magyar v roma?
magyar v roma?
Sziasztok!
Mostanában voltam Sonjánál, és részemről abszolút ajánlott kategória.
Jerevánon rendel, maga a szoba rendben van, sajnos a fürdő erősen lepukkant :(
A hölgy gyönyörű testű, szép a bőre, arcra sem csúnya, sajnos a fogai nem túl tökéletesek...
Hozzáállása: 10/10
Összeségében 7/10, ami soproni viszonylatban nagyon jó.
Vigyázzatok rá!
Új beszámolóval jelentkezem!
Ismét a Te ajánlásodra választottam, hölgyikét :)
Alexa 29 már képről is nagyon bejött, rég szemeztem vele, csak vártam már, hogy valami megbízható ember ajánlja is.
Felhívtam, most azonnal tudott fogadni, nagyon kis csinos hölgyike, már-már izgató volt a látványa számomra (első ránézésre is)
Nekem ez a kategória nagyon bejött, pláne, hogy lejött elém :)
Szexi üzletasszonyos ruhában fogadott, mint a képeken (nem egyszál semmiben mint legtöbb lány)
A lakása mondhatni luxus! Alexa is finom kis hölgy,emellé még jófej is :)
A szexben minden benne van,minden ***moderálva***, egyáltalán nem finnyás mint némelyik lány, mindenre hajlandó csak azért hogy jól teljen az idő. Szerintem élvezi is :)
Minden tekintetben korrekt, rosszat nem tudok mondani. Minden bejött amit csinált :)
Ajánlott kategória, még vissza megyek. Köszönöm!
Biához szeretnék még eljutni, talán pénteken, ha ráér felugrok oda is vagy más ajánlás esetleg? :)
na mozgolodnak a lányok csabán 2 gig is az igen egy adatlappal!nem semmi !
Hali
Tudtok ajánlani Veszprémben egy igazi belevaló csajt aki nagyon jól kezeli a "szerszámot"?
Nagy mellü csajok előnyben !
Köszönöm.
Linda, végre egy jó hír, szívből gratulálok a fiadnak!
Deamiértírok: IIIIILLKKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!! Ez nem fair!!!!!!!!!!!!!!!!! A mai friss képek között is van egy pécsi csaj (Nikol), aki veri az itteni mezőnyt!!!! Miapékfa@a van felétek, NATO vagy mia a tokom, hogy így vonzzátok a playmate-eket?!?!? Halálosan irígy vagyok, neisszóljhozzám, CSAK ha már kipipáltad a leányzót :))))))))
nacsá
Tisztelt misterX!
Köszönjük az észrevételét, a hibát elhárítottuk!
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt szerkesztőség!
Eddig tök jó volt hogy ha a keresőben rákerestem egy megyére akkor az "adatlapos" hirdetések után listázódtak az apróhirdetések is. Nem kellett két helyen keresgélni.
Légyszi állítsátok vissza azt az állapotot :) vagy legalább az aprók között lehessen szűrni megyére. Mert a jelenlegi formában elég használhatatlan a dolog.
Ha már keresés akkor jó lenne a kereső oldalra egy "most elérhető" feltétel is ami bekapcsolt állapotban csak azokat a találatokat jelenítené meg akik az adott időpontban elérhetőek.
Köszi
Szia!
Egy kicsit a Szerkesztőség "védelmére" kelnék. A Fórum- Városok adott, bárki írhat bele beszámolót, akár véleményt is, tehát a lehetőség adott. Ez viszont nem egy másik honlap, valóban moderálnak, és az se véletlen. A másikon bármit írhatsz, amíg kés nem kerül elő, adminék hagyják. :)
A vélemények opció a hirdetők számára, ha akarja, engedélyezi, lehet(ne) alá véleményeket, tapasztalatokat írni, ha akarja nem engedélyezi. Nem biztos, hogy azért, amit írtál.
Én anno engedélyeztem. Minden volt ott, csak vélemény, beszámoló nem.
Ilyenek: "Mikor lesz a születésnapod? Meghívsz rá?" "Hány ées is vagy?"...
Ezek piszkálódások, nem vélemények. Meguntam, és nincs alattam firkálás. (bár, ha megkérem a Szerkesztőséget, törlik, ezeket, de mindent törölhettek volna. Smúgy *** moderálva *** (amit ismerek, mert több van) szintén én döntöm el, hogy akarok-e véleményt, sőt saját fórumot. RL :) szexx..
Miért nem korrekt az oldal Szerkesztője? Lehet ide írni, aztán olvasgatni, sokáig a látogatók közül Fehérvárba pl. senki nem írt. Miért máshol?? Azt meg h mit miért és hogy moderálnak, elég, ha mi tudjuk. ;-)
Nagykand Úr! Légy kedves postázd a ***moderálva***-nak szóló ingyenes ( free ) levelezőmre (mail ) a kedves Ágika elérhetőségét, persze csak ha nem sajnálod egy jóravaló szintén 75-östöl.... Köszönettel: R
Pedig nyugodtan kiirhattad volna a nevét hogy más ne essen ebbe a hibába mint te is ! nem véletlenül nem engedélyezik a véleményzést itt fent ! pedig ha korrekt lenne az oldal szerkesztője alap dolog lenne a véleményezés !
Igen, oly' annyira, hogy a mai naponat is nála indítottam :)
Jó anya vagyok, a fiam az én nevelésem, és az én vérem, ennyi. :)
Te, engem ez úgy nem érdekel, ahogy van. Vége.
Egész mással vagyunk most fiammal elfoglalva.
A "kis csikót" felvették fejlesztő programozónak egy elég nagy céghez. :D
Most lehet gúnyolódni! Ott van, és nem minimálbéres.
Az a sz@r, ide nem engednek be linket.
Fiam küldött egyet a távolból :)
Figyu Gróf!
Én már Pécsen végeztem. Ennyi. De, gondolom, én nem a szárnyas betétet érzem.
De mondom, csak épp ideje volt már. Megoldják ott.
Csak jól esett kicsit beleszólni. :) Ismersz.
Ugye? minden változik, nálunk is ám!!
de nálunk jó :)
Még egy gondolat.Ez az ilkovics azzal védekezik,hogy ő elárulta a lánynak a nevét.
Én is be tudok mutatkozni "nyergesman","pizzás","kispasi",vagy bármilyen fórumozó nevén.Ebből szűrje le a leány,hogy az valós-e?
Az is lehet,hogy valaki az ő nevét mondta és most folyik a könnye a röhögéstől,az ilko meg kap az alkalmon,magára vállalja,hogy ő igazán járatos mindenkinél.Vagy azért,mert megint belepofázhat valamibe.Mert én már inkább ezt hiszem.....
Hol akart lenni. :) nem nol.
Mesélj! Mit tettek veled? Beosztott lettél? :D