Jaj!Ezt el is felejtettem.De égő!Most mi lesz?
Egyszer elmegyek már hozzád is.Mondjuk holnap.Meglocsolni!Hm?Csak nem úgy.
Jaj!Ezt el is felejtettem.De égő!Most mi lesz?
Egyszer elmegyek már hozzád is.Mondjuk holnap.Meglocsolni!Hm?Csak nem úgy.
Ezt a villanymotor poént már egyszer nekem ellőtted,esetleg valami más???
public enemy :-))
Ja, ha Kriszta az olimpiai bajnok, akkor Niky(24) a világbajnok. Mondjuk Niky évek óta 24, valójában inkább 30, de ez nála plusz pont. A kecó jobb az átlagosnál, horgászok például tanulmányozhatják a remekül kivilágított akváriumot.
Mert k*rva nagyok!!! :-))) És szépek, Melinda (ex Renike) egy istennő, valamint messze a legszínvonalasabb lakásban rendel.
Jól beszéltél Gróf Kurátor! Kriszi(32) olimpiai bajnok a mezőnyben!
Hé zsolty bá, nem tudod, mit hagytál ki! Szeretnél te így kinézni 45 évesen! :-)))) Vanda teljesen frankó, az arca tényleg érdekes, de pozitív értelemben.
Így van, Betty nagy kincs, méltatlanul kevés szó esik róla. Ilyen hihetetlenül fincsi puncival máshol nem találkoztam, * után garantált a durranás nálam, úgyhogy én rendesen megkímélem. :-)))
Ezt én is meg tudom erősíteni. Nekem is van ezzel kapcsolatban tapasztalatom, az egyik lány a korábbi helyein ***moderálva*** /:-))/, aztán, miután átment máshová, mintha elvágták volna ,ny*hat*m addig, míg elkopik a nyelven, semmi. Nem értem. /:-)/
az ért enyire ne szponzoráld a 6 osztályos bnöd van nála jobb is itt szekin
hát shanel..... kint dolgozik a fekete negyedben sok jora ne számits:(
Bocsi. :( Akkor csak kedden leszel elérhető?
Szerintem nem kellene folyamatosan egymás vérét szívnotok ...
:)
Igen persze hogy olvasom .. de nem hagytam abba!! Csak kényszer pihenő van ennyi az egész
Meglátogattam Veszprémben "Lávaköves Masszázs" hirdetőt
Csak jót tudok mondani és ajánlani Mindenkinek.
2-órás programban volt részem, sok földi jóval fűszerezve! :)
Ha arra járok, visszatérek biztosan!
Meglátogattam Veszprémben "Lávaköves Masszázs" hirdetőt
Csak jót tudok mondani és ajánlani Mindenkinek.
2-órás programban volt részem, sok földi jóval fűszerezve! :)
Ha arra járok, visszatérek biztosan!
Kellemes Húsvétot mindenkinek!
Sziasztok. Voltam az új lánynál Kittinél. Nagyon megéri elmenni. Nem lehúzos oda adó,fincsi. Ja és nagyon ott van a szeren. :) Csak ajánlani tudom.
A hozzászólást moderáltuk,kérjük a fórumszabályzat betartását.