Szia!
Eljöttem Fehérvárról és most egy két hónapig biztosan nemis leszek.Utána talán leszek talán nem még nemtudom.
De hiányoznak a vendégeim!:(
Szia!
Eljöttem Fehérvárról és most egy két hónapig biztosan nemis leszek.Utána talán leszek talán nem még nemtudom.
De hiányoznak a vendégeim!:(
Hy én egy hete voltam Szandrahoz és nagyon kedves lány teljesitette minden kivánságomat és jol éreztem magam vele. Srácok csak ajánlani tudom... nem fogjátok megbánni..
mit gondoltok a hirdetésekről? sokan hirdetnek szerintetek olyan képekkel amin nem az adott lány van rajta??? és mégis vissza járnak a ***moderálva*** hozzájuk ? ez úgymond elfogadott?
Marináról tapasztalat valakinek?
Bár lerágott csont, de van akinek ÚJ !!
Kedves unatkozó érdeklődők, egy telszámról CSAK EGY esetben lehet átvágni, ugye világos és érthető :))
Elnézést azoktól, akik ma ilyen idióták miatt nem tudtak találkozni velem.
Üdv !
A napokban Betty(31)-nél voltam! Telefonon egyeztetés után,fel is kerekedtem!
Ajtónyitás után nem csalódtam.Aranyos,formás csajszi!Franciábol jeles,és rendesen odateszi magát!
mindenképpen pozitív az élmény,korrekt ***moderálva***!!-
Na mostmár kíváncsi vagyok erre a Biára :)
Sexycsokinál voltam, az arca korántsem szép és elég fásult volt, fadarab feeling az újabb lányokhoz képest. Soha nem mennék még egyszer vissza oda még egyszer.
Ha sikerül eljutnom biához őszintén leírom, hogy milyen az mindenkinek jó alap lehet :)
Betty -t ajánlom olyat nyujt amit kevesen..
Sziasztok!
Olyan lányt keresek, aki nem veszi rosszul, ha az arcára élveznek.
Tudtok ajánlani ilyet?
Szép napot!
Szandráról tud valaki valamit?
Nem tetszett a hozzászólás a juhfejeknek?Amúgy hallottam,hogy jön Ricsárd Gír a városba!!!Lehet sassolni az ezüst Lótuszt.-csak nehogy lóf....asz legyen belőle
Én is megmondtam, mit gondolok rólad, nem volt érthető? Vagy nem tudsz olvasni? Inkább ajánlj valakit, ha már itt koptatod a billentyűket! Vagy abból talán kiderülne a "kötődésed"?
De ez volt az ucsó hszom a témával kapcsolatban, mert nem erről kéne itt írni, hanem a pécsi lányokról!:)
Nekem amúgy továbbra is Nicol (az idősebb), Kicsi Laura (épp Pesten van, ha jól tudom), Zoora és Mendi (őróla én sem tudom, hogy hova lett, megköszönném, ha valaki leírná, tán visszament olaszba?) a kedvenceim, a sok kritika ellenére is!:) Sőt még úgy is, hogy tkp egyiknél sem jártam!:DDDDD
Ruby 24ről valakinek infó?azt mondják odateszi magát.
Még mindig nem bácsi, hanem néni! A stílus önmagáért beszél!:)
Persze, hogy nem, mert olyan hülyeségeket írkálsz, amire felesleges reagálni. Ha csak kicsit is vennéd a fáradtságot, hogy utánanézz dolgoknak, már régen rájöhettél volna, hogy valójában te vagy az, aki röhejes, és sajnos az oldal hibája, hogy ilyen egyedek egyáltalán beírhatnak a fórumba. Én minimum 2-3 beszhoz kötném ezt, aminek a hitelességét persze nem noném idióták döntik el, hanem arra illetékes személyek (mondjuk a modi), adott esetben a szóban forgó hölgyekkel való konzultáció alapján, illetve a leírás milyensége után, és az efféle fikázó alakok már meg is buktak!:) Pont.
Amíg ezt nem küszöbölik ki, addig ez nemcsak velem, hanem bárkivel előfordulhat!:(
Na nálad megvan az a jelenség,amikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Ja és szólj a többi fórumozónak is,hogy anyu,apu védjetek meg,mert bánt a bácsi.
Lájkolom :)
Helló!
Igazad van! Tőlem olvashattál már nem egy beszit, de ettől a "kedves" nicktől egyet sem. De kérdezz rá, írjon már valakiről valamit, és ne engem szapuljon állandóan!
Olvasd el az eddigi hszait, semmi infó, csak a kötekedés, aminek én vagyok a célpontja. Nem furcsa?
jó vadászatot!
Üdv
ilko
öcsém h tudtok veszekedni a buta ***moderálva*** .....
nagyon ráértek nem is dolgoztok vagy mi???
az általános iskolában van ilyen szintű vita kb.
nethuszár meg babám fasza....
szép egy életetek lehet.
mindegy megyek helyetetek nézni a bulákat 1-2 deres üveg sör mellett.
mondjuk vetkőzhetnének már jobban is.
Mellé beszélsz kisfiú.És megint osztod az észt,hogy mi jöhet most és mit ne tegyek.Gyerekes. Ezek a jeleid :))),:D és hasonló jeleid,mint a tinédzsereknél.
Délután,amikor tologatod vissza a kocsikat a parkolóban és épp söprűvel a kezedben próbálod tisztán tartani a teszkó festői környezetét,beszélgethetünk.
De inkább ne is,mert be van kamerázva és ott is lebuksz és kirúgnak.
Talán majd ha szabadnapos leszel.
Védd az állításaid és az irhád.
Amit én írok,azon legalább nevetsz.Amit te írsz,azon sírni lehet.Korán reggel már ( :)))) ) ilyen jelet raksz a csevegésbe.Nem írsz semmit,csak egy óvodás jel.Neked állandóan szerepelned kell.
De amiket állítottam rólad,nem próbáltad bebizonyítani az ellenkezőjét.Figyelmes olvasónak nem is tudod.Csak a semmitmondó,gyerekes idiótaságaiddal árasztod el a fórumokat,mert szerepelned kell.Más is megírta,hogy függő vagy.Vagy Guinness rekordra törsz.
Ábrándozol,hogy de jó volna elmenned egy lányhoz.