Itt az a baj hogy más fórumokon is ezt írják, sőtt a volt városotokban is nagyon rossz volt a vélemény. Lehet ezért jöttetek el?
Itt az a baj hogy más fórumokon is ezt írják, sőtt a volt városotokban is nagyon rossz volt a vélemény. Lehet ezért jöttetek el?
Kedves "puncinyaló" nem 2 Gigi..hanem 1 Gigi 2 adatlappal..Kellemes szép napot ...Gigi
szia kacúr
nem lehúzósak vagyunk, csak elmondjuk mi van az al*pban.és mi az e*tra,nem helyszinen a végén verjük át a vendégeket.előre megbeszélünk mindnet ,már a telóba elmondjuk.és ha tetszik a ajánlat eljön,és a helyszínen sem változik semmi.Akkor hol a lehúzás?meg tudod mondani? 0 tapasztalattal nem értem miért akarsz már lejáratni?konkurencia vagyunk neked?vagy neketek?hm?
Haverom még szűz, töbiekkel kitalátluk, hogy születésnapjára befizetjük az egyik lányhoz. Kit ajánlanátok? És kb. mennyibe kerül? Köszi.
Tisztelt Mira22!
Az Ön által feltöltött kép több külföldi oldalon is megtalálható, ezért kapta meg a kétes jelölőt. Kérjük töltsön fel a valóságnak megfelelő fotót és eltávolítjuk a kétes jelölőt.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt szerkesztőség!
Érdeklődni szeretnék,az apróban szoktam hirdetést feladni,és kétes hírdetőnek vagyok titulálva,de csak 1 fotót lehet feltölteni,a hitelességet ,és sorszámot bemutató fotót hová töltsem fel,az eredetiséget igazolva?
Várom mihamarabbi válaszukat!
Hová lettek az érett hölgyek a városból?
Érdekes, mikor én kerestem rá arra, hogy "Bia" 5 oldalnyi találat jött össze...
Hmmm... kiváncsivá tettél :) Azt hiszem én is meglátogatom majd valamikor Lizát, csak hát annyi lány van még akikkel ugyanígy vagyok... azt hiszem ilyesmire mondják, hogy "irigylem a problémáit" :D
Végre van egy nagyon vonzó és kedves Nő ebben a városban!!! Aki járt nála az tudja,hogy kiről van szó!!! Nem akarok nevet írni,mert nem tudom,hogy venné ezt a dolgot!!! Én minden téren 10re ítélem,nagyon kedves,aranyos,szép vonzó érett nő!!!!Ő egy igazi férfi álom!!!!!!!!!!!!!!!! Ma 4 órakor voltam nála,és ezt az idöpontot sosem fogon elfelejteni,higgyétek el nekem csodálatos egy órát töltöttem el vele!
Liza vékony lány, de nem kórosan :)
Nekem a vékony csini lányok jönnek be, a stílusa meg a barátnő feelingen is túltesz :)
Imádom :))
Nem tétlenkedek, megnézek még egy két lányt magamnak mert el kell majd utaznom hosszabb időre és szeretnék még felfedezni, de törzsvendégként is vissza menni még lizához és alexához.
csolika köszi szépen.
Pp rákattintasz itt a hozzászolásoknál ,ahol Viki is írt a nevére ott , a Korona Night Kulb találsz róla több arcfotós képet ,amin nincs kitakarva az arca.
Szia!
Próbáld már meg átküldeni a Vanda? Kitty linket...de olyan módon, hogy nem tudják kimoderálni.
köszi!
hali
járt vki mostanában deby-nél?
Jó lenne pár friss info, vélemény
Gyulánk most Adriána néven hirdet.
Ajánlatos messzire elkerülni, hacsak nem akarod, hogy részed legyen egy lehúzós partyban.
(Na nem a bugyit húzzák le...ne reménykedj!)
Daisyt tervezem még meglátogatni...de ha kiderülne hitelt érdemlő forrásból, hogy Netti és Alíz megbízható,akkor szívesen lezavarnék Velük is egy édeshármast.
Nahát, látom nem tétlenkedsz :D
Liza a valóságban is olyan vékonyka mint a képeken?
Ancsárol valaki infot?
Tomasz!
Fogalmunk sincs, hogy Alíz jó csaj-e?
A fórumon api32 isteníti, de szerintem csak reklámozza...
Mi másért lehetne egyébként, hogy Netti és Alíz senki mástól nem kap semmilyen kritikát.
Nekem gyanús api32 nagy marketingje, olvasd csak el a hozzászólásait.
Aliz tényleg ennyire jó mint ahogyan olvazsgatom ?
A rómain lakik, könnyem megközelíthető.