Tisztelt Elvira!
Elég súlyos dologgal vádol másik hirdetőt. Bízunk benne, nem alaptalan, amit állít. Amennyiben mégis, kérem mielőbb rendezzék ezt egymás között.
Tisztelttel:
VidekiLány Szerkesztősége
Tisztelt Elvira!
Elég súlyos dologgal vádol másik hirdetőt. Bízunk benne, nem alaptalan, amit állít. Amennyiben mégis, kérem mielőbb rendezzék ezt egymás között.
Tisztelttel:
VidekiLány Szerkesztősége
Tisztelt Mindenki!
Oldalunk masszőrei, masszőzei írhatnak itt információkat egymásnak, partnereiknek, az oldal látogatóinak, illetve tehetnek közzé többeket érintő információkat.
Sziasztok!
Van egy örömteli hírem!!! Vége a válségnak! Honnan tudom ezt??? Hát onnan, ahogy a lányok viselkednek! Már nem kell annyira nekik a ***moderálva*** ! Valamint gyakorlatilag nincs fiatal jónő a szolgáltatók között, mert mindegyik talált magának jómódú pasit!!! Akit meg jócsajnak gondolok pölö Daisy, na Ő a lehetetlen kategória, mert gyakorlatilag elérhetetlen, biztos azért, mert olyan sok a kuncsaft, hogy nem férek már be! Soha...
Mondjuk a régi nagyok közül Virág Vanda Kitti mindig sikerült bejutni, biztosan velem van a gond?!
De Glória sem könnyen látogatható, hát ez van.
A másik kedvencem lehetne Klaudia, akivel már volt szerencsém találkozni, de legutább és általában mindig a telefonban nem egy bűbáj, holott személyesen tényleg nagyon kedves! Legutóbbis köszönés nélkül rámrakta a telefont...
Hajrá Szabócs megye!!!
Üdv
Nicky valóban jó. Minden teljesen rendben van nála.
Néhány helyen elütöttem, de érthető a szöveg. Bocsi, reggel van. :)
Szia,
nocsak, megint nem bír magával? Vajon ki küldhetett moderálásra? No, akkor volna egy ötletem. Rengeteg féle masszázshoz ért.
Meg kéne őt is látogatni, aztán kérem, elkérni mondjuk a gyógymasszőr oklevelét. A többit is. Fotók a netről leszedve, ugyanúgy, mint Diánál (lávaköves masszázs pl.), a szöveg a netről bemásolva, nem ő írta. Amiket ő ír, tele helyesírási hibával, aki érettségizett legalább, írni tud magyarul. Feltétele már a "csak" svéd masszázs tanfolyamoknak is.
De h legyen egy jó hírem is, 2010 óta változtaka jogszabályok, felhívtam az Okmányirodát. Vállalkozói igazolvány CSAK indikolt esetben adnak ki,ennek ára 10000 Ft, vállalkozói igazolás ingyen van, de ez is szüneteltethető, és nem kötelező annak, aki lakáson masszíroz.
CSAK üzletben, meg hasonló helyeken. Aztán mondjuk egy masszőr átgyúrathatná magát vele! :)
Ha még mindig nem nyugszik, szóljatok, elmentem a hirdetései szövegét. Az meg hova is fog menni?
Dórika drága, nem azért nem megy a szekér, mert mások is hirdetnek masszázst, dógozz jobban!! Attól se fog jobban menni, ha szemétkedsz a többiekkel. egy VALÓDI MASSZŐR NEM ROSSZINDULATÚ, MERT AKKOR NEGATÍV KISUGÁRZÁSA VAN! Mosolyog, kedves, nyugodt, ha rossz napja van, nem masszíroz, mert a vendégbe tolja bele a saját negatív energiáját. Vágod, miről hablatyolok?
Drága Kuksi !
Nagyon szépen köszönöm, ha erre jársz nem leszek hálátlan :)
Eliza
Sziasztok!
Nicky- ről tudnátok írni néhány infót? Mennyire igazak az adatlapjára írt vélemények? Egyedül fogad-e vagy mások is vannak a lakásban?
Előre is köszi!
Értem én, hogy szerinted jót akarsz és még meg is köszönném, ha elhinném, hogy a NAV-osok rátörhetik az ajtót a lányokra, meg hogy csak úgy elmondják neked ellenőrzés után, hogy ja egyébként meg az XY nevű pályatársad nyomott fel... De azt hiszem itt tényleg befejezhetjük a témát.
Köszi a jókívánságot, nem tudom mit illik ilyenkor viszontkívánni... talán a "Sok vendéget!" megteszi.
Na, hogy éjel legyen mit írnod. Mesélj, mi rossz történt?
Mesélj már az életünkről, lécci! Mondjuk azokról a szép időkről, amikor egy céget vezettem, két
elég nagy járgány volt a seggünk alatt, hétvégi ház gyönyörű környezetben, 250 Ft volt a benzin, csak 100.000
fölött tankoltam havonta, mindenre került. Mesélj, hogy éltünk 3 éve?
Hiszen TE mindent tudsz az életünkről. :)
Ki kell ábrándítsalak, jól éltünk, néha voltak hullámvölgyek, meg akadtak jóakarók is, de ÉN vagyok, aki mindig felállok.
Mesélj!! Hallgatlak, ill. olvaslak. Holnapra várom az életrajzomat!
Hajrá!
tegnap voltam shakinál csak jó véleményem van róla isteni volt
Elküldtem, meg a Szerkesztőséget is kértem, de maradtak.
Tehát mindenki oda és azt ír, amit akar :) ez van.
Nem is igazán értem oda miért írhatnak be nem hirdetők... De ha már beírhatnak és be is írnak, el lehet őket küldeni a saját fórumukba ha nem tetszik a tartalom vagy a stílus. Ezt tesszük (tennénk) most mi is.
Mondjuk első körben vigyázhatsz arra, hogy ne bérnőzd le a lányokat!
Szóval van ez a dolog, hogy a férfiak szeretik nézni ha két (vagy több) szép nő egymással foglalkozik. Az iszapbirkózás is ennek (meg még egy adag másiknak) az igénynek egyfajta kielégítése. Én arra szerettem volna célozni, hogy ti talán azért előttünk "bírkóztok" mert azt hiszitek, hogy ez nekünk bejön. De nem, nem jön be. Sőt. De arra pont jó, hogy ebből megtudjuk, hogy ki mi mindenre képes azért, hogy...
Bocsi h ide, de idevágó téma. Én a Hirdetők egymás köztben írtam anno, nézd vissza, ha gondolod, hány "pasi" rontott rám! :D
Amúgy meg tök mindegy, ki, hol, mit, amíg pl. Csini a Maszázsban??? XD
ja, elég cinikusan, érezlek ám!!
de nem gáz, én elszórakozom :)
Üdv.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Nem voltam még nővel, nemhogy bérnővel.
Debrecenben kihez érdemes elmenni,ki foglalkozna tapasztalatlanokkal?
Óvszert nekem kell vini,vagy felkészültek szoktak lenni?
Mire kell esetleg vigyázni?
Kiitiről (22) tudtok valamit mondtani?
Most is lenne más topik ahol kedvükre rugdoshatnák egymást (például a Hirdetők egymás közt), de valamiért jobban esik nekik ha mi is láthatjuk... pedig ez az iszapbirkózástól elég messze van...