sziasztok,
Mirabelláról van vkinek infója?
járt már nála valaki?
nagyon szép a képeken dehát az nem mindig elég mint tudjuk...
köszi
sziasztok,
Mirabelláról van vkinek infója?
járt már nála valaki?
nagyon szép a képeken dehát az nem mindig elég mint tudjuk...
köszi
sziasztok!
tudtok valakit ajánlani akivel kipróbálhatnám az anált? még sosem csináltam de azt hiszem itt az ideje :)
kedves hölygyeim ha az ***moderálva***nem az uniohoz képest mérnétek hanem hazai szinten amit a magyar munkaválaló is ki tud ***moderálva***akkor talán mi is gyakrabban látogatnánk titeket amúgy hiányolok egy két lányt mert már régen láttam őket az oldalon.
Tisztelt Hercegnő!
Kérjük, belső üzenetben írja meg, melyik fórumban vannak ezek a fenyegetések... illetve, hogy kik írnak Önről ilyet. Ez alapján tudunk tovább lépni
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Nina amúgy milyen? A képek alapján elég jó, a feneke "díjnyertes", a cicijét viszont nem tudtam eldönteni milyenek,
a képekből.........
Miért, mi volt a baj Adával? Nekem a képek alapján ő tetszik a legjobban, de jó,hogy figyelmeztetsz.....
Egy Chuck Norris vicc jut eszembe az "élményről"
Egyszer az anyja Chucki-nak szólította.DE CSAK EGYSZER!
Nem volt százas,se a műsor,se a csáje!Bagószag,meg valami áporodott punciszag is terjengett.Mintha nem találta volna a fürdőszobát.Meggondolandó.
Üdv mindenkinek!
Tháliánál járt valaki közületek?
sziasztok!urak az az Don Dani és füstös a vitátok vége lassan a többiek leirása lesz? don dani neked bejön a Dasy de a többit ne kritizáld !ha megkérhetlek!!Tudod kinek a pap kinek a papné !szép napot!
Üdv mindenkinek!"Nina21"hez akartam menni.de sajnos nem bírtam elérni.Ezt csak akkor bántam igazán miután hejette elmentem Adához.Ezzel minden megvan mondva.Én NAGYON nem ajánlom.
Mariannál volt már más is? Vagy van-e még róla hirdetés v kép az interneten, mert én csak itt látom fennt. Ha vkinek van még infója róla légyszi válaszoljon:)
Szia!
Azért ha van pár szabad órácskád, nemigen lehet felszaladni Pestre csak úgy! Meg hát az is zsé.
A héten és a hövő héten feszítve vagyok időben, de ha lesz egy kis szusszanásom rájuk nézek! :-) Egy jó kis masszázs rám férne!
Teljesen egyetértek Nagy mágussal! De aki keresi, legyen türelmes, mert nagyon elfoglat. Mindent tud a szexről, még azt is, amit nem is sejtesz. Csodás partner! :-)
Szevasztok. Ideje már,hogy valami megmozdult városunkban, annyi jó csaj közül lehet választani a többi városban pl:Győr, Kecskemét,Pécs, Fehérvár....nálunk meg ha felbukkan egy átlagon felüli, akkor nem lehet eljutni hozzá, a sok vendég miatt és a lány sem úgy áll hozzá (tisztelet a kivételnek)STELLÁT tudom nektek ajánlani :SZÉP,KEDVES,ARANYOS,JÓ ALAKÚ, pedig én eléggé válogatós vagyok. cuki: jól néz ki, de a hozzáállásával elég komoly problémák vannak......
Szia
Mariannról tudok infót.Csak jót.Isteni az NF-je!Kedves nem kapkodós!Csak ajánlom!
Helló!
Ne reménykedj, egyre több embert tudok, akik fokozatosan átszoknak Pestre. Nyilván nem véletlenül...
Akik továbbra is jók, Kicsi Laura, Nikol (az idősebb), Zoora és kb ennyi (masszban Évi verhetetlen!:D). Elizáékat nem ismerem, de a többiek a vlről, hááát...
Dettó!
Hozzáteszem, velem kedves volt, szóval azért nem szóhatok egy szót sem, csak ez így édeskevés...
Ügyes csak kb 4-5 orát dolgozik .... :( amikor énis melozom....
Manageres történeteknek tünik... :)