Szexbe a Molly volt a legjobb! Eddig nem körözte le senki :D De mindenkinek más az izlése . Nekem a nő ideálom is pont olyan mint a Molly kicsi vékony csajszi :-)
Szexbe a Molly volt a legjobb! Eddig nem körözte le senki :D De mindenkinek más az izlése . Nekem a nő ideálom is pont olyan mint a Molly kicsi vékony csajszi :-)
Azt írd meg,ki volt a legjobb!
Elég sok a rossz az biztos én is voltam olyannál... amugy az elöbb egy nevet elirtam : nem Martina hanem Marina! meg az Eperkét ki is hagytam a sorbol...
Jó lenne már egy jót találni,mert a tapasztalat eddig mind negatív.(Nem náluk jártm,lehet kifogtam a rosszakat?!)
hívd fel és megtudod
Korina az egyetlen akinél nem voltam de mindenki dicséri. masszőr Lindával a cseten szoktam dumcsizni jó fej nagyon :-) mindegyik kedves egyébként ha hozzá is kedvesek .
:-))))) Érdekes meglátás,Szilikonos Nikire és Szandira vonatkozva .Vicces de ,mindenkinek sajátos ízlése van. Gabyka tényleg jó volt ,de neki is voltak Szilikonos Nikire hasonlító telefon nézegetős mikor lesz már vége fillingje.Viszont Szilikonos Nikitől mérföldekkel jobb volt,A következő két lány egy lapon nem említhető !!Vidd ki a bilit vagy idd ki a bilit nem mindegy( főleg ha szar van benne). Inkább megyek szívesebben egy "narancsbőrös szép kívánatos kedves törékeny lányhoz akivel minden perc élvezet. Szandi esetleg, mellben versenyezhet hozzá állás, testalkat, kedvesség,szépség ,igényesség, nem vetekedhet Nauszival.
Jártál náluk?Melyik a legkedvesebb?
Üdv.
Én voltam az Ainta(23)-nál. KATASZTRÓFA A NŐ!!! A képen egy enyhén teltecske, hosszú hajú lányka van, de a valóság......!
A lány szó szerint DAGADT, összetépett seprű haj, csúnya fehér ragyás bőr, cigaretta szagú száj.
Egyenesen gusztustanlan, visszataszító és van egy kis dakota beütése is!
Mivel bejelentkeztem, úgymond lefoglaltam az idejét, egy franciskát csináltattam vele ami nagyon gáz volt.
Egy biztos, sosem mennék többet vissza hozzá!!!!!!!
Korina , Molly , Alexandra , masszőr Linda , Viki , Martina , Timi , Dominika ,
A napokban voltam Tavasztündér-nél,nekem nem jött be...)
19 éves vagyok, az utóbbi időben nem volt alkalmam senki vel sem csinálni. Korom ellenére szerinted Mercédesz elvállalna?
Mercédeszt csak ajánlani tudom nagyon tuti szép rendezett környezet a képek valódiak én még Pécsről ismerem és nagyon király hülye aki kihagyja
Már 4 lánynál voltam Fehérváron (neveket nem mondok nem akarok megsérteni senkit),de mindenhol a futószalagon éreztem magam és az volt az érzésem,hogy arra várnak,hogy mielőbb elmenjek.Még az órát sem szivesen töltik ki.Vannak olyan lányok akiknél ez másképp van,és ha van kik Ők?
Szia Bencec
Hogy lehet WL-hez bejutni?
Hetek óta próbálom és soha nem elérhető, küldtem már üzenetet is neki de semmi válasz.
irj, hogy tudnék eljutni hozzá.
***moderálva***
Köszi
sziasztok aki tud valamit Kira és Csinike nevü csajsziról légyszi írja meg nekem. ***moderálva*** az e-mail címem előre is köszi
Elfelejtettem a tiz percest Ákosnak hivják , 06-30-207***moderálva*** , puszilom az asszonyt.
06-30-207-***moderálva*** és 06-70-626-***moderálva*** mindkettö , csak terepfelmérést csinál, az egyik ezek közül pedig éjjel szórakozik hogy tíz perc és jön. Senki ne foglalkozzon velük . Átt verés .
A legszebb szolgáltató mind testre- mind fejre és mellre is a szilikonos Niki volt hibátlan .. és anno Gabyka is tökéletes volt..Nauszi is az volna, csak hát sok fogyás nem múlik nyomtalanul a neve narancs bőr amit nem lehet eltüntetni sajnos..de attól még érti a dolgát csak ő már nem versenyezhet egy Szandival külsőre.. a tehetsége meg kárpótolja a narancsbőrét
Gina engem is érdekelne :-)