semi, egy email címet tudnál adni? vagy itt az enyém: ***moderálva*** kérdeznék tőled egyet kettőt ha nem gond
semi, egy email címet tudnál adni? vagy itt az enyém: ***moderálva*** kérdeznék tőled egyet kettőt ha nem gond
Két jó csaj a képek szerint.Egyszerre kellene a kettőt kipróbálni,ha egy helyen vannak!
pittike én voltam nála...nagyon ügyes a szája,mert csak azt kértem....szép,magas lány...szépséggel együtt rendelt...próbáld ki a punciját ,nem tudom milyen lehet :)
még nem dee készülök -)
Voltam Csilluskánál, hát nem semmi csaj! Ahogy beértem egyből rátért a lényegre. Nem húzta az időt és élvezte is a dolgot. Az nf.ja bőny*las és mélytor*os!! Eszméletlenű jó volt el is mentem bele hamar! :P
*** Kérjük a r3eklám és önreklám mellőzését ***
Hy gaben. Kitty Léna Gabi ?? voltál?
Hy. még Ditti az akit tudnék neked ajánlani -)
hívd nyugodtan biztos fogad
egyre jobban érdekel :D
Hello Gabor_b
Én voltem Mercedesnél, nem fogod megbánni, nagyon kedves és aranyos!!!!! Semi
de ott nem csak masszás van nem??
Fel fogom hívni, mert nagyon dögös :P
de biztosan vállal
Nicol20 képei elég meggyőzőek... Valakinek valamiféle tapasztalata vele kapcsolatban? Előre is köszönöm! ;)
Hali.
Krisztiről tud valaki mondani jót?
Vagy Egerszegen kit ajánlotok?
Köszi
Hali mindnekinek!
Esetleg Korina (40) néj járt már valaki? elég csinoska, csak nem olvastam itt rola még semmit
esetleg MILF kategóriában ki ajánlott még?
Sziasztok! Voltam Nikinél a klopátra szalonban győrben! Nagyon elégedett vagyok vele! De tudja valaki vannak ott más lányok is????
Gróf, hun vagy má?! Dániában, Skóciában?...
Bealudt itt mindenki!
Köszi,ki fogom próbálni!