sf - komolyan érdekel amit keresel !
sf - komolyan érdekel amit keresel !
No, csak nem? :)
sziasztok!
egy MILF kategóriás nőt szeretnék kipróbálni, kit javasoltok az alábbi két név közül?
Didó(50), Helga(40)
Köszi!
Didó lapja tele van pozitív kommentekkel, de lehet csak reklám
Köszönöm. Nekem már nem fontos.
A masszázs osztályon felüli, igazán profi!
A kézi levezetést én is megtehetem, így mást kértem! :)
Kifigástalan előadást kaptam igazi fináléval! :)
Az ***moderálva*** pénztárca függvénye, de filter is egyben.
A részleteket Vele kell megbeszélni....! :)
Nem várt meg, mi mást tettem volna ilyen helyzetben? :)
Azon a szombat délutánon, Igen! :)
Gróf! Szeretnék tőled privátba kérdezni valamit. Írj az ***moderálva***-ra és amint megvan a mail címed megírnám a kérdésem...
Sziasztok
Van olyan hely Debiben ahol több szolgáltató dolgozik egy lakásban és amikor odamész végig mustrálod őket és helyszínen döntesz kit választasz? Megköszönném, ha valaki tud ilyet.
Szevasztok!
Meglátogattam popókedvelő Vandát.A polírozott lakótelepen rendel.A lakás elég lepukkant olyan átlagos baszoda.A hölgy arcra valóban "érdekes" .(Irta valaki nemrég ,hogy amint meglátta sarkon is fordult.)Én bátrabb voltam ,gondoltam próba cseresznye,egy hatosba nem halok bele,sem egy ***moderálva***.Na ezek voltak a mondjuk úgy hogy negatívumok,mert egyáltalán nem bántam meg hogy maradtam.Az ***moderálva*** valóban benne van a popó.(Nem csak a telefonban,sajnos volt már olyan tapasztalatom,hogy a helyszinen teljesen mást mondott a hölgy .Kérdeztem is hogy egyáltalán veled beszéltem?)Vanda rendkivül kedves,barátságos,apszulute az volt az érzésem,hogy mindent elkövet hogy jól érezzem magam.A nyelvét egész izgalmasan használja (Nem a sz*pásra gondolok)Az iidőt egyáltalán nem nézte,olyannyira ,hogy nem is volt óra.Én kérdeztem ,hogy van még időm?Válasz :ne izgulj van. A látogatásom célja az természetesen megvalósult nagy megelégedésemre.
Ezzel az esettel kapcsolatban csak annyit,hogy az a legnagyobb dilemma(szerintem )hogy válassz egy fiiatal (18-19éves) lányt,akinek a testét,bőrét nem lehet semmivel űberelni,viszont a hozzáállása olyan amilyen,vagy elméssz egy idősebb szolgáltatóhoz,aki olyan amilyen viszont a hozzáállása szuper.
Szia,
Fehérvár? És nem engemet akarsz felfedezni?? Mi ez, megcsalsz?
Haljon meg a lovad! XD
Három kérdésem lenne, mert az utóbbi időben sok fura szolgáltatóba futottam bele, és kicsit bebiztosítanám magam: kézi levezetés van csak a programban, a masszázs része tényleg olyan jó-e, illetve ár-érték arányban ajánlottnak tartod-e? Előre is köszi a segítséget! ;)
Kösz szépen az infót.
Regináról mondjatok már val. Én amúgy roma lányokat keresek. tudtok esetleg ajánlani?
szia fustos!ott hagytam ? nem gond !lehet szükség lesz rá talán másnak is !és tényleg nem vagy bolond csak kicsit :)
Olyan g...ci akart lenni,hogy még magával is kib..ott.
Értem én, hogy Non-Stop, de meddig van nyitva?
enöki nem rosz !!!!!!!!!! de nagyon itt szekin nincs jo nö :(
Kösz,
és valaki akinél lehente jóra számítani?
Olyan van?
:)