
Sziasztok Regiröl vagy Dorkárol tudtok valamit mondani? milyenek, érdemes velük foglalkozni?
Az infokat előre is köszönöm.
Jó rendben nem bánom!!
Már el is tünt?aktívia potter?:-))
Szano ról ki mut tud mondani? (ár mit vállal ő van e a képen stb stb)
sziasztok!
Győrben vannak transzvesztita ***moderálva***?
sziasztok!
Sopronban vannak transzvesztita ***moderálva***?
Sziasztok!
Nem újkeletű probléma Bia amiről írsz.
Nagyon sok szó volt már erről itt is,és más fórumon is.
Az ilyen emberek egyszerűen ezzel szórakoznak.(biztos nem találnak jobb szórakozási módot)
Lefoglalják az időpontot,és nem mennek el.
Újabban még azt is megteszik egyes szórakozni vágyó emberkék,hogy visszaszólnak az adott időpontban,hogy "bocsi késni fogok 10-15 percet",és mégsem jönnek el.
Vagyis még több időt vesztegetünk el olyan emberekre akikre nem kéne.
Nagyon sok lány pont az ilyen emberek miatt csak számkijelzésű telefont fogad.
Ez is egy védekezési mód az ilyen emberekkel szemben,mert tiltólistára lehet tenni.
Viszont ezzel meg a normális vendégek vannak büntetve,akik nem szeretnének felfedni a számukat.
Tőlünk korrektséget,és megbízhatóságot várnak el a partnerek...jó lenne ha ez oda-vissza alapon működne.
A legtöbb partner esetében nincs is ezzel probléma...csak néhány ember miatt mi is egyre bizalmatlanabbá válunk.
Akinek nem inge,ne vegye magára...de akinek inge,az igenis kezdjen öltözködni:)
Bármennyire is szépen és kedvesen kéred Bia,mindig is lesznek olyan emberek akiknek ez lesz a legfőbb szórakozási módjuk.
Szia rico!Van igazság abban amit írsz, de nem teljes mértékben még ha annak is tűnik nem magyarázkodom mert nincs miért, a bunko volt barátom az aki látogatóként hozzászolt az én nicknevemmel, úgyhagytam a gébemet és írt az a szemétláda segfej ennyit erről,dobálozásodrol meg csak annyit mert már nagyon elegem van ebből a gyulázásbol tényleg kivagyok tőle, de gondolkodj logikusan ha bármi probléma lenne velem és közöm lenne ehhez a gyula féléhez szerintem komoly vízhangja lenne itt a fórumon nem? Drága rico jolenne és kérlek ne találj be ilyen baromsággal légyszives ok? Amugy meg szerintem már rég összekellett volna fogni nektek férfiaknak és ellátni a baját ennek a gyulácskának!!!De a legegyszerübb módja annak hogy meggyőzödj arról hogy én ki vagyok jelentkezz be és látogass meg, szerintem ez a legegyszerübb módja annak hogy megnyugtassalak kedves rico!!! Na puszi mindenkinek és többek közt neked rico! Sziasztok jó éjt mindenkinek
Mit mosolyogsz semmi roszindulat csak érdekellne?
Hexe ezt nem értem légyszi kicsit bövebben köszike!!!!!
sziasztok!nem tudom én eddig nem voltam nagy forumozó de most igencsak kikívánkozik belőlem néhány mondat !nem tudom mire jó embereknek ***moderálva*** és idöt mondani "10 perc mulva ott vagyok , 15 perc mulva ott vagyok"és nem jönnnek !nekem mint ***moderálva***az idö beosztás fontos ahhoz hogy aki valóban szeretne jönni azt tudjam fogadni!ellenben az olyanok miatt akik igérik és nem jönnek el másokat lemondok!mindegy megkérem a tisztelt vendégeket ha nem akarnak jönni nem kell ***moderálva***én azt is elhiszem hogy sok olyan is van hogy közbe jön valami de a komoly emberek visszaszolnak bocs de közbe jött valami!én ezt csak azért irom mert azokat nem tudom igy fogadni akik valóban jönni szeretnének!a vendég sem örülne ha idöpontra jönne és én nem fogadnám vagy ha már ott van nem venném fel a telefont!kérek mindenkitől elnézést ezért a szónoklatért de ez igy nem fair !!!!!!!!!!!!!!!!szép estét BIA NONSTOP
Kedves Bella érdekes egy történet. Raktál már ide ki arcfotós képet,de nem vagy olyan csúnya Nagykanizsáig kelljen menni egy másik hölgy után. Remélem 1X eljutok hozzád és nem kell utána kanizsáig mennem. :D