Azért aki nagyon akar bármilyen beírásba bele tud kötni.
Azért aki nagyon akar bármilyen beírásba bele tud kötni.
Ja! Azt elfelejtettem hozzáfűzni; kinek nem inge, ne öltözködjék! :))))
Szia Kedves!
"Én csak egy dolgot mondanék; az törjön pálcát más felett, aki még nem követett el hibát az életében!"
Pontosan, a többiekből (is) az váltotta ki azokat a dolgokat, amiket kiváltott, hogy ennek a mondatnak mindenkire érvényesnek kéne lennie, nem? Mert az nem megy, hogy mondjuk te folyamatosan pálcát törsz mások felett, de közben azt figyelmen kívül hagyod, hogy te magad milyen is vagy...
Üdv harcosok Alíz agy Írisz ? Tapasztalatok? köszi
köszönet annak a***moderálva***AKI MEG IGÉRTE HOGY JÖN ÉS VISSZA SZÓL HA NEM TUD: DE NEM HISZEM HOGY JÁRT OVODÁBA TELEFONSZÁMA 0620-590-***moderálva*** EZZEL NE FOGLALKOZZON SENKI? MERT NINCS NEKI MIVEL JÁTSZAN
köszönet annak a ***moderálva*** AKI MEG IGÉRTE HOGY JÖN ÉS VISSZA SZÓL HA NEM TUD: DE NEM HISZEM HOGY JÁRT OVODÁBA TELEFONSZÁMA 0620-590***moderálva*** EZZEL NE FOGLALKOZZON SENKI? MERT NINCS NEKI MIVEL JÁTSZAN
Sajnos,lenézik a 70 kilót!-pedig nem szabadna.
Annó bulizos koromba ütöttem le 110kg-os,meg kevesebbet is,de kaptam is,sokszor tőlem kissebbektől olyat,hogy nem kértem a másodikat.Ugyan már....
Viszont a legtöbb helyen van felvigyázó,vagyis én tapasztaltam.Tartani tőlük csak akkor kell,ha nem tartod be a szabályokat.Mondjuk ez oda -vissza kellene hogy működjön,de mindig,vagy talán a legtöbbször a ***moderálva***vendégek látják kárát.Ilyenkor vagy itt teszi közzé a sérelmét és valószínű nem megy többet arra a helyre.
Szóval pro-kontra nem dugok gumi nélkül,ha nincs rá mód.Viszont az kimondottan helytelen,hogy egyes ***moderálva***hajlandóak óvszer nélkül szolgáltatni,valamennyi plusz ***moderálva***.Szánalmas,ha ennyire nem tartja fontosnak egészségét.
Ez már inkább az állatvilágra emlékeztet!
Egy kis vérszag és jönnek a hiénák. Csak ők a fennmaradásukért teszik, míg itt sokan kedvtelésből.
Én csak egy dolgot mondanék; az törjön pálcát más felett, aki még nem követett el hibát az életében!
Tiszta dél ameriaki szappanopera ami itt megy, épp csak a nevek mások.....
Hidd el hogy nekem teljesen mindegy hogy elhiszed vagy nem .Ez igy történt 8 honappal ezelőtt. A 70kg csak annyit hogy nézz meg egy két ketrec harcost ésmás lessz a véleményed!
Kedves gyöngyszem
Saját és férfi társaim nevében is köszönöm az infókat. :D
Nagyon hasznos, hogy össze szedted és zanzásítv posztoltad is.....
Fiúk VIGYÁZZATOK!!!!!
Welcome!
Ejnye-bejnye, így visszakozni ilyen gyengus indokkal. XD Vagy ez is csak egy kapaszkodó volt?
Ami a lényeg, hogy vékony jégen táncolsz Megbocsájtó Uram. Nem tudod eldönteni, hogy hova is lépj. Tudom, hogy felüdülés velem beszélgetni, viszont barátnédet sem akarod "elhagyni", de nyugodtan állj ki mellette teljes vállszélességben, a véleményem úgysem változik. Egészségedre. És nem csalódásként élem meg a dolgot, hanem qrvára bosszant, és a kettő nem ugyan az. Ha a postásom is elbaszná a leveleimet (tudom, kicsit sántít a példa), akkor rá is mérges lennék, bár nem volt közöttünk semmi ... És ami a legfontosabb, hogy én a fiatalabb korosztályt szeretem, de mély érzelmeket nem fogok/tudnék senki iránt táplálni, pláne látatlanban.
Abban pedig nincs semmi ciki, hogy te ilyen vagy. Később, tizen-pár év múlva lehet, hogy én is ilyen megbocsájtó leszek, de nem vagyunk egyformák. A fölösleges személyes kapcsolat fenntartásáról igazad van, de akkor anno miért akartál MT-találkozót szervezni? Na szerintem AZ igazán felesleges lett volna.
Piacvezető még lehetsz bizonyos dologban, de ahhoz természetesen a piacon kell lenni/maradni, és serénykedni buzgón. :-)))
Ne félj, egy darabig fogom a kezed, míg Hexe barátnéd visszatér, hogy ne érezd magad egyedül és elveszve ezen a nagy fórumon. De sajnos megbüfiztetni nem tudlak.
Üdv
Sziasztok!
Carmen, Szuzi, Alicia, egy nő három néven!
Ez még nem is lenne nagy baj, de nem véletlen használ három nevet.
Fogatlan és meglopja a vendégét míg az fürdik.
Amikor, itt vagy a piroson feljön az aljaságairól a szó, akkor az egyik hirdetését visszateszi Szombathelyre, hátha ezzel meg tud még téveszteni valakit.
Óvatosak legyetek!
A szombathelyi fórumon lehet róla sokat olvasni Alicia néven!
“Sok kis ember sok kis helyen, miközben sok kis dolgot megtesz, megváltoztathatja a világ arcát.” (Mandinka szólásmondás, Afrika)
“Ha szót akarok érteni valakivel, az előzőleg rendelkezésemre álló idő egyharmadában önmagammal foglalkozom, s azzal, hogy mit fogok mondani neki – kétharmadában pedig róla gondolkozom, s arról, hogy mit mond majd ő.” (Abraham Lincoln) !? :)
Tisztelt Moderátor Úr!
Azért a véleményem leírhatom, vagy a cenzura elé kell térdepelnem!? :)
Egy gimasz sem látszódott képes felemen! :-)
Megértük a tizenegyedik feltámadást a "Nagy-halálból!?
Zsolty,
Ez nekem nagyon manager ízü történet volt,az alábbiak miatt:
1, Az hogy a másik szobában hallgatózik-e valaki, szerintem nem mindegy..
2, Az a mese hogy te akció közben a védelmet le akartad venni, és úgy folytatni tovább a programot,számomra nem hihető!! (ha mégis így van, akkor megérdemelted a két fogat)
3, Megpróbálod elhitetni az egyszerű olvasóval, hogy egy 70 kg-os manager egy átlagembert lazán "legépel", szerintem azzal csak az a célod hogy minden vendég alapból tartson minden nyeszlett ***moderálva***
Szóval szerintem gyenge próbálkozás!!
Kis-csikó!
Olvasgatás helyett állj talpra!
***moderálva***
Akkor te nem elég, hogy olvasni szoktál, hanem még idézni is tudsz?
Erre senki nem számított :-)
Content filtert már réges-rég alkalmazni kellett volna.